Şimdi Ara

Exper'in bu sistemdeki pcsini önerir misiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

4 çekirdek işlemcili sistem kurdurmayın Püskevitcanavarına, uzun yıllar kullanabilsin,8 tokmak 8350 li sistem söleyin.

Metin Usta, seni sever, sayarım., bilirsin.. Ama bu bütçeye ben bile olsam AMD toplamam açıkçası.. Sistem gayet güzel yukarıdaki.. AMD sistemi de sen öner bir zahmet..

O yazdığın limit bütçe olmuş Angel.

Benim önerim daha makul bi fiata HD7970 li bi sistem kurmak. HD7970 in son sürücülerle nerede olduğunu biliyorsun zaten ama bi fikir versin diye güncel bi test verdim.
    http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_770_Lightning/13.html

AMD FX 8350. 453 TL.
    GIGABYTE 970A-UD3 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART 215 TL.
    GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM 175 TL
    COOLER MASTER HYPER 212X LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU 100TL.
    POWERCOLOR HD7970 V3 GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI 928 TL.
    ASUS DVD 55 TL.
    http://COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MIDT ATX SİYAH KASA 387 TL.

Hepsi.2213 TL..

İntel sistemden 780 TL daha ucuz. Ben intelin bu parayı hakkedecek kadar önde olmadığını biliyorum.

Eyvallah Metin Usta, saygı duyarız..

• quote:

quote:

quote:

quote:

4 çekirdek işlemcili sistem kurdurmayın Püskevitcanavarına, uzun yıllar kullanabilsin,8 tokmak 8350 li sistem söleyin.

Metin Usta, seni sever, sayarım., bilirsin.. Ama bu bütçeye ben bile olsam AMD toplamam açıkçası.. Sistem gayet güzel yukarıdaki.. AMD sistemi de sen öner bir zahmet..

O yazdığın limit bütçe olmuş Angel.

Benim önerim daha makul bi fiata HD7970 li bi sistem kurmak. HD7970 in son sürücülerle nerede olduğunu biliyorsun zaten ama bi fikir versin diye güncel bi test verdim.
    http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_770_Lightning/13.html

AMD FX 8350. 453 TL.
    GIGABYTE 970A-UD3 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART 215 TL.
    GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ CL9 1.5V DUAL KIT RAM 175 TL
    COOLER MASTER HYPER 212X LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU 100TL.
    POWERCOLOR HD7970 V3 GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI 928 TL.
    ASUS DVD 55 TL.
    http://COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MIDT ATX SİYAH KASA 387 TL.

Hepsi.2213 TL..

İntel sistemden 780 TL daha ucuz. Ben intelin bu parayı hakkedecek kadar önde olmadığını biliyorum.

Eyvallah Metin Usta, saygı duyarız..

Rica ederim, o senin teveccühün, ben sadece limiti biraz düşürmek istemiştim,yoksa senin yazdığın sistem tabi ki önde.

• quote:

Rica ederim, o senin teveccühün, ben sadece limiti biraz düşürmek istemiştim,yoksa senin yazdığın sistem tabi ki önde.

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    Yalnız 4670K diş macunu sürülü ve iyi hız aşırtma olmuyor.

Ben olsam Intel tarafında Lga2011'e bakardım ama onlar çok pahalı.

Yada 4770k'ya.

Ondan aşağısında Amd işlemci alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

Yada 4770k'ya.

Olduğu kadar Fatih kardeşim.. Sistemi OC için yazmadım zaten.. 4770k nın fiyatı çok uçuk olduğu için eklemedim.. Gerek de yok, bu işlemci OC yapmadan da arkadaşa 3 - 4 sene gidecektir.. 3000 ve üzeri bütçeye AMD tercih ediyorsan alabilirsin, kimse sana engel olmaz.. Arkadaşın amacı sadece oyun olduğu için bu sistemi uygun buldum, daha sağlam önerin varsa buyur yaz görelim..

• quote:

quote:

Yada 4770k'ya.

Olduğu kadar Fatih kardeşim.. Sistemi OC için yazmadım zaten.. 4770k nın fiyatı çok uçuk olduğu için eklemedim.. Gerek de yok, bu işlemci OC yapmadan da arkadaşa 3 - 4 sene gidecektir.. 3000 ve üzeri bütçeye AMD tercih ediyorsan alabilirsin, kimse sana engel olmaz.. Arkadaşın amacı sadece oyun olduğu için bu sistemi uygun buldum, daha sağlam önerin varsa buyur yaz görelim..

Yalnız senin önerdiğin sistem 2990Tl.

Am Fx8350 geleceğin işlemcisi.

• Kendi aranızda lütfen gereksiz dialoga girmeyiniz. Konu zaten 3 aşağı-5 yukarı belirlendi.

Forumda aklı başında,işe yarıyan bi sizler ve sizin gibiler kalmışken.
  • quote:

Yalnız senin önerdiğin sistem 2990Tl.

Am Fx8350 geleceğin işlemcisi.

2000 - 3000 arası demiş arkadaş mesajında, ben de 2990 da bıraktım.. O da arası oluyor.. Ama sonuçta bütçe 3000 de olabilir..

Benim 8350 ye karşı bir garezim yok kardeşim, severim kendisi.. Hatta, AMD yeni işlemci çıkarmazsa ben sistemi alıncaya kadar ( 9 - 10 ay sonra), büyük ihtimalle ben de 8350 alacağım..

• quote:

Kendi aranızda lütfen gereksiz dialoga girmeyiniz. Konu zaten 3 aşağı-5 yukarı belirlendi.

Forumda aklı başında,işe yarıyan bi sizler ve sizin gibiler kalmışken.

Eyvallah, Metin Usta.. Saygılar..

• Yarısına daha iyi sistem toplanır
  • Angelmax ve metin abi nin sistemleri üzerinde düşünüyorum.Şöyle bir sorum var size şimdi biliyorsunuz oyunların seviyesi ikiye katlandı artık mükemmel grafikte oyun çıkarıyorlar şimdi normal bir sistem alıp sonra mı güncelleme li ? Yoksa baştan en iyisini mi almalı ?
  • Amd islemcilerden uzak dur. Bu forumda en iyi sisteme sahip kullanicilarin hicbirisinin sisteminde kolay kolay amd islemci goremezsin.Hersey cekirdek sayisi degildir, intelin cekirdekleri amd ye gore cok daha guclu.

GTX770 yerine 7970in lightning yada top versiyonunu alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunctionDie -- 28 Haziran 2013; 15:05:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Püskevitcanavarı

Angelmax ve metin abi nin sistemleri üzerinde düşünüyorum.Şöyle bir sorum var size şimdi biliyorsunuz oyunların seviyesi ikiye katlandı artık mükemmel grafikte oyun çıkarıyorlar şimdi normal bir sistem alıp sonra mı güncelleme li ? Yoksa baştan en iyisini mi almalı ?

Şu an için en iyi gibi görüneni dahi alsan, en fazla 2 - 3 sene sonra yine sağlam bir güncelleme yapman gerekecektir.. Yani bir nevi fazladan boşa para harcamış olacaksın.. Normal sistem alıp, ileride tekleyince güncelleme yapman daha karlı olacaktır..

• Hayır

• quote:

Ovv desenize kılpayı kurtulduk bende bir delilik gidip alacaktım . Diyorsunuz ki kendi pcni kendin topla ?

hazır PC alacağıma PC almam daha iyi.
    Toplama Pc
  • Exper ve Casper e göre biz onlar için büyük tehlikeyiz
  • quote:

XCELLERATOR X83
    Intel® Core™ i7 3770K (8MB Ön bellek, 3.90 GHz'e kadar)
    Windows 8
    Intel® Z77 Chipset
    8 GB DDR3 1600MHz(O.C.) CL9
    1 TB SATAIII 6Gb/s 7200 RPM 64MB cache
    DVD-RW
    2 GB Nvidia® GeForce® GTX 660ti 192 Bit Ekran kartı
    SM, MS, MMC/SD, CF/MD Kart Okuyucu
    800W 80+ SILVER PSU
    XCELLERATOR TOWER kasa

Yanında exper tablet ve AC3 hediye . Fiyatı 3100 TL bana pek uygun gelmedi sizce ?

Yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Sakın kespır pi ci veya exper alma

• Arkadaşlar önerilerininizin hepsini dikkate alıyor ve not alıyorum bana biraz daha yardımcı olun bana kesin sistem lazım çünkü hiç bilmediğim için donanım anlayamıyorum da . Ben photoshop felan da kullanıyorum o yüzden ekran kartının yüksek olması gerekiyor.Tekrar teşekkürler.
  • Onu alacağınıza daha ucuza bunu alın vatandan
     Exper'in bu sistemdeki pcsini önerir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumfiçu -- 28 Haziran 2013; 16:51:17 >
  • Güzel bir sistem olmuş monitörüde çıkarırsam . Fiyat düşer...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.