Şimdi Ara

exper ms-1688 7F mavi ekran hatasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cumleten s.a. ark lar 2 gun once arkadasimdan bu laptopu aldim eve geldim ici biraz doluydu kendi cd si ile format attim yine kendi driver cdsi ile driverlarini kurdum hersey guzel gitti ama bianda ekran karincalandi dondu gitti geldi atlatti bilgisayar ve mavi ekran 600 htasi geldi birkac kez format attim kaldirdim kurdum hep ayni hatalar birde 7F hatasi ne yapmam gerekiyor.hee sole oluyo ekran kartinin driverini kaldirdigimda hic bir sorun olmuyor ama simgeler fln kocaman oyun zaten oynanmior.
    ati raedon hd 5470 ekran karti
    intel core i3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsomeboy55 -- 16 Mayıs 2013; 3:20:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartı sürücüsünü kaldırdığınızda dahili kart devreye girip görüntü kalitesi düşüyor.O kartla da oyun oynanması sıkıntıdır.Ekran kartı sürücüsünden kaynaklı gibi birde ısınma değerleriniz nedir?Hw monitör kurabilirsiniz.Ekran kartı sürücüsü olarak cd'deki sürücüyümü kuruyorsunuz?Hatalı sürücü olabilir,normal kullnımda bu hatayı veriyor mu yoksa oyunlarda mı veriyor?
  • kendi cd sindekini kuruyorum 45drc fln degisiyor isisi laptop acilir acilmaz nereye tiklarsam tiklim hemen gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handsomeboy55 -- 16 Mayıs 2013; 22:16:13 >
  • arkadaslar teknik servisten simdi aldim laptop u ekran cipi yanmis onboard oldugu icin de tamiri mumkun degilmis napacam cope mi atacam bn simdi bunu intel driver i ile calisio onunlada oyun fln oynanmio.bi bilgisi olan varsa lutfen bna cvp versin

• quote:

Orijinalden alıntı: handsomeboy55

arkadaslar teknik servisten simdi aldim laptop u ekran cipi yanmis onboard oldugu icin de tamiri mumkun degilmis napacam cope mi atacam bn simdi bunu intel driver i ile calisio onunlada oyun fln oynanmio.bi bilgisi olan varsa lutfen bna cvp versin

Satan arkadasina geri ver tabi.
    Nasil arkadassa bozuk pcyi sana vermis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.