Şimdi Ara

EXPER Q5V-740 vs SONY SVF1521JSTB vs Dell Inspiron 7537

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EXPER Q5V-740 fiyat olarak ekran kartı ve işlemcisine göre çok iyi ama türk malı olması ve servis konusunda şikayetler var ne dersiniz bide daha düşük ekran kartı ve işlemci ama sony olması yönüyle dikkatimi çeken SONY SVF1521JSTB yada Dell Inspiron 7537 bu 3 ü arasında kaldım oyun olarak league of legends oynıycam diğer oyunları belki bi ihtimal bakarım, Ama bnm için en önemlisi servis ve ısınmaması. https://hepsiecza.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgngns -- 18 Haziran 2022; 22:3:28 >

• bende bu üçü arasında kaldım experin türk malı olması herseyi silecek nerdeyse onun dışında yazılım ve donanım olarak sıkıntı yok gibi.
  • Takipteyim. Exper'de o özelliklere o fiyat çok iyi, başka marka olsa uçarak gider alırım da Casper veya Exper görünce kaçasım geliyor. 4. nesil i7 + gt745m ekran kartı 1700 lira ne demek ya, kesin bi sıkıntısı var onun.
  • Ben SONY SVF1521JSTB aldım expere güvenemedim dell'in ise daha önce kullanılmadığı için birde yeni gelince fiyat süprizi olabilme ihtimaline karşı sony vaio nunda fiyatını uygun bulunca aldım yarın elimde olur inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgngns -- 31 Aralık 2013; 23:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgngns

Ben SONY SVF1521JSTB aldım expere güvenemedim dell'in ise daha önce kullanılmadığı için birde yeni gelince fiyat süprizi olabilme ihtimaline karşı sony vaio nunda fiyatını uygun bulunca aldım yarın elimde olur inş.

Hocam inceleyinde guzelse bizde alalim gerci ben hala dell almayi dusunuyorum ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• inceliycem bende dell istiyodum ama kısmet olmadı
  • 31 aralık günü EXPER Q5V-740 vatan bilgisayardan aldım fiyat/performans bakarsanız piyasada buna göre zor bulursunuz.Gelelim ilk incelememe ürünü

1- 750 gb hdd bölünmemiş olarak geliyor bölmesi size kalmış ayrıca 2x usb 2,0 ve 1x usb3,0 portu var 3,0 portu hdmi çıkışının yanında.

2- windows 8.1 güncel değil kendin güncellersin. sürücüler güncel değil ekran kartı (intel 4600) ve (nvidia gt745m)

3- windows 8 den kaynaklı mı yoksa donanımdan mı kaynaklanan bir sorunlar geliyor. bilgisayarı kapat dediğinizde bilgisayar yeniden başlıyor bir ayar yapılarak düzeliyor.

4- wireless de bağlantıyı görüp sınırlı bağlantı uyarısı veriyor modem değiştirmeme rağmen wireless de problem devam etti denediğim modemler (ttnetin verdiği zxyel ve huawai)

5- comoda antivirüs paketinden mi yoksa windows 8 den mi bilmiyorum internet explorer ayar kaydetmiyor her seferinde ayarları sıfırlandı arama varsayılanı değiştirmeye çalışılıyor diye bi uyarı veriyor.

6-windows 8 i7 işlemci 3 nesillerde ne kadar hızlı açılıyor bilmiyorum ama 4. nesil i7 işlemcili bir pc nin 10 sn üstünde bi açılması süresi üstelik üstünde hiçbir program yokken ne kadar hızlı.

7-ekran süper bir parlama yapıyor öyle ki siyah renkli logoyu antrasit renginde görebilirsiniz.

sonuç olarak ben 4 ve 5 maddelerden dolayı ürünü değişime verdim yeni ürün pazartesi ve salı elimde olur eğer düzelirse sağlam bir inceleme yaparım bütün yaptıklarımın hepsi sadece 6 saat bilgisayarı kullanmamla gözlemlediğim olaylar.

popüler teknoloji dergilerinin test etmediği hiçbir ürünü almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asityanigi -- 4 Ocak 2014; 10:14:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgngns

EXPER Q5V-740 fiyat olarak ekran kartı ve işlemcisine göre çok iyi ama türk malı olması ve servis konusunda şikayetler var ne dersiniz bide daha düşük ekran kartı ve işlemci ama sony olması yönüyle dikkatimi çeken SONY SVF1521JSTB yada Dell Inspiron 7537 bu 3 ü arasında kaldım oyun olarak league of legends oynıycam diğer oyunları belki bi ihtimal bakarım, Ama bnm için en önemlisi servis ve ısınmaması.

Hiç bir bilgisayar türk malı değildir, tayvanda yaptırıp üstüne exper damgası vuruyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: asityanigi

31 aralık günü EXPER Q5V-740 vatan bilgisayardan aldım fiyat/performans bakarsanız piyasada buna göre zor bulursunuz.Gelelim ilk incelememe ürünü

1- 750 gb hdd bölünmemiş olarak geliyor bölmesi size kalmış ayrıca 2x usb 2,0 ve 1x usb3,0 portu var 3,0 portu hdmi çıkışının yanında.

2- windows 8.1 güncel değil kendin güncellersin. sürücüler güncel değil ekran kartı (intel 4600) ve (nvidia gt745m)

3- windows 8 den kaynaklı mı yoksa donanımdan mı kaynaklanan bir sorunlar geliyor. bilgisayarı kapat dediğinizde bilgisayar yeniden başlıyor bir ayar yapılarak düzeliyor.

4- wireless de bağlantıyı görüp sınırlı bağlantı uyarısı veriyor modem değiştirmeme rağmen wireless de problem devam etti denediğim modemler (ttnetin verdiği zxyel ve huawai)

5- comoda antivirüs paketinden mi yoksa windows 8 den mi bilmiyorum internet explorer ayar kaydetmiyor her seferinde ayarları sıfırlandı arama varsayılanı değiştirmeye çalışılıyor diye bi uyarı veriyor.

6-windows 8 i7 işlemci 3 nesillerde ne kadar hızlı açılıyor bilmiyorum ama 4. nesil i7 işlemcili bir pc nin 10 sn üstünde bi açılması süresi üstelik üstünde hiçbir program yokken ne kadar hızlı.

7-ekran süper bir parlama yapıyor öyle ki siyah renkli logoyu antrasit renginde görebilirsiniz.

sonuç olarak ben 4 ve 5 maddelerden dolayı ürünü değişime verdim yeni ürün pazartesi ve salı elimde olur eğer düzelirse sağlam bir inceleme yaparım bütün yaptıklarımın hepsi sadece 6 saat bilgisayarı kullanmamla gözlemlediğim olaylar.

popüler teknoloji dergilerinin test etmediği hiçbir ürünü almayın.

bilgisayar bire bir değiştirildi fakat wireless problemi aynı. bilgisayar açılıp kapandıktan sonra bağlı olan wireless sınırlı bağlantı diyor. anladığım şu oldu bu seride kronik wireless problemi var orası kesin.

ürünü iade ettim kurtuldum.

işin özeti şu paranızla stres yaşamak istiyorsanız bu ürünü kaçırmayın.

• http://forum.donanimhaber.com/m_86261576/tm.htm buraya girip exper hakkındaki şikayetlerimi okuyabilirsiniz.
  • Arkadaşlar exper q5v-740 3 aydır kullanıyorum. Sakın ola bu bilgisayarı alayım demeyin hayatımın en büyük hatasını yaptım 3 aydır kronik sorunlarla uğraşıyorum mavi ekranından tutun donmasına kadar herşeyiyle berbat bir ürün. GT745M güvenip oyun oynarım dedim ama yok hiçbir oyunu adam akıllı oynayamıyorum. Herşeyiyle berbat bir ürün ben bir hata yaptım siz yapmayın uzak durun bu üründen.
  • asityanigi A kullanıcısına yanıt
    Exper düpedüz merdivenaltı üreticisi. Türkiyedeki tek gerçek yerli üretici casper. Casperin de wifileri sorunlu. Wpa - wep birinden biriyle sıkıntılı ama hangisi hatırlamıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.