Şimdi Ara

Exper raporu not kısmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selam bi arac buldum almak uzereyim, exper raporunda tavan boyasiz isaretlemisler ama fotograftaki gibi bir yazı yazmislar. Anlayamadim tam olarak yardimci olabilir misiniz?
    Exper raporu not kısmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crizantem -- 15 Ağustos 2019; 15:11:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Experde ne olduğunu çözememiş fabrikalarda 4 kata kadar boyayabiliyorlardı sanırım öyle bir durum var

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle üretim hattında bir problem yaşanmış olabilir, fabrika içerisinde yeniden boyanmış olabilir. Bu tabi ki bir problem yaratmaz ama ekspertiz firması yazmak istemiş.
  • Tavan boyalı olabilir zımparayla boya inceltilip boyanmıştır belki

• Aracın tavanındaki boya, diğer bölgelerindeki fabrika boyasından 20-30 mikron daha kalın deniliyor raporda. Bu, iki ihtimal demektir. Birincisi, bazı orijinal fabrika boyaları bazı bölgelerde daha ince veya daha kalın olabiliyor. Yani bu ihtimale göre araç boyalı değil, fabrika çıkışlı öyle zaten. Doğal bir şey. Diğer ihtimal ise, tavan boyalı. Boyalı olmasa bile siz aracı satarken bu yüzden sıkıntı yaşar mısınız onu araştırın. Aracın marka ve modeli neyse, o modeli de araştırın. Belki birçoğunda öyledir.

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Hocam zımpara ile inceltip boyamak mı boyayı komple kaldırıp fırında boyasalar yime anlaşılma riski var, zımpara ile falan çözülebilecek bir şey değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.