Şimdi Ara

exper wrls modem yazılım hakkında acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde ttnet tarafından verilmiş olan wrlss modem var yanlız kullandığım başka bir firma ile değiştirdim değiştirdiğim için bu modemı kullanamıyorum sebebide kullanıcı adının uzantısı @ttnet olarak sabitlenmiş ama benım kullandığımfirmanın belirlediği uzantı farklı bu kullanıcı adı sabit olduğundan dolayı modem ayarlarını yapamıyorum müşteri hizmetleri tarafından yazılımı göncellettirmeniz yeterlidir dediler ama ne ttnet teknık servıslerı nede exper teknık servıslerı bunu yapmıyor bu yazılımı ben guncellemek ıstıyorum ama yazılımı bulamadım yardımlarınızı rıca ediyorum

modem exper ewm01 olarak geçiyor model olarak arkasındakı etıkette bunu buldum farklı bır model yazılı degıl tek portlu wrlss modem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolia999 -- 2 Şubat 2009; 17:21:20 >

• Üstad ben de bulamadım sahsen üzgünüm..
  • BUNUN YAZILIMINI FİRMA SAĞLAMASI LAZIM ASLINDA KONU HAKKINDA BİLGİYE SAHİP OLAN YADA AYNI DURUMLA KARSILASAN BASKA VATANDAŞ VARMI ???????????
  • yardımcı olacak bi vatandaş yokmu konu hakkında
  • kimse yardım edemez mi
  • TT NET ile bir anlaşma yapıldığı için TTNET ayarları (ya da kullanıcı bilgisi), o modemin firmware'ine gömülü vaziyette geliyor. Bu nedenle değiştirememeniz çok normal.

Ancak anlaşmanın iptali ve modem bedelinin ödenmesi durumunda bu kısıtlamanın kaldırılabilir olması ve de Müşteri Hizmetleri Servisinin bu şartlar altında yardımcı olması icap eder.

Sorunun çözümü konusunda Müşteri Hizmetleri yardımcı olamıyorsa şikayetlerinizi bir üst makama iletebilirsiniz.

Yine sorun çözülmüyorsa, Exper'in genelde hazır olan sistemleri alıp Türkiye'de montaj yaptığını hesap ederek, yurtdışındaki benzer modellerin firmware'lerini -riski alarak- denemek de yardımcı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.