Şimdi Ara

Explorer 8 ve windows 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisyarım windows 7 ben bugün internet explorer 9'u indirdim ama açılmıyor sürekli hata veriyor. Windows 8'i geri yükleyemiyorum. Ve otomasyon için explorer lazım lütfen yardım eder misiniz???? İnternet explorer 8'i nerden yükleyebilirim????

• Aynı sorunu bende yaşadım. Tekrar ie 8 e dönmek istedim ama bi türlü yapamadım. En sonunda format attım.
  • Bunun için format atmanıza gerek yok. Başlat butonundan Denetim Masası’na gidin,
    Programlar bölümü altından, Program ekle veya kaldırı seçin(Uninstall a Program),
    Açılan ekranın sol üst köşesindeki “yüklü güncelleştirmeleri görüntüle” ( View installed updates) seçeneğine gidin,
    Açılan pencerede Microsoft Windows alt başlığının altında sıralanan listede Internet Explorer 9 Beta’ya çift tıklayarak yazılımı kaldırıyoruz. Çift tıklamak yerine yazılımı seçip kaldır da (Uninstall) diyebilirsiniz. Sonuçta internet explorer 8'e geri dönersiniz.
  • Yada bilgisayar ı sistem geri yuklemesi yaparak explorer 9 un yüklentiği saate kadar geri getirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _@lperen_

Bunun için format atmanıza gerek yok. Başlat butonundan Denetim Masası’na gidin,
    Programlar bölümü altından, Program ekle veya kaldırı seçin(Uninstall a Program),
    Açılan ekranın sol üst köşesindeki “yüklü güncelleştirmeleri görüntüle” ( View installed updates) seçeneğine gidin,
    Açılan pencerede Microsoft Windows alt başlığının altında sıralanan listede Internet Explorer 9 Beta’ya çift tıklayarak yazılımı kaldırıyoruz. Çift tıklamak yerine yazılımı seçip kaldır da (Uninstall) diyebilirsiniz. Sonuçta internet explorer 8'e geri dönersiniz.

Ben bu dediğinizi yaptım şimdi de explorer 8 için aynı hatayı veriyor. Neden olabilir biliyor musunuz???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.