Bildirim
Explorer 8 ve windows 7
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorunu bende yaşadım. Tekrar ie 8 e dönmek istedim ama bi türlü yapamadım. En sonunda format attım. -
Bunun için format atmanıza gerek yok. Başlat butonundan Denetim Masası’na gidin,
Programlar bölümü altından, Program ekle veya kaldırı seçin(Uninstall a Program),
Açılan ekranın sol üst köşesindeki “yüklü güncelleştirmeleri görüntüle” ( View installed updates) seçeneğine gidin,
Açılan pencerede Microsoft Windows alt başlığının altında sıralanan listede Internet Explorer 9 Beta’ya çift tıklayarak yazılımı kaldırıyoruz. Çift tıklamak yerine yazılımı seçip kaldır da (Uninstall) diyebilirsiniz. Sonuçta internet explorer 8'e geri dönersiniz. -
Yada bilgisayar ı sistem geri yuklemesi yaparak explorer 9 un yüklentiği saate kadar geri getirebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: _@lperen_
Bunun için format atmanıza gerek yok. Başlat butonundan Denetim Masası’na gidin,
Programlar bölümü altından, Program ekle veya kaldırı seçin(Uninstall a Program),
Açılan ekranın sol üst köşesindeki “yüklü güncelleştirmeleri görüntüle” ( View installed updates) seçeneğine gidin,
Açılan pencerede Microsoft Windows alt başlığının altında sıralanan listede Internet Explorer 9 Beta’ya çift tıklayarak yazılımı kaldırıyoruz. Çift tıklamak yerine yazılımı seçip kaldır da (Uninstall) diyebilirsiniz. Sonuçta internet explorer 8'e geri dönersiniz.
Ben bu dediğinizi yaptım şimdi de explorer 8 için aynı hatayı veriyor. Neden olabilir biliyor musunuz???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X