Şimdi Ara

Explorer %99 da kalma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    forumda benzer konular var ama bu uzun zamandır başımda olan ve düzeltemediğim bir sorun..
    Explorer da (winxp yada win7) dosya yönetisinden dosya indirirken %99 da takılıyor bir 5 dk sabredebirsem %100 olup tamamlıyor.. dosya boyutu 1 kb(kilobyte) olsada bunu yapıyor.. dosyayı kaydet yada çalıştır da fark etmiyor sonuç aynı.. firefox da sorun yok yada idm vs. ile indirincede sorun yok.. explorer kullanınca bu sorun.. templeri boşalttım ccleaner le temizlikte yaptım sonuç yok.. virüs de yok norton 360 lisanslı.. modemden kaynaklandığını söyleyenler var hatta modemi updaye edip düzeltenler var ama aynı modeme bağlı 20 pc var bir yada ikisinde bu sorun.. en son bir laptop yeni win7 yükledim, virüs ihtimali yok, windows sorunu ihtimali yok ama takılma gene var..
    bi fikri olan varmı?
    teşekkürler..

• explorer varsayılan olarak indirmelere virüs taraması yapıyodur o bekleme de dosyanın taranmasıdır
  • Chrome kullan.
  • nortonu devre dışı bırakıpda denedim takılma devam ediyor.. hatta anti virüsü kaldırıpda denedim düzelmedi...
    chrome yada mozillada sorun yok.. explorer daki sorunu çözmek istiyorum.. (inatla explorer kullanmak isteyenler var) :)
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okbil -- 31 Ocak 2013; 14:40:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google chrome 5.1 sorunu
    12 yıl önce açıldı
    +90 ekleme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.