Şimdi Ara

Explorer da en son kapadığımız sayfayı klavye kısayolları ile geri açılması sağlanabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Explorer da en son kapadığımız sayfayı klavye kısayolları ile geri açılması sağlanabilirmi?
    evet arkadaşlar böyle birşey mümkünmüdür ??

• hiçbir fikri olan yokmu yaff
  • nasıl yani en son kapadığımız?
  • www.maxthon.com adresinden Maxthon adlı IE eklentisini indir. Bu IE motorunu kullanan bir browser oluyor. Kapattığın son 10 sayfayı tekrar açabiliyorsun. Tabbed browse muhabbeti de var. Linkleri sürükle bırak yaparsan yeni sayfada açıyor. Herhangi bir kelimeyi sürükle bırak yaparsan arama yapıyor. Bir kullan bir daha bırakamazsın.

Özellikleri sadece bu kadar değil tabiki birsürü özelliği var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: phatoshwest

www.maxthon.com adresinden Maxthon adlı IE eklentisini indir. Bu IE motorunu kullanan bir browser oluyor. Kapattığın son 10 sayfayı tekrar açabiliyorsun. Tabbed browse muhabbeti de var. Linkleri sürükle bırak yaparsan yeni sayfada açıyor. Herhangi bir kelimeyi sürükle bırak yaparsan arama yapıyor. Bir kullan bir daha bırakamazsın.

arkadaşım, ben şunu merak ettim. mesela bir sitde 5 dk da bir kredi kartı bilgilerimi giriyorum. bunun için bir kolaylıklı mı anlayamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: potasium

quote:

www.maxthon.com adresinden Maxthon adlı IE eklentisini indir. Bu IE motorunu kullanan bir browser oluyor. Kapattığın son 10 sayfayı tekrar açabiliyorsun. Tabbed browse muhabbeti de var. Linkleri sürükle bırak yaparsan yeni sayfada açıyor. Herhangi bir kelimeyi sürükle bırak yaparsan arama yapıyor. Bir kullan bir daha bırakamazsın.

arkadaşım, ben şunu merak ettim. mesela bir sitde 5 dk da bir kredi kartı bilgilerimi giriyorum. bunun için bir kolaylıklı mı anlayamadım

potasium sanırım arkadaşın dediği mesela donanım haber sonra x ve y siteleri açık olsun bunları kapat tekrar girmek istediğinde aynı siteleri açan bi eklenti avanttada var bu ama kredi kartı bilgileri doldurma değil. onu doldurmak için roboform var .

• quote:

Orjinalden alıntı: potasium

quote:

Öyle desene kardeş. Bende kapatılan sayfayı açan kısayol zannettim. AI RoboForm diye bir program var. Bu tek tık ile formları dolduruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.