Şimdi Ara

Explorer'da ilginç bi sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Xp kullanıyorum.İnternet Explorer'a tıkladığımda karşıma çıkan pencereden bir web sitesi ismi giriyorum.Ancak Enter'a bastığımda karşıma hangi siteyi girersem gireyimhttp://www.nuriakin.gen.tr/?ref=www.google.com.tr
    sitesi çıkıyor.Ve istediğim siteye giriş yapamıyorum..Yani sizlerde bu arada dikkatli olun bu nuriakin.gen.tr web sitesine girmemenizi tavsiye ediyorum.Explorer'ı nasıl düzeltebilirim?Teşekkürler

• bende de bi dönem bunun gibi bişey olmuştu (adres satırının başına %20 ekliyodu sonra da şifre bulunamıyordu)
    bende operayı kurdum ve onu kullanmaya başladım
    bikaç ay sonra format attım explorer düzeldi ama ben opera kullanmaya devam ettim
  • sağlam bir anti virüs programı ve spy trojen programları ile sistemini güvenli kipte bi tarattır bakalım

sana sönerim saymentech anti virüs yazılmıdır serv olarak kurar ve guncelmelerini yapr full tarama yapar isen sorunun çözülür büyük bir ihitmalle
  • merhabalar öncelikle bu konuyu Teknik Yardım yerine Yazılım bölümüne açsaydınız daha sağlıklı cevaplar almanız daha kolay olurdu.

Öncelikle bu konuya bir göz atın derim. Belki yardımcı olabilir. Ayrıca tarayıcı olarak Mozilla Firefox da kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pecosturk

Yardımınıza ihtiyacım var...
    Xp kullanıyorum.İnternet Explorer'a tıkladığımda karşıma çıkan pencereden bir web sitesi ismi giriyorum.Ancak Enter'a bastığımda karşıma hangi siteyi girersem gireyimhttp://www.nuriakin.gen.tr/?ref=www.google.com.tr
    sitesi çıkıyor.Ve istediğim siteye giriş yapamıyorum..Yani sizlerde bu arada dikkatli olun bu nuriakin.gen.tr web sitesine girmemenizi tavsiye ediyorum.Explorer'ı nasıl düzeltebilirim?Teşekkürler

explorer i kaldır mozill firefox yükle...bu tür sorunlar genelde oluyor..(bende daha kötüsü olmuştu...format atıp çözmüştüm..) sistemini sağlam ve güncel bir virüs programı ile tarat....

• spybot, ad-aware ikilisiyle temizlik yap bişen kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.