Şimdi Ara

explorer da popup pencereler açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar explorer sayfası açabiliyorum fakat oradan herhangi bi reklama veya başka bir yere tıkladığımda yeni pencereyi açmıyor.mesela mail adresime aktivasyon linki geldi onu tıkladığımda açılmıyor sayfa donup kalıyor başka bir bilgisayardan açabildim ancak. ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawii -- 2 Aralık 2005, 18:26:11 >

• pop up bloker(aclır pencerelerı kapatmıssın yada guvenlıgı maksımum sevıyeye cıkartmıssın
    explorerı sag tusla ozellıkler yada propertiesden güvenlık ve yanındakı ıkonlara tıkla asagıda defoult level dıye bir yer var yanı optımal ayarlar yada orjınal ayarlar gıbı onlara tıkla duzelıcek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastery -- 2 Aralık 2005, 12:01:48 >
  • Yukarıda araçlarda açılır pencere engelleyicisi var onun ayarlarına gir göreceksin. Ama sen hiçbir linki açamıyosan onun çözümünü bende bilmiyorum.
  • :( olmuyor ya bazı linkler açılıyor ama çoğu açılmıyor. güvenlik ayarlarında varsayılan düzeyi seçtim olmadı yine.
  • başka yapcak bişi yok mu acaba önerisi olan varmı?
  • mikrosoftun sitesinden ie sp1 i kur..
  • http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=1e1550cb-5e5d-48f5-b02b-20b602228de6&displaylang=en
    bu linkten yukleyebilirsin..bide cookileri temizle..bi de windows altındaki prefetch klasorunun iceriğini...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunum çözülmedi ama ilgilendiğiniz için teşekkü ederim.
  • SP2 INDIR KUR
  • windows 98 `e oluyor mu? oluyorsa nerden indirebilirim?
  • önce konu açarken başlığın konu ile ilgili olmasına dikkat edersin bundan
    sonra, bunun nedeni ise arama motoru fonksiyonlarını kötü yönde etkilemesi
    sp1 için yukarıda sana link verilmiş ben de veriyorum..bu satırın üstüne tıklayınca indireceğin sayfaya yönlendiriliyorsun...ayrıca "ad-aware"
    programını, "www.indirr.com" veya başka bir siteden bul, güncelle ve
    bilgisayarı tarat...virüs programın yoksa birini indir ve güncelle ...
    disk birleştiricisi otomatik çalışmıyor ise çalıştır..98 ing. ise adı
    "disc defragmanter"...sonra yine bildir vaziyeti..kolay gelsin...

www.microsoft.com/windows/ie/downloads/critical/ie6sp1/default.asp - 18k

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.