Şimdi Ara

explorer giriş sayfasını değiştiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • explorer giriş sayfası bir siteye kilitlenmiş değiştiremiyorum konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncm_van -- 6 Haziran 2006; 12:43:32 >

• arkadaşım bilgisayarına büyük ihtimalle spy girmiştir iyi bir anti-spy programı bulup bunun için spyware doctor tavsiye edenler genellikle veya herhangi bir programı pcine kur güvenli kipte başlatıp tarat büüyük ihtimalle sorun çözülücektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flyer17

arkadaşım bilgisayarına büyük ihtimalle spy girmiştir iyi bir anti-spy programı bulup bunun için spyware doctor tavsiye edenler genellikle veya herhangi bir programı pcine kur güvenli kipte başlatıp tarat büüyük ihtimalle sorun çözülücektir

arkadaş doğru söylemiş... ad-aware yi kullanabilisin. ad awareyle güvenli kipte tarama yaparsan sorunun çözülecektir...
  • Arkadaşım Spy emergency programını bul ve arattır sorunun kesinlikle çözülecektir. Dikkate almanı tavsiye ederim.
  • spyware doctor ne varsa siler
    biraz eğil isen
    başlat çalıştır regedit yazıp bul kısmına açılan siteyi yazarsan geçerli satırı bulursun hepsini google ayarlarlıyabilirsin
  • ad-aware
  • arkadas dırek sıstem gerı yukleme yap aynısı dun basıma geldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spyware programlarının bir işe yarayacağından emin değilim bu durumda.. Regedit ayarlarından startpage i değiştirmen gerekecek
  • quote:

Spyware programlarının bir işe yarayacağından emin değilim bu durumda.. Regedit ayarlarından startpage i değiştirmen gerekecek

+1

Olmazsa sistemi yeniden yuklemen gerecek dostum.......
  • ad-aware yada kaspersky ı indir onlar la bi tarat bilgisayarını onlar halleder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.