Şimdi Ara

EXPO 2015 İZMİR e bir destekte benden!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • umarım EXPO 2015 i izmir alır bu bağlamdawww.findbestvilla.com web sitemde küçükde olsa bir katkı sundun umarım faydası olur en azından Dünya ya tanıtım açısından... Saygılar...

• Sanırım kimse pek yoruma değer bulmamış
  • Araştırmadan 1500 tane aynı konuyu açmayın,ayrıcada asla ben desteklemiyorum,izmir büyük bir köydür,bu konuyada,expoyada

http://forum.donanimhaber.com/m_21291522/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.b.a.i -- 19 Şubat 2008; 21:37:02 >
  • Sakin yavaş biraz bu ne hiddet böyle... Araştırmayla ne ilgisi var o konuda belirtilen expo izmire destek için oy kullanımı. Benim açtığım konu ise kişisel sitemde destek vermem bununla ilgili kişilerin düşüncelerini merak etmem. Gergin arkadaş senin daha önceki birkaç konunu da okudum o konularda da gergindin... Gevşe biraz... kaldı ki İzmir Türkiyenin en büyük köyü fikrine tamamen KATILIYORUM.
  • İzmir o kadar büyük bi köy ki on yıllardır uluslararası fuarlar organize ediyor ve üniversite oyunlarını alnının akıyla gerçekleştirdi.
  • bu expo nedir ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

İzmir o kadar büyük bi köy ki on yıllardır uluslararası fuarlar organize ediyor ve üniversite oyunlarını alnının akıyla gerçekleştirdi.

sen belediyenin içinde çalışan olsanda gerçekleri görsen,izmir pis bir şehir ve pis olmasının en büyük sorumlusuda biziz,

bize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.