Şimdi Ara

External HDD problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba, sorunuma geçiyorum direkt olarak. Philips marka 320 GB HDD'mi sistem arka kısımdaki USB portlarında normal şekilde çalıştırıyor. Ama eğer kasanın üst kısımdaki ekstra USB portlarına takarsam çalışmıyo. Bir uyarı yazısı çıkıyor. Diğer HDD ler ya da flash belleklerde böyle bir sorun yok. Sadece Philips'te böyle. Sebebi ne olabilir?

kasam: cooler master rc-690

hdd ise linktekinin aynısı ama 320 GB olanı:http://www.hepsiburada.com/philips-spd8020cc-500gb-16mb-7200rpm-nas-3.5-rj45-usb2.0-tasinabilir-disk/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd850432

• Ön portların voltaj dağılımı iyi olmayabilir. Her anakart bunu yapamayabilir. Arka portlardan uzatma alarak yaparsanız sorun yaşamazsınız sanırım

veya başka bir çözüm olarak ön portların anakart üzerindeki yerini değiştirip diğer slota takın. Belki sorunu çözer.
  • Deniyeceğim dostum, teşekkür ederim. ;)
  • Slotları değiştirdim fakat problem devam ediyor.
  • ''Bir uyarı yazısı çıkıyor'' ne yazıyor?
  • Arkadaşın dediği gibi sorun harici diske gerekli olan voltajın sağlanamaması. Ön usb slotlarda bu sorun herzaman vardır. Buda kablodan kaynaklanıyor. usb kablonu uzun tutarsan bağlantı sorunları yaşarsın. Dikkat ettiysen harici diskin kablosu çok kısadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 1TB HDD MBR SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Samsung Harici disk okuma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.