ben anlamadım kurdum hersey tam ama sifre aldım felan genede giremedim. dicconnet veriyor sifreyi girdimde re login diyor daha bi türlü giremedim:( extreme icin bana bir yol gösterin arkadaslar...
Baştawww.lineage2.com dan clientini indir oyunun yani oyunu indir (2gb a yakın ),kur ve masaüstünde gelen simgeyi sil unut onu ve oyunu kurduktan sonra çıkan update penceresini kapat update etmemen gerekiyo daha sonrawww.l2extreme.com dan register de ve forum accountu al sonra game cp den game account var ona tıkla ordan oyun accountu al...sana gelen mailden active et accountları (ben active ederken id ve şifre yazmaya biyer çıkmadı,kendisi etti yani ama bunda bilemem ) ve son olarak sitenin ana sayfasındaki biraz aşağılarda olan 3 tane falan patch var onları indir ve kur ( hiçbir yere yapıştırman gerekmiyo onlar setup zaten ) ( başka serverlarda systemin içine yapıştırmamız gerekiyor ) ve masaüstüne gelen update gibi bişey oluyo onu kur ve ara ara çalıştır onu sonra da oyunu çalıştırıp id ve şifreni yazıp oyuna dalabilirsin
abi cok fazla disconnect veriyo gireceğin serverın statusu down sa relogine gidiyo sonra dc oluyosun deil mi eğer öleyse senden kaynaklanan bişiy yok server boom oluyo oyunda en az 50 kere dc oluyom valla bıktım artık eğer dediğim gibiyse buyüzden yardım ettiysem aferin bana Bide tRkRAL abi alakası yokyazdığınla kopyala yapıştır yaparken bi oku bea ne yazıyo orda
gunde 5 10 kez yapıyor bunu duzelıyor ama ....
Extreme nin durumu vahim hep lag var ve her 20 dk da server down oluyo...oynanmıyoooo
1.serverı orjinal serverın tamamen aynısı yapmaya çalışıyorlar, bu yüzden boyuna server iniyor :) 2.playerlar durmadan npc ler ile şakalamacılık oynarken npc leri kesiveriyorlar, buda büyük stabilite sorunlarına yol açıyor. 3.serverın başında hemen her zaman birileri var, eğer kendilerinden kaynaklanan bir sorun ise 2-3dk içerisinde tekrar açıyorlar, eğer oyunculardan kaynaklanıyorsa biraz bekletiyorlar (az değil bu gm ler, bi kere coşturdular npc leri, vurmaya çalışana karşılık olarak 150-200bin vuruyordu )
ya eft de :( bende sifremi bile kabul etmedi henüz aldım sifreler dogru ama giremedim paso dc yaptı ben sifremi girdim sonra o bana re login dedi bıktım sonunda idragon c3 de DRAGON serverındayım
human mage karakterim adım acemii <<
ama henuz hic birşey anlamıyorum:( inş cözerim zamanla bugun yeni başladım bu servera