Şimdi Ara

cs 1.6 server a otomatik bağlanıyor !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
3
Favori
42.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

favorilere server ın birini ekledikten sonra sorun başladı.

oyun açılınca menüde new game in üstünde pub.css-live.ro vewww.css-live.ro yazıları çıkıyor. (pss-live da olabilir)

new game ya da find servers a basınca otomatik bu serverlara bağlanıyor.

yani oyunu bu serverlar haricinde hiçbir şekilde kullanamıyorum.

şu anda oyunu silip yeniden yüklüyorum. bu şekilde bir sorunla bir daha karşılaşırsam ne yapayım(silip yeniden yüklemekten başka)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nco -- 14 Ocak 2012; 3:42:26 >

• yeniden yükleyince sorun ortadan kalktı, fakat tekrar başıma gelirse ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nco

yeniden yükleyince sorun ortadan kalktı, fakat tekrar başıma gelirse ne yapmalıyım?
    O serverlara girince bir dosya yüklüyordur. O linki kontrol et o sv'lere girme bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

O serverlara girince bir dosya yüklüyordur. O linki kontrol et o sv'lere girme bence.

find servers tan girmiştim o server a.

yine buna benzer serverlerla karşılaşırım yakında.

değişiklik yaptığı dosyayı bilsem yeter mi acaba, silersem steam sadece o dosyanın default halini yükler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nco

quote:

find servers tan girmiştim o server a.

yine buna benzer serverlerla karşılaşırım yakında.

değişiklik yaptığı dosyayı bilsem yeter mi acaba, silersem steam sadece o dosyanın default halini yükler mi?

Alıntıları Göster
    Dosyalarla oynama derim.Bilindik serverlara gir bence.

• quote:

Dosyalarla oynama derim.Bilindik serverlara gir bence.

Alıntıları Göster
    Tekrar silip kurarsın bir dosya vardı onu atınca oluyordu ama uzun süre oynamadım için unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joshua Taxiarchai

Tekrar silip kurarsın bir dosya vardı onu atınca oluyordu ama uzun süre oynamadım için unuttum

Alıntıları Göster
    resource.exe bu dosya resource klasöründeki orjinal dosyaları içerir. Bu klasördeki dosyalar sizin oyundaki menünüze ait dosyalardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemagX -- 8 Mart 2014; 19:38:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Otomatik servere giriyor
    10 yıl önce açıldı
    1.1.1.1 DNS güvenli mi?
    5 ay önce açıldı
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemagX

resource.exe bu dosya resource klasöründeki orjinal dosyaları içerir. Bu klasördeki dosyalar sizin oyundaki menünüze ait dosyalardır.

Teşekkürler işe yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemagX

bende kurtuldum bu sayede teşekkürler
  • Bende silip yüklemiştim oyun açılınca direk giriyordu, consola ıp yazıyorum o servere bağlanıyordu ancak o serverde iken yazdığım ıplere girebiliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

Bende silip yüklemiştim oyun açılınca direk giriyordu, consola ıp yazıyorum o servere bağlanıyordu ancak o serverde iken yazdığım ıplere girebiliyordum
    RemagX sayesinde bende çözmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

RemagX sayesinde bende çözmüştüm.

Alıntıları Göster
    oyunun server dosylari read only yapabilirsin belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: gregom

oyunun server dosylari read only yapabilirsin belki

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu durum bende de oldu. O dosyayı eskisiyle yer değiştirdim ama hala düzelmedi. Ne yapmam gerekiyor? Yani direk o dosyayı resource dosyasını çıkarttıktan sonra counter'ın içine mi atıyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

Arkadaşlar bu durum bende de oldu. O dosyayı eskisiyle yer değiştirdim ama hala düzelmedi. Ne yapmam gerekiyor? Yani direk o dosyayı resource dosyasını çıkarttıktan sonra counter'ın içine mi atıyoruz ?

gamemenu.res i silip girmeyi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

quote:

En son oyunu baştan kurarak düzelttim ama şimdi de bellek read olamadı hatası çıktı karşıma. İyice sinirim bozuldu şu oyun yüzünden.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

quote:

En son oyunu baştan kurarak düzelttim ama şimdi de bellek read olamadı hatası çıktı karşıma. İyice sinirim bozuldu şu oyun yüzünden.

Alıntıları Göster
    Konuya çözüm bulamamış ve hali hazırda yeni bu sorunla karşılaşmış arkadaşlarımız için benim yaptığım şeyi söyliyim arkadaşlar. EN zahmetli çare pcye format atmak. Ben kısa yol üzerine sağ tıklayıp gelişmiş seçeneğinden yönetici olarak çalıştırı seçtim ve sorun düzeldi. Bu basit bir yöntem ve umarım sizde de işe yarar...

• quote:

Orijinalden alıntı: CHANCE

Konuya çözüm bulamamış ve hali hazırda yeni bu sorunla karşılaşmış arkadaşlarımız için benim yaptığım şeyi söyliyim arkadaşlar. EN zahmetli çare pcye format atmak. Ben kısa yol üzerine sağ tıklayıp gelişmiş seçeneğinden yönetici olarak çalıştırı seçtim ve sorun düzeldi. Bu basit bir yöntem ve umarım sizde de işe yarar...

Alıntıları Göster
    beyler yardım aynı sorun bana da oldu
  • RemagX kullanıcısına yanıt
    Kardeş bayağı zaman geçmiş ama linki yenileyebilir misin ? Sorun bende yeni başladı da ? @RemagX
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyper.

Kardeş bayağı zaman geçmiş ama linki yenileyebilir misin ? Sorun bende yeni başladı da ? @RemagX
    Steam esas dosyalarının bir kopyasını saklayın pc de. Herhangi bir sorunla karşılarşırsanız ve çözümü bulamazsanız oradan yedekleme çekersiniz. Tekrardan yüklemeye gerek yok
  • kardeşim ben söyleyim sana hangi dosyaları değiştirdiğini Valve\cstrike dosyasının içindeki tüm cfg dosyalarını not defterinde aç sonra tek tek bak zaten asıl olması gereken 2 tane cfg dosyası var diğerleri serverin ip adresini ve web sitesini içeriyor onları silince sorunun çözülür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.