Şimdi Ara

Extreme'de nasıl evleniliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim acil nasıl evlenildiğini öğrenmem lazım...

• Hatunu götürcekler galiba
  • Abi git giran belediyesine basvuru yap.Giran kilisesinde bi nikah ayarlarlar sana
  • güsel laf
  • Abi düğünü de fraps ilen kaydediverin bi zahmet de "DÜĞÜN TV" ye yollarız...Olmadı giga'ya yollarız o da olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo-wan -- 5 Haziran 2006; 12:21:38 >
  • len forumu boş boş doldurcaksanız çenenizi kapayın...YADA ADAM GİBİ BİŞEY YAZIN
  • Anlamıyorum 14 yaşındaki bir insan nasıl gelipte hemen hemen hepsi kendinden büyük olan kullanıclara çenenizi kapayın, adam gibi yazın der ve ban çeker. Adab-ı muaşeretten haberin yok mu senin güzel kardeşim? Hadi bundan haberin yok diyelim, açtığın konu ve senin üslubun çok mu ciddi de ciddi cevaplar bekliyorsun konuya, akıl ve mantık dahi mi yok?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miharbi

Anlamıyorum 14 yaşındaki bir insan nasıl gelipte hemen hemen hepsi kendinden büyük olan kullanıclara çenenizi kapayın, adam gibi yazın der ve ban çeker. Adab-ı muaşeretten haberin yok mu senin güzel kardeşim? Hadi bundan haberin yok diyelim, açtığın konu ve senin üslubun çok mu ciddi de ciddi cevaplar bekliyorsun konuya, akıl ve mantık dahi mi yok?

bide bu herif 14 yasında mı o zman soliyim evlenmek için önce buyu adam ol 2 senin nazını cekecek bi kız bul
  • Arkadaşlar bende bu evlilik olayını merak ediyorum. Bilen biri lütfen paylaşsın. Biriyle evlenince nasıl bir değişiklik oluyor? Exp bölümü oluyor mu mesela? Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez gibi bir olay var mı yani? Oyuna renk katacaktır bence, benim eşim hazır, gelinliği damatlığı da yaptırırız Dwarflara hehe
  • Normalde evlilik diye bir olay yok oyunda. Var olan şey görev yapılarak elde edilen damatlık ve gelinlik kıyafetler. Bunlar elde edildikten sonra oyuncular bu bir RPG (rol yapma oyunu) olduğu için kendi aralarında evlenme töreni düzenlerler, kutlamalar yapılır ve evlenmiş olurlar. Orjinalinde olan budur. Ancak bazı kişisel sunucularda evlenmek için bir komut vardır ve evlenmenin getirisi olarak çiftlerin birbirlerinin yanına teleport olabilmesi gibi bir özellik eklenmiştir. Extreme de belki bu tür bir yol seçmiş olabilir.
  • Ben normal de olsa böle bişey yapmam ama sizde insanla kafa geçercesine bi terbiyesizlik yaptınız ben n yapabilirim böyle bi durumda ama yinede bilgilendirdiğin için sağol.
  • Ve bi ekleme yapıyım orada senin cümlene yazmamıştım seninki aşırı bi şaka deildi ama dierlerine n demeli
  • düğününüze bnm dayimda gelsin cok matrak adamdir sizi gulmektenoldurur
  • hehe
  • cansilis dugununu benim kalemde yaparis artik butun masraflar benden :P:P 40 gun 40 gece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.