spor mu dizi film mi hocam |
Exxen ve Exxenspor [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
Spor ise alırım hocam, maç başladı sıkıntı içindeyim
-
Ortak arayan var mı?
Spor için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar exxen de yasal olarak ortaklık yok.
-
Arkadaşlar exxen spor almak istiyorum ama geçici olarak birkaç ay için yurt dışındayım. fiyatlar euro bazlı ve çok yüksek çıkıyor. Özelden biriniz Tr’den alınmış bir hesap bilgisi paylaşabilir misiniz vpn’siz girip izleyebiliyor muyum denemek istiyorum. Geçici bir şifre verirseniz 5-10dk girip bakacağım sadece.
Beinconnect izletiyor ssportplus izletmiyor. Türkiye Vpn’iyle de kullanabilirim ama görüntü kalitesi düşüyor tabi. Onu da denemiş olurum.
Exxen fiyatlarına %50'ye yakın fahiş bir zam yaptı. Hem de bu zam 15 gün sonra filan değil gece 12'den sonra geçerli.
Yeni fiyatlar.
exxen yardım merkeziExxen'de hangi tip üyelikler var?https://yardim-exxen.ortusdesk.com/planlar-ve-ucretler/ -
Reklamlı 40₺ . Oldu o zaman biz kalkalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrik ve doğalgaza gelen zamdan sonra exxen de zam yaptı :)
Çok fahiş fiyat...
abi spor paketi 1138 tl olmuş yıllık sadece şampiyonlar ligi ve avrupa ligi var. Digitürk ne kralmış ya adamlar süper lig premier lig vs dizi film herşey içinde 1188 tl ye verdi yıllık gerçekten exxen şaka gibi fenerbahçe için yıllık paket alırım diyordum ama bu fiyatlara n.h alırım.
-
şampiyonlar ligi için spor paketinin için eskiden dizi paketi de almamız gerekiyordu. uygulama aynen devam ediyorsa aylık reklamlı paket 170 lira civarına mı geliyor?
-
Dizi ve exxenspor paketi ayrı ayrı artık.
-
İyi en azından dizi paketini mecbur bırakmamışlar. O da ayrı saçmalıktı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu çöp platform çıkalı 2 sene olmuş vay be! %68 zam. Arkadaşlar böyle çöp platformları beslemeyin, adam bu dandik platforma bile dünyanın zammını döşemiş. Yazıktır, talep oldukça zammı döşemekten çekinmeyecektir. Günahtır.
Kendimi tebliğci gibi hissettim.
Hocam bence talep varsa exxenspor için vardır. Fanatik insanlar takımlarının maçları için üyelik alıyorlardır.
Bugün ortalama 20 milyon fener taraftarı var.
1 milyon passolig üyesi fenerli taraftar var.
UEFA maçları için yine exxenspor üyeliği alacaklardır.
Acun zeki adam. Dizi film vs bunların beş para etmeyeceğini bildiği için giderleri exxenspor ve sermayeden karşılıyor :)
-
Arkadaslar exxeni 1 uyelikle 2 kisi ayni anda izleyebiliyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X