Şimdi Ara

Exxen ve Exxenspor [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
16
Favori
42.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aile grubu mu var Exxen'de?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüntü bir iyi bir kötü ne kadar dandik yayın yapıyorlar 50 mbit internet bile yetmeyecek mi yani buna??

• Beyler exxenspor üyelik alcam ortak gelen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece maç için bugunluk hesap devredecek biri var mi? Tum iletisim bilgilerimi veririm. Maci izledikten sonrada iade ederim hesabı. Fiyatlar cidden cok pahaliymis :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücreti karşılığı bu akşam için, hesap konusunda yardımcı olabilecek var mı.

• fenerbahçe maçı için ücretiyle devresebilcek var mı

• Maç için devredecek var mı? Yada bildiğiniz kampanya var mı satın almak için

• Exxen ve Exxenspor [ANA KONU]
  • Bu akşamki bayern maçı için kiralayan var mı ?

• Yine zam geldi.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Internet tabanli bir platforma bu fiyatlar fazla.Acun lisans aldiktan sonra cok paraya az izleyici yerine cok izleyiciye uygun fiyat benim daha hosuma gidiyor demisti ama fiyatlar malum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pharm4vita kullanıcısına yanıt

Hocam tamam da içerik yok ki? Emin olun şampiyonlar liginden zarar etti ve fiyatları çıkarmak için yılda 2-3 kere zam yapıyor.

Exxen ve Exxenspor [ANA KONU]
    Exxen ve Exxenspor [ANA KONU]webtekno
    Exxen Fiyatlarına Zam Geldi: İşte Yeni Fiyatlar
    https://www.webtekno.com/exxen-zam-yeni-fiyatlar-h119157.html
  • Netflix ve disney bile senede bir kere orantılı zam yapıyor onların içerikleri belli tüketicisi belli, sen neyine güvenip zam yapıyorsun anlamadım. Aylık 54 tl yi sadece gibi izlemek için mi vereceğim sana ? Bu kendini iyice kaybetmiş. Zaten çoğu izleyen varsa da cashback ile falan alarak izliyordur. %50 iade ile 27 tl yine bana göre fazla. Aylık deneme 1 tl ye almıştim hiç bir şey izlemeden 1 ay geçti. Şampiyonlar ligi desen sezonluk Aylık 139 TL (Toplam: 1.668 TL) bein sports sezonluk paketinden bile pahalıya geliyor şaka gibi hahahaha. Senede 4-5 maç için istenen paralara bak. Onu da gidip yabancı kanallardan yada ip tv den falan izleyip telafi ediyorum zaten. Aklı olmayan gidip exxen spor paketi alabilir.

• Merhaba, 1 aylık reklamlı exxen aboneliği bugün itibariyle başlatmış bulunmaktayım. Aboneliği iptal etmediğim için yenilendi ancak kullanmayacağım. Kendi mailime açılmış bir abonelik. Uygun fiyattan vereceğim. İlgilenenler bana dönüş yaparsa anlaşırız. İyi günler.

• Merhaba uzun süredir exxene üyeyim ama zamlar malumunuz. Katılmak isteyen var mı reklamsız aylık üyeliğe ekleyeyim. Dm den ulaşabilirsiniz.

• Arkadaşlar sadece şampiyonlar ligi maçları için alabiliyor muyuz. Ayrıca netflix gibi fazla kullanıcı girebiliyor mu

• EXXEN'in yayın kalitesi muhteşem. Şampiyonlar Ligi maçlarını orijinal izliyorum ve gayet memnunum. Acun Abi büyük adam.

Maçları izlerken hiç kesilme olmadı ve görüntü kalitesi muhteşem.

• exxen in maç yayını çözünürlüğü ve fps değerini bilen varsa yazabilir mi ?

• Exxen reklamsız üyelik açıyorum, katılmak isteyem pmden yazsın

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.