Exxen tv kanalı çıkmış bugün rastladım exxen üyeliğim de olmamasına rağmen kanal listemde gördüm < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 22 Ağustos 2023; 13:23:24 > |
Exxen ve Exxenspor [ANA KONU] (23. sayfa)
-
-
Türksat mı?
-
Turkcell tv plus üyesiyim ama exxen ile alakam olmamasına rağmen kanal listemde var ve rehbere baktığımda yayın akışında gibi dizisi zeynep bastık falan var logosu exxen tv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 22 Ağustos 2023; 14:4:47 > -
Sanırım bundan bahsediyorsunuz.
TV+ ile anlaşmışlar sanırım :)
-
Sizin linke kanal listesine baktım duyurmuşlar hocam ben fazla girmediğim için haberim yoktu valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 22 Ağustos 2023; 14:13:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur hocam.
-
Merhaba, 2024' ün 3. ayına kadar REKLAMSIZ olan üyeliğimi (116.90 yerine 90 TL' den kalan 5 ayı verebilirim.) satın almak isteyen olursa satabilirim. Ben maç takip etmiyorum ve Exxenspor üyeliği yoktur. Bana özel mesajla ulaşırsanız Whatsapp verebilirim ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 23 Ağustos 2023; 18:43:3 > -
Arkadaşlar tv+a bildiğiniz üzere exxen paketi dahil oldu mevcutta yıllık üyelik 399₺ kişi başı 100₺ya denk geliyor 4 kişi aynı anda izleyebiliyor ben yapacağım gelecek varsa yazsın içinde s sports la liga f1 falanda var boşuna exxene aylık 220₺ vermeyin bence :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Excen paketi dahil olmadı sadece bir kanalda önceden belirlenen maç ve diziler yayınlanacak. Türk takımlarının avrupa maçları dahil değil mesela.
-
Arkadaslar exxen sitesinde spor paketi aylık üyelik 188tl
Gs macları icin üye olacaktım daha hesaplı odeme yontemi yokmudur
Grup maclarının oynandığı haftalarda tv+ Türk takımlarının macları dahil değil yazıyor
Bende simdi baktim bugünkü gs maçıda yokmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu akşam ki Adanademirspor maçı Exxen tv de saat 20:40 yayın akışında gösteriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 24 Ağustos 2023; 16:4:14 > -
fiyatlar çok pahalı hesaplı almanın yolu yok mu
-
Yarınki Gs maçı için kiralık exxenspor alınır.
Bu akşamki maç için kiralik reklamsız exxen almak istiyorum. Pm atabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pek yakında yok olup gidecektir.
-
Selam arkadaşlar.
Bu sezon avrupa maçları exxende.
Bjk/FB/GS maçları için ortak arıyorum
2 kişi yada 3 kişi olabiliriz.
Herkes kendi takımını seyredecek,
Fenerbahçeli ve Beşiktaşlı ortak aranıyor.
Referanslı veya eski üye olması tercihimdir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X