Galatasaray maçları için ortak olabilirim referanslı üyeler ulaşabilir |
Exxen ve Exxenspor [ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
Galatasaray maçları için ortak olabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fenerbahçe için herhangi birine bu ay ortak olabilirim.
-
merhaba arkadaşlar fenerbahçeliyim reklamsız pakete ortak arıyorum bende aylık veya yıllık
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_cmlc -- 21 Eylül 2023; 15:17:49 > -
Exxenspor üyesi olunduğunda aynı anda kaç kişi izleyebiliyor acaba net bilgisi olan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nays ile aylık Exxenspor almak istiyorum ama kabul etmiyor, bir hata oluştu diyor ödeme aşamasında. Paycell 50 tl iade kampanyası vardı onunla da denedim yine olmadı. Geçen ay da denemiştim olmamıştı, normal kredi kartı girmedikçe kabul etmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
-
Fb maçları için ortak olabilirim
Bugün ki beşiktaş maçı için kiralık arıyorum.
-
bjk maçları için ortak olabilirim adil bir fiyatlamayla.
-
Fenerbahçe maçı için ücreti mukabilinde kiralık exxenspor hesabı aranıyor izlemeyecek olan varsa özel mesaj atsın
Ortak olabilirim bende uygunsa sizin içinde
GS liyim ortak olabilirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu akşamki beşiktaş maçı icin tek maçlık kiralik yada aylik olarak ortak olabilirim ulaşırsanız sevinirim
-
Aynı hesapta ayrı profillerden şu anlık izleniyor maç ama tecrübe eden varmı atarmı yayından
özel mesajdan yazan arkadaş cevap atamıyorum "Özel mesaj özelliğiniz kullanıma kapalıdır. Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen Forum Destek ile temasa geçiniz." böyle bir hata alıyorum telefon numaranı yazarsan whatsapp tan konuşalım
-
Sanırım aynı anda 1 kişi izliyor.
Sosyal medyada bazı kişilerde şikayet ediyordu bu sebepten dolayı ama hiç izlemedim bilmiyorum tam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 21 Eylül 2023; 21:34:36 >
Aldık, şu an aynı anda farklı profillerden üç kişi izliyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X