Şimdi Ara

Exxen'de yayınlanacağı kesinleşen dizi, film ve programlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
5
Favori
26.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse izlemeyeceğim diyorum ama herkes meraktan izleyecek. Hatta site bile çökecek.

Acunu parası ayakta tutabilir.

Acun bence netflix, amazon, blutv gibi platformlara rakip olma amacında değil.

Yerli dizi, film, show vs derdinde.

Benim için önemli olan telif konu. Umarım katı bir telif hakları yoktur. (blutv) gibi :)

Zamanlar güzel yerli film projeleri olursa indirir izleriz.

• Bana abonelik ücreti ödese dahi izleyeceğim birşey göremedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Girişim güzel, acun bir yerden girecekti zaten ama tutacak mı göreceğiz.

• man utd kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın 👍🏼
  • Aleyna Tilki için mi 30₺ 🤣
    Bizimlaaa değilsin Exxen 🛎🤣
  • şu ana kadar duyurulan yapımları para verseniz izlemem. tek bir tane bomba bi yapım gelmedi.

• Gereksiz iş,ezberci zihniyet.Next...

• Sadece Haluk Bilginer'in olduğu Şeref Bey için katılıcam. bunun dışında çöp. Ama dizi mi film mi haftada bir mi yayınlanacak ayrıntıyı bilmiyoruz. Full bölümler yüklendikten sonra bir defaya mahsus bunun için alırım üyelik. tıpkı bluetv'de yaptığım gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmwwlltt -- 28 Aralık 2020; 1:6:20 >
  • Ya son günlere en bombaları saklıyor ya da insanların bunlara para harcayacağını zannediyor :)

• Adı keşke exxentube olsaymış😃 YouTube da izlediğim bir tek Hasan Can vardı. Onuda izlemem olur biter.
  • Taner Sins firarda nerede ?

• kültürsüz.avi

• Bunları görünce uykusuz geçirdiğin vize ve final sınavlarımın geceleri geldi aklıma.. Of ulan off....

• Eninde sonunda tutturacak. Acun bu platform tutsun diye kanının son damlasına kadar çalışır. Ben para bende tarzı bol plajlı gezmeli bikinili program da bekliyordum. Yoksa para vermez bu millet.
  • Tv8 de yemleyip platformda izleyin diyecek meraklandıracak. Her şey Acunun elinde . Bu millet de kolayca düşer. Biz kusur mu kalalım hemen indirelim izleyemiyoruz kim bilir neler oluyor der. Abone olur. Acun halkın ciğerini biliyor. Haa Gülseren Budayıcıoğlu faktörünü unutmayalım. Kitaplarından dizi yapacakmış. BluTv gibi sırf diziler için aç kapa yapanlar da olur ilk zamanlar.
  • 30 mu? 5 TL olsa belki.
  • madaoalreadybloomed M kullanıcısına yanıt
    Sanki alt yapı var da..binalarda port kalmadı millet evlerde internete abanmış durumda.
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Canlı yayın da yapacak sanıyorum. Bir farkı olacaktır. Bu daha başlangıç. Maç koyar. Bbg tarzı program koyar. Bir şekilde bağlayacak ve tutturacak. Tv kanallarının hali ortada. Doğru zamanlama.
  • şahsen ilk günden izleyeceğim. Beğenirsem reklamsız paketine bile geçebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstüne para verseler bunları izlemem ben...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.