|
Exxen'de yayınlanacağı kesinleşen dizi, film ve programlar
-
-
Youtube'da ne kadar işe yaramaz tip varsa doluşmuş. Ergen platformu. Geçiniz.
-
Çokta şey yapmamak lazım. -
[Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 16 Mart 2021; 23:51:32 > -
Reklamlı üyelik ne ya? Böylesini de ilk defa duydum. Hem para vericem içeriğe, hemde reklam dayatılacak.
Acun un şu reklam sevdası bitmedi. Geçen gün sıkıntıdan Masterchef izliyorum tv8de son 10 sn'lik sahne için yarım saat reklama soktu. Türk halkı nasıl TV izliyor hayret ettim valla, birde yetmezmiş gibi dijital'e taşımış reklamı.
İçerik desen zaten komedi. Ha youtube, ha burası. Toplamış fenomenleri getirmiş, ücretsiz olan içerikleri youtubedan alıp paralıya çevirmiş, içerik yine aynı içerik.
-
zaman israfı...
-
Beyinsiz turnusolü xD
-
o işler öyle olmuyor işte !'
2012 model LG TVm var ve sadece netflix i destekliyor ! :)
-
Torrent ile indirmeye bile değmeyecek yapımlar hemen hemen hepsi. Hele şu Sihirli Annem afişine bakın. Daha şimdiden belli tutmayacağı.
Sadece Haluk Bilginer bulunduğu için 'Şeref Bey' dizisine saygım var.
-
tv de reklama girdim mi kapatıcan en temizi beklemek ahmaklıktır
-
bu içerik tutacak ha ben izlermiyim hayır
-
Tv 8,5un internet versiyonu. Youtuberleri gördükçe tüylerim diken diken oluyor. Üstüne para verip bunları izlediğimi hayal bile edemiyorum. -
Eğer tutarsa bu platform süper lig maçlarını da alır Acun zaten Dijitürk ile anlaşma sallantıda olurmu olur...
-
Öğrenci evi yazı fontunu görünce Blue State Mountain çakması bir şey olacak diye düşündüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi acun göreyim seni gereksiz bütün youtuberları al da YouTube temizlensin biraz..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdiden söylüyorum blu tv ve puhu tv bundan kaliteli... İçeriği zayıf Netflix'i söylemiyorum bile. -
Netflixe rakip olacak dedikleri platform bu mu :D ? Bu halde nasıl netflixe rakip olacakmış çok merak ettim. Bedava olsa bile izlenmeyecek programları toplamışlar birde utanmadan reklamlı fiyatı 8 lira yapmışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reklamsız paket 30 tl mi diyor yoksa gözlerim bana yalan mı söylüyor.
Hadi acun göreyim seni gereksiz bütün youtuberları al da YouTube temizlensin biraz..
|
Youtube'da ne kadar işe yaramaz tip varsa doluşmuş. Ergen platformu. Geçiniz.
|
Reklamsız paket 30 tl mi diyor yoksa gözlerim bana yalan mı söylüyor.
|
Reklamlı 8 TL?
5 ay sonra Batıyoruzzzz derler. Amazon prime 7.90TL ve saymakla bitmez artısı var. |
Netflixe rakip olacak dedikleri platform bu mu :D ? Bu halde nasıl netflixe rakip olacakmış çok merak ettim. Bedava olsa bile izlenmeyecek programları toplamışlar birde utanmadan reklamlı fiyatı 8 lira yapmışlar
|
Hadi youtubeda aylık 8 lira verince reklamlardan kurtuluyorsun. Cidden hem para verip hem reklam izleyecek olan var mı ? Eğer acun hem insanların parasını alıp hem de reklam izletebilirse gerçekten tebrik ederim.
|
Tv 8,5un internet versiyonu. Youtuberleri gördükçe tüylerim diken diken oluyor. Üstüne para verip bunları izlediğimi hayal bile edemiyorum.
|
Bizim ülkedeki "Acuncu" kitleyi hafife alıyorsun hocam, gerekirse son ekmek parasını verir, bu platformu destekler. |
Amazon prime da beyin uyuşturacak, entrika dolu, milletin birbirini yediği yapımlar yok ama. Bizim millete öyle şeyler lazım.
|
Benzer içerikler
- internet tarayıcıları
- instagram okundu bilgisi kapatma
- jpg formatı nedir
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- final cut pro fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X