< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Exxen'in aylık abonelik ücreti belli oldu (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
şuan düzgün bir içerik yoğunluğu yok gibi geldi.
olanlards tek bölüm.
tolgashow ve 1 komedi gördüm.
birkaç dizi komedi dizisi eklenirse ben üye olmak isterim.
199 tl lik üyelikte 5 ekran vs yazmamış ama 5 kişi eş zamanlı kullanılıyorsa bence çok uyguna geliyor.
ama reklamlı üyelik nedir hiç anlamadım.
hem para verip hemde reklammı izleyecegim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ventura800
Bu mesaj silindi. -
Reklamlı 9.90
Reklamsız 19.90
Ayda 10 lira ödeyecek birileri bir de reklam izleyecek. Gerçi içeriklere bak. Bunu izleyecek kitleye ne diyeyim ki.
ekşide twitterda ilk sırada ne reklam yaptı bu acun
-
9.90 lira çok 4.99 olmalıydı
Bence reklamlı versiyonu bedava olmalıydı.
-
Olmamış. İçerikler bana uygun değil, ayrıca fiyatlar da yüksek. 10 liralık versiyon kesinlikle reklamsız olmalıydı.
-
Acun ne yaparsa yapsın beş kuruş vermem...
-
-
-
Daha yeni açmışlar adamlar yükleme yapıyorlar, kendi dizi siteleri çok iyidi bunuda o kalitede tutacaklar sanırım
-
Vermem ben
-
quote:
Orijinalden alıntı: dere.beyi
çocuğu olanlar SEVVE SEVVE alacaklar :))
şu zamanda çocuğum olmadığı için binlerce kez şükrediyorumBenimde çocuğum var almak zorunda değilim
Yok artık para verip birde reklam mı izleyelim. Şaştım valla
quote:
Orijinalden alıntı: ventura800
Bu mesaj silindi.
10 tl olan ile 20 tl olan arasında içerik farkı yok değil mi?
-
İçeriklerin çoğu 0 - 15 yaş grubuna hitap ediyor. Bu mecraya yaptığı giriş Sihirli Annem , Aleyna Tilki ve bir kaç Youtube da maymunluk yapıp para kazanan tipler. Bir de reklamlı üyelik faciası var , resmem mum dikmişler üsütüne. Şimdi başta millet merak için 1 ay felan rağbet görecek , bizim millet meraklıdır , sonrasında bunun yüzüne bakan olmaz.
Böyle bir mecraya adım atıyorsun , yapsana sağlam adam gibi bir kaç yapım , ben bu içeriklerle nasıl ciddiye alayım seni ? Hiç mi sana akıl veren olmadı arkadaş ? Akıla da ihtiyacın yok aslında , madem yerli yapımdan yürüyeceksin , gir bak Netflix in Türk yapımı işlerine dimi.
içeriklerin hiç birini izleyemiyorum , neden acaba hangisini açşam açılmıyor bu içeriğe ulaşılamıyor diye hata veriyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X