Reklam destekli paket olabilir, bu kadar dar kafalılığa gerek yok. ABD'de de öyle bir hizmet şekli var. Fakat bahsi geçen platformda değil reklam seyretmek içerikleri bile seyretmek istemem, o ayrı. |
Exxen'in aylık abonelik ücreti belli oldu (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bunu alacak keriz var mı acaba :D
önce 5 tl olcak dedindi
perdeyi bi açtılar hoop 20 tl
oldu canım
-
HDR ile çeksinler çok mu zor ? Biraz kullanıcıya saygı gösterme bu ?
Para verip izliyorsun TV değil internet bu Dolby Atmos bile desteklemeli ki DTS bile yoktur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turkuaz Prusabunu alacak keriz var mı acaba :D
önce 5 tl olcak dedindi
perdeyi bi açtılar hoop 20 tl
oldu canım
Güzel kardeşim adamların izleyici kitlesi sen ben değilizki. 5 veya 20 lirayı cep harçlıklarından biriktirip bu platforma üye olacak çocuklar veya direkt bizim yaşımızda insanlar var.
Her malın bir alıcısı vardır. Keriz dememek lazım.
-
bizim iptv'ci exxen yapımlarını eklemiş. bir göz atayım dedim, atmaz olaydım.
o nasıl berbat içeriklerdir öyle. yapımların bazılarını açtım ve amatörlükten kusucaktım. oyuncular amatör, prodüksiyonlar amatör, kalite berbat, bildiğin 50 iq insanlara izletmek için yapılmış tonla boş program var.
sadece 2 tane eli yüzü düzgün içerik gördüm. biri tolgshow filtresiz ki o zaten acun'un yaptığı bir şey yok tamamiyle tolga çevik'in başarısı
diğeri ise hükümsüz adlı dizi.
geri kalan her şey bomboş. hele hele o cemal can ve aleyna tilki'nin oynadığı amerikanvari gençlik dizisini izlerken kusucaktım, ciddiyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X