Prime > All |
Exxen'in aylık abonelik ücreti belli oldu (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Amazon prime,netflix, blu tv , youtube premium derken 100 tl aylik gider oldu bu ne ya -
bu gece 12 den sonra başlıyormu hemen
-
Selçuk tüm yayınları vericekmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobil App olcak sanirim.Tvlerde izlemek icin telden yansitiriz artik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ChineseTranslator
Selçuk tüm yayınları vericekmiş.Hocam selçuk yayıncı kuruluşa kafa tutmuş adam. 200 binden fazla takipçisi olan birisi. Exxen in içinden geçer :)
-
Hesap olusturulmuo 1 saattir deniyorum hata veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Her ay bir şeylere para öde öde 200-300 TL gidiyor. Hiç umurumda olmaz vallahi artık cılkı çıktı bu işin. -
ben zaten netflixe 10 tl veriyom ? reklam vs de yok ? ? ?_ ? ?_ ? ? ? ? ?? ?
-
Platform oluşturup içerik ürekmek aşırı maliyetli, youtuber v.s diyerek yadırgamamak gerek. Avrupa-Amerika da bile elin parmaklarını geçmiyor bu servisler TR de prime, blu ve netflixle birlikte 4. platform bu. içeriğin artması kullanıcının yararına fiyatlarda 7TL - 10TL hiç birşey. Bu servisler müzik stream yapmaya başlarsa ilerde spotify gibi yerlere ödediğiniz parada cebinizde kalabilir..
-
31 beğeniyi bozmuyorum. Çok güzel duruyor mesaj ile uyumu
-
Bakalım içerikte neler olacak?
-
Çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben eve sınırsız internet bağlattım diye canım sıkılıyor.Kaldı ki asla para verip başka bir abonelik almam.Bunlar insanı hiç çalışmayıp evde oturan varlık zannediyorlar galiba -
Soru sorduk ama cevap gelmedi. HDR çekilmemiş görüntüye HDR ekleyemezsin sonradan. Bunun için sordum. Herhangi bir saygısızlık da yok. Ne eceli?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X