Şimdi Ara

Eyefinity Kurulum Rehberi Kapsamlı Anlatım-Testler-Puf Noktalar-Sormak Istedikleriniz (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
18
Favori
78.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ramazansaribay

Beyler merhaba. Benim de birkaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şu an 3 mönitörü bağladım ve görüntü alıyorum sıkıntı yok. AMD HD 5670 ekran kartım var. 1 HDMI - 1 Display Port ve 1 DVI dan bağlanmış durumdayım fakat bunları tek mönitör haline getirip oyun açamıyorum. AMD'nin eyefinity özelliği catalyst control center da çıkmıyor fakat internette benim ekran kartında olduğu yazıyor. Farklı yazılımlarla filan halledilebilir mi? Bir de sıkıntı oyundan kaynaklı olabilir mi? COD MW2'yi deniyorum sadece. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

Selamlar,
    bu konuda bir ilerleme kaydedilebildi mi acaba?

Başıma gelen şöyle bir durum var. Rock_Rage üstadın desteği ile 2012 Ocak ayında 6 monitörlü bir sistem kurmuştuk. Bu sistem uzun zaman sorunsuz çalıştı. Birkaç aydır atıl bir köşede duruyordu. Şimdi başka bir yere 4 monitör olarak kuracaktık fakat win7 olan işletim sistemini Win10 olarak yükselttim ve şimdi CCC panelde eyefinity seçeneği yok.

• quote:

Beyler merhaba. Benim de birkaç sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şu an 3 mönitörü bağladım ve görüntü alıyorum sıkıntı yok. AMD HD 5670 ekran kartım var. 1 HDMI - 1 Display Port ve 1 DVI dan bağlanmış durumdayım fakat bunları tek mönitör haline getirip oyun açamıyorum. AMD'nin eyefinity özelliği catalyst control center da çıkmıyor fakat internette benim ekran kartında olduğu yazıyor. Farklı yazılımlarla filan halledilebilir mi? Bir de sıkıntı oyundan kaynaklı olabilir mi? COD MW2'yi deniyorum sadece. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

aktif dönüştürücü kullandınızmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sputnikk

quote:

Selamlar,

Başıma gelen şöyle bir durum var. Rock_Rage üstadın desteği ile 2012 Ocak ayında 6 monitörlü bir sistem kurmuştuk. Bu sistem uzun zaman sorunsuz çalıştı. Birkaç aydır atıl bir köşede duruyordu. Şimdi başka bir yere 4 monitör olarak kuracaktık fakat win7 olan işletim sistemini Win10 olarak yükselttim ve şimdi CCC panelde eyefinity seçeneği yok.

Hocam maalesef bir gelişme yok. Ekran kartının desteklediğinden eminim ama yazılımda maalesef böyle bir seçenek çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bambiyotik

quote:

Dönüştürücüye gerek yok hocam. Zaten tüm bağlantı kabloları uygun şekilde. DVI HDMI ve DP girişlerine aynı kabloları kullandım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sputnikk

quote:

Selamlar,

Hocam maalesef bir gelişme yok. Ekran kartının desteklediğinden eminim ama yazılımda maalesef böyle bir seçenek çıkmıyor.

Tekrar selam.
    Bugün bu işi uzaktan halledemeyeceğime karar verdim ve bilgisayarı gönderdiğim yere gittim.
    Gidince gördüm ki bağlantılar söylediğim şekilde yapılmamış. 4 adet monitörü de ekran kartlarının DVI çıkışına bağlamışlar ve haliyle sadece 2 monitörden görüntü alabiliyorlar.
    Yolladığım DP-DVI aktif dönüştürücüleri kaybetmişler. Sonrada mecburen böyle bağlamışlar.
    6850 ekran kartlarını söküp yerlerine HD 5450 ekran kartları taktım. Monitörleride DVI ve VGA çıkışlarına bağladım. Sorunları kalmadı.

• Hocam bende DVı HDMI ve DP çıkışları mevcut. Hepsine göre monitör bağladım. Ama yine de eyefinity catalyst center da gözükmüyor.
  • sputnikk S kullanıcısına yanıt
    Sanırım performans gerektiren bir iş için kullanılmıyor.Kartlar arasında çok fark var çünkü

SAYGILARLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock_Rage -- 10 Aralık 2015; 16:47:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock_Rage

Sanırım performans gerektiren bir iş için kullanılmıyor.Kartlar arasında çok fark var çünkü

SAYGILARLA

Yok üstadım borsa izliyorlar sadece, eyefinity grubu bile yapmadım zaten, 2 monitör altta 2 monitör üstte sorunsuz kullanırlar. Sağdan soldan duyup heves ediyorlar :)
  • quote:

quote:

quote:

Dönüştürücüye gerek yok hocam. Zaten tüm bağlantı kabloları uygun şekilde. DVI HDMI ve DP girişlerine aynı kabloları kullandım.

aktif dönüştürücü kullanmadan 3. monitörü açıp sanal olarak 3 ekrana tek görüntüyü yayamazsınız...

• Beyler eyefinity seçeneğinin ccc'de gözükmesini istiyorsanız üstüne basa basa diyorum AKTİF dönüştürücü kullanmanız şart...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aktif dönüştürücü kullanmadan 3. monitörü açıp sanal olarak 3 ekrana tek görüntüyü yayamazsınız...

Hocam anlatamadım galiba. Dönüşütürücü kullanmıyorum. Birebir kullanıyorum. HDMI'ya HDMI, DVI'ya DVI, DP'ye DP bağlıyorum. DÖnüştürücüye gerek yok zaten.

• hocam dönüştürücü kullanmadan ccc de eyefinity seçeneği aktif olmaz... Hiç bir şekilde görünmez... Ekran kartının 3 monitöre görüntü verme desteği olabilir windows üzerinden ama bu sanal masaüstü yane eyefinity oluşturabileceğin anlamına gelmez. Eyefinity için kesinlikle aktif dönüştürücü kullanman şart. 3 tane 7950 ve asus vn 247 h monitör ile kullandım ben 1 seneye yakın ets2 ye crossfire desteği yok diye nvidia ya geçtim. Nvidia aktif dönüştürücü istemiyor ama amd kullanıcı isen aktif dönüştürücü şart.
  • quote:

Beyler eyefinity seçeneğinin ccc'de gözükmesini istiyorsanız üstüne basa basa diyorum AKTİF dönüştürücü kullanmanız şart...

Öyle birşey yok.
    Şu an aktif dönüştürücü olmadan 3 tane 24" monitör kullanıyorum eyefinity.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YAZICIOĞLU -- 14 Aralık 2015; 21:05:20 >
  • quote:

hocam dönüştürücü kullanmadan ccc de eyefinity seçeneği aktif olmaz... Hiç bir şekilde görünmez... Ekran kartının 3 monitöre görüntü verme desteği olabilir windows üzerinden ama bu sanal masaüstü yane eyefinity oluşturabileceğin anlamına gelmez. Eyefinity için kesinlikle aktif dönüştürücü kullanman şart. 3 tane 7950 ve asus vn 247 h monitör ile kullandım ben 1 seneye yakın ets2 ye crossfire desteği yok diye nvidia ya geçtim. Nvidia aktif dönüştürücü istemiyor ama amd kullanıcı isen aktif dönüştürücü şart.

Hocam hala dönüştürücü diyorsunuz. Neyi neye dönüştüreceğim söyler misiniz? Tekrar söylüyorum. Ekran kartında DVI HDMI ve DP girişi var. Monitörlerimde de DVI HDMI ve DP ve çıkışı var. Neyi neye dönüştüreceğim? Zaten uygun bağlantılar var. Atıyorum monitörde DP çıkışı olmasaydı o zaman HDMI çıkışlarından birini dönüştüreyim derim. Ama zaten tüm giriş çıkışlar birbirine uygun. Hala aktif dönüştürücü diyorsunuz.

• quote:

quote:

hocam dönüştürücü kullanmadan ccc de eyefinity seçeneği aktif olmaz... Hiç bir şekilde görünmez... Ekran kartının 3 monitöre görüntü verme desteği olabilir windows üzerinden ama bu sanal masaüstü yane eyefinity oluşturabileceğin anlamına gelmez. Eyefinity için kesinlikle aktif dönüştürücü kullanman şart. 3 tane 7950 ve asus vn 247 h monitör ile kullandım ben 1 seneye yakın ets2 ye crossfire desteği yok diye nvidia ya geçtim. Nvidia aktif dönüştürücü istemiyor ama amd kullanıcı isen aktif dönüştürücü şart.

Hocam hala dönüştürücü diyorsunuz. Neyi neye dönüştüreceğim söyler misiniz? Tekrar söylüyorum. Ekran kartında DVI HDMI ve DP girişi var. Monitörlerimde de DVI HDMI ve DP ve çıkışı var. Neyi neye dönüştüreceğim? Zaten uygun bağlantılar var. Atıyorum monitörde DP çıkışı olmasaydı o zaman HDMI çıkışlarından birini dönüştüreyim derim. Ama zaten tüm giriş çıkışlar birbirine uygun. Hala aktif dönüştürücü diyorsunuz.

Artık dp ihtiyaç yok eyefinity başlatmak için.
    6 serisi kartlarda kaldı o olay.

• Arkadaşlar bu konu ile ilgili bir sorunum var elimde Radeon HD6870 Eyefinity ekran kartım var 6 adet mini display port çıkışı mevcut. BU karta ve elimdeki monitörlere uygun minidp to hdmı ve dvı adaptörler aldım. Bugün sistemi kurdum fakat 4 monitörün 2 tanesi enable iken 2 tanesi disable konumunda. Ayarlarını fazlasıyla karıştırdım fakat bulamıyorum nasıl aktif hale getireceğimi. Ara adaptörlerde sorun olma ihtimaline karşı aktif olanları söktüğümde otomatikmen pasif olanlar aktif hale geliyor.
    Sanırım software içinde bir yer olmalı ama bir türlü 4 lü videwall yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
    Elimdeki çeviriciler ATEN-VC980 ve ATEN-VC960

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macrobil -- 1 Şubat 2016; 22:04:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macrobil

Arkadaşlar bu konu ile ilgili bir sorunum var elimde Radeon HD6870 Eyefinity ekran kartım var 6 adet mini display port çıkışı mevcut. BU karta ve elimdeki monitörlere uygun minidp to hdmı ve dvı adaptörler aldım. Bugün sistemi kurdum fakat 4 monitörün 2 tanesi enable iken 2 tanesi disable konumunda. Ayarlarını fazlasıyla karıştırdım fakat bulamıyorum nasıl aktif hale getireceğimi. Ara adaptörlerde sorun olma ihtimaline karşı aktif olanları söktüğümde otomatikmen pasif olanlar aktif hale geliyor.
    Sanırım software içinde bir yer olmalı ama bir türlü 4 lü videwall yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
    Elimdeki çeviriciler ATEN-VC980 ve ATEN-VC960

Catalysyt control center dan eyefinity aktif hale getirdinizmi.?

• Dvi+HDmi+dp den vga dönüştürüp görüntü alıyorum fakat eyefninyt yapamıyorum oyunlarda çoklu monitörü Nasıl yapmalıyız ayarların hepsi hakkında paylaşım yaparmısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, bende bir 24" birde 21" sanırım 2 monitör var radeon yarlarında eyefinity hızlı kurulum yaptığımda 24" olan ekranın altta bir kısmı boş kalıyor bu normalmi değilse nerde hata yapıyorum ?

Edit: hallettim kurulum yaparken ekranı doldur diyormuşuz ama ekran boyutları farklı ounca oyunda iyi olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiilimAdamı -- 12 Eylül 2016; 2:43:28 >
  • Slm arkadaşlar elimde aşağıdaki kart var eyefinity yapmak için nasıl bir yol izlemeliyim...

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTzZiwcuoIw82v33Q4OwxHYa19PJ--6hx0SalRQZGhP-FHXRDZh0A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkrkmzm -- 14 Eylül 2016; 23:41:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.