Şimdi Ara

!!!!!! EYLEM VARRRR!!!!!!! (KAHROLSUN PKK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DİESTE GÖRÜLMEMİŞ EYLEM SAAT 00:15 SULARI TARİH 09.06.2007 Yİ GÖSTERİYORDU VE BİR ANDA KNİGHT KULLANICILARININ AYAKLANMASIYLA TOWN DA YAPILAN EYLEM VE SLOGANLAR SONRASINDA GÖSTERİCİ ARKADAŞLAR ZOMBİLERE KADAR EYLEMLER EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜLER. KALABALIĞA HERHANGİ Bİ OLAY ÇIKMAMASI İÇİN GM LER EŞLİK ETTİ. GÖSTERİ SIRASINDA YAKLAŞIK 5-10 KİŞİ GM LER TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI. GMLERE YÖNELTİLEN SORULARDA CEZALARININ OLDUĞU ANLAŞILDI. EYLEM PKK VE NPC LERİN KAYBOLMASI ÜZERİNE PATLAK VERDİ VE HALA DEVAM EDİYOR
    GÖRÜNTÜLER AŞAĞIDAN GEÇMEKTEDİR DİKKAT EDERSENİZ VE BAZI İNSANLAR BU EYLEMİN İÇİNDE PAZAR BİLE KURUYOR İNANILMAZ BİŞEY SAYIN SEYİRCİLER. ŞİMDİLİK ANLATICAKLARIMIZ BUKADAR
    GELİŞMELERLE TEKRAR BİRLİKTE OLMAK DİLEĞİYLE

DİES 3 ZOMBİE SPOTLARI KANAL DH LaLaMaMa

SÖZ SENDE JÜLİDE !!!!

http://www.imagehack.eu/uploads/49be1d6733.jpg

http://www.imagehack.eu/uploads/465a7b439d.jpg

http://www.imagehack.eu/uploads/c72fe1199c.jpg

http://www.imagehack.eu/uploads/535346158a.jpg

• Oyunla PKK nın ne alakası var anlamadım saçma sapan işler yapmayın protesto ediyo olabilirsiniz ama bu oyunu pkklılar oynamıyo onlar göremez hem oyundan gerçek hayata etki ediceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ledulth -- 9 Haziran 2007; 1:25:18 >
  • Degişik bir eylem olmus pek organize olunmadıgı ortada
  • millet popüler olmak ve topic kasma icin ne yapcagini sasirdi gerizekali kopeklerin bu oyunla ne alakasi var hala anlamis dei,lim ve sen olayin ciddiyeti hakkinda pek bilgi sahibi deilsin sanirim.. gene 4 vatan evladi sehit oldu o kahpelere..Bir konu acarken dikkat edin lafin nereye gittigini sacmalikdan baska bisiy deil
  • miting yapmışlar..zuhaahha

erdoğan bizi sayamazki sloganı

gm bizi sayamazki olmuş mayhuahuahah manyak
  • Ordanda biri ''atillamı çıkcak beyler ? '' yazmış
    JoHnCaRew'in yazdığınıda okuyun , Gm baksana kaç kişiyiz saysana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 9 Haziran 2007; 1:14:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taken51

millet popüler olmak ve topic kasma icin ne yapcagini sasirdi gerizekali kopeklerin bu oyunla ne alakasi var hala anlamis dei,lim ve sen olayin ciddiyeti hakkinda pek bilgi sahibi deilsin sanirim.. gene 4 vatan evladi sehit oldu o kahpelere..Bir konu acarken dikkat edin lafin nereye gittigini sacmalikdan baska bisiy deil

canım benim durumun ciddiyetinin bende farkındayım

1.si eğer topic kascam die uğraşssaydım ...kimin sallanıpta çarptığı herşeyi konu edinir yazardım sen böle bişi yaptınki kendini sıyırmaya çalışıyon aradan

2.si sölediklerin sadece benim için geçerli değil onu da söleyeyim mademki ben bu zihniyetteyim senin karşında bu zihniyette bu olaya karışan onlarca insan var şuan

3.sü de ister gazete ister televizyon herhangi bi medya organında yayınmlanan bu gibi haberlere destek olarak kodumunun şerefsizlerini aşşağılamak için bişey yapabildiysem (yapabildiysek) ne mutlu bana (bize)

ayrıca yazdıklarınınada dikkat et sende bu 4 vatan evladı ve bundan öncekiler hatta sonrakiler KAHPELERE ŞEHİT OLMADI vatanlarına şehit oldular

herkesi biraz daha milli biraz daha duyarlı biraz daha saygılı olmaya davet ediyorum

sölendiği gibi yaşamayalım TÜRKÜN AKLI YA KAÇARKEN YADA ...ARKEN GELİR mantığını sürdürmeyelim

bu kıçı kırık bi oyunda bile birbirimize şerefsizlik yapıyorsak reeldede yaparız nasıl gelirse öle gider

sölencek bir sürü şey var hadi biraz büyüğünde belki siyasetçi olurda belki siz kurtarırsınız bizi bu kahpelerden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gm baksana kaç kişiyiz saysana

• 3. resim nere oyle Maradonmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa_Zoro -- 9 Haziran 2007; 1:35:35 >
  • orda biri alan ban yicez yazmış komedi
    gm novaban atıo

bu arada pkk ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Sentinel

3. resim nere oyle Maradonmu

El moradı basmışlar.Asga dan cekmiş arkadaş.
  • PKK
  • oyunda yazıyosunuzda eylem, şehit cenazeleri, mitinglere geliyormusunuz oyundan haberlere çıkamazsınız herkes görmez
  • Attila Super Ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OffeR -- 9 Haziran 2007; 8:04:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.