Şimdi Ara

EYLÜLDE BAŞLADIM KAZANDIM YALANI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
4.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Michael Scofield. kullanıcısına yanıt
    Degilse nasil kazanmis oluyorsunuz universite kazanmak istiyorsaniz 200 bindende kkazanirsiniz 2 yil duzgun calismaliyla hedefine ancak varirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylülde başladım sıralama 2800

• adsızdoktor A kullanıcısına yanıt
    Nereyi düşünüyorsunız?

• quote:

Orijinalden alıntı: hüloğğğğğ

Eylülde başladım her gün 3 saat çalıstım disiplinli çalıstım 80 bin yaptım. Ha şöyle, temelim yok ve lisede 4 yılı boş geçtim. 1 seneylr bu kadar oldu

Hocam mezuna mı kalacaksın tercih mi yapacaksın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bouncer535

sevdiğim hocamın bir lafı var
    "üniversite 2 yılda kazanılır ya 11+12 ya da 12+mezun"

12 de kazandık üni 2 de tekrar hazırlanıcam bu sene ben hangisi oluyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justinian -- 14 Temmuz 2017; 17:52:36 >
  • ben agustosun ortalarinda basladim mezunum.11k geldi

• Bouncer535 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle doğru.

• Mavernn07 kullanıcısına yanıt
    Ankara tip gelmezse gazi tip diye düşünüyorum bilmem doğru mu ama

• Doğru olan iddiadır, ben de abimin izinden gidip yaz aylarında başladım 10. Sınıfta teşekkür bile alamamış bir temelle okul puansız 2.700 idim. Özel ders alıp sınavlara girip önündeki 50 yılı bu senenin belirleyeceğini göz önünde bulundurarak yapılması olasıdır

• justdoit13 kullanıcısına yanıt
    12 de kaçıncı olmuştunuz?

• ocakta çalışmaya başladım mf4 72k. ham sıralama aslında 67k da obp geri attı
  • darkblade36 kullanıcısına yanıt
    Sene icinde ders gordugunuz saatler haric bireysel oolarak gunluk kac saat ders calistiniz?

• quote:

Degilse nasil kazanmis oluyorsunuz universite kazanmak istiyorsaniz 200 bindende kkazanirsiniz 2 yil duzgun calismaliyla hedefine ancak varirsin

Hedeflediğim üniversite olmadı ama yaptığım sıralam çoğu kişiyi tatmin edecek bir sıralama o yüzden belirttim ben de

• Michael Scofield. kullanıcısına yanıt
    ama sen o üniye gidince çoğu kişi tatmin olmayacak sen kendini tatmin etmeye bak
  • S.O.R.J.P kullanıcısına yanıt
    ciddi diyorum saat saymadım ama genellikle 4 de okul bıtıyordu 5-5.30 arası eve gelıyordum bızım evde yanı bı alıskanlık var aksam yemegı hep beraber yenır yanı gelınce yemek yıyıp derse baslama durumum olmuyordu ki zaten cok yorgun oluyordum o kadar yoldan sonra. annem işten gelip yemek hazırlayıp yıyene kadar bazen 7 bazen 8 oluyordu o zaman baslayıp genellıkle 10-11 gibi bazen 12 gibi bitiriyordum dersi. ama soyle bısey var bazı gunler sadece bır mat bır de fen bolum denemesı cozdugum gunler oldu bazen ıse apotemi turevde onlarca sayfa bıtırdıgım gunler oldu (aksam dıyeyım daha dogrusu.) okulda da cok fazla calısmazdım ama 12 konularını cok onemser cok ıyı dınler ve not tutardım bu yuzden 12.sınıfa dair iş yüküm okulda bitiyordu yani. bazıları türev integral vs ygs sonrasına bırakıp o zaman baslıyorlardı kı bu kıtle cogunlugu olusturuyor, ben aralık ayında ıkı konuyu da min 2 kitaptan bitirmiştim zaten lys ağırlıklı calıstım sene içinde
  • Ygs-27k lys 19999

• quote:

ama sen o üniye gidince çoğu kişi tatmin olmayacak sen kendini tatmin etmeye bak

Kardeş dalga mı geçiyorsun diyorum ki benim istediğim olmadı ama yazınçalışmadan çoğu kişinin mutlu olabileceği sıralama yapılabiliyor diyorum

• Kasımda başladım (ama mezun senemdi) ve tm 16 bin yaptım Cerrahpaşayı anca rüyamda görürüm :d ortalama birşey yapılabilir bence ama hele sayısalda ilk 5 bin filan hayal o şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: CeremiKılarksın

quote:

Orijinalden alıntı: hüloğğğğğ

Eylülde başladım her gün 3 saat çalıstım disiplinli çalıstım 80 bin yaptım. Ha şöyle, temelim yok ve lisede 4 yılı boş geçtim. 1 seneylr bu kadar oldu

Hocam mezuna mı kalacaksın tercih mi yapacaksın ?

kardeşim lisede 4 yılı bos geçtim derken zten mezun oldugumu anlatmaya çalıstım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.