Şimdi Ara

EYLÜLDE BAŞLADIM KAZANDIM YALANI ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
4.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • up Ya ben 11 de ortalama çalıştım şimdi bu sene çalışsam gelmez mi 10-15k *?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bouncer535

sevdiğim hocamın bir lafı var
    "üniversite 2 yılda kazanılır ya 11+12 ya da 12+mezun"

Ben de böyle diyordum şu an özgünlüğümü kaybetmiş hissediyorum

Saka bir yana her ne kadar bu sene lys istediğim gibi olmasa da lisede çaılşmayıp mezuna kaldım şimdi tıp geldi. Ama bu laf bana göre ilk 10bin hatta daha aşağısı için geçerli yoksa geçen senemde de ygs sonrası bırakmasam tıp yakındı fakat büyük olmayan yerlerdi. Neyse lafı suna getireyim eğer aklınızda ikiye kalmak varsa, ben bu seviyeleri hak etmiyorum diyorsan, iyice düşünüp karar verin. Cünkü sinav ani heyecanı(2. sene daha beterdir) ya da kazanamamış olma psikolojisi gibi şeyler bana pek sıkıntı değil diyorsanız ve en önemlisi çalışacaksanız kalın. Yoksa ikinci sene de hakkını vermezseniz çok üzülebilirsiniz. Ama bu şartları sağlıyorsanız acımadan kalabilirsiniz. Sonlara doğru çok bunalacaksınız ama o kadar da olsun. Ara ara kendinizi motive etmek için mezuna kaldığınız gerçeğini düşünün. Gerçekten motive eder ama sakın bunu durmadan yapmayın psikolojiniz bozulabillr

Ayrıca sayısalcı iseniz ve özellikle mühendislik vs (mf4) istiyorsanız sonlarda başınız ağrınasın:kesinlikle fizik ve geometriye ağırlık verin. Mat kimya biyo özellikle kimya ve biyo onlara göre daha rahat.

Son olarak olmaz demeyin olmaz diye bir şey yok hiç beklenmedik insanlar neler yapıyor sonuçta.

11'ler siz de benim gibi eşeklik yapmayın da bir senenizi yemeyin 11 den başlayın

Herkese hayırlı çalışmalar, tercihler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yalan değil. biz 13-14 döneminde yerleştik, iki arkadaş da aynı gün başladık dershaneye. hadi yalan olmasın 18 ağustos 2013'te başladık çalışmaya, ygs'de ikimiz de 2700 civarı yaptık, sonra ben saldım 3000 geldi o asıldı 700 geldi. olunca oluyor ama nasıl çalışacağımızı bilen ve sıkı çalışan insanlardık.
  • aoulle A kullanıcısına yanıt
    hocam ben 11 d ortalama çalıştım yani ne çok ne az. Şimdi unutmuşumdur konuları ama herhalde baksam kısa sürede aklıma gelir.Şuan ygs bitirmeye başladım ilk konulardan ne diiyorsunuz 10-15k mümkün mü ?
  • KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    hayırlısı. yapamazsan çalışma şeklinde problem var demektir.
  • Ekim de basladim. Ham siralama mf4 6800 geldi. Obp 78 idi 9000 geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.