Şimdi Ara

EYLÜLDE BAŞLADIM KAZANDIM YALANI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
4.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu efsane doğru mu arkadaşlar eylülde başlayıp cerrahpaşa kazanan varmış yoksa bizi mi yiyorlar

• Eylülde başladım her gün 3 saat çalıstım disiplinli çalıstım 80 bin yaptım. Ha şöyle, temelim yok ve lisede 4 yılı boş geçtim. 1 seneylr bu kadar oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eylulde bile baslamadim YGS ye 2 ay kala başlamaya çalışıyordum son 1 ay deneme cozdum lys YGS arası da normal hatta baya az bir çalışmayla 17 k yaptım arkadaşlarım hayret ediyor . ama Cerrahpaşa falan yalan öyle şeyler için harbi harbi çalışmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezun musun ilk senen mi

• Üşengeçadam0 kullanıcısına yanıt
    Mezunum. 12. Sınıf dahil her senem çöp geçti lisede son şansım bu seneydi. Geçen sene 125 bindeydim ama son şansımı kullanamadım tüm emeklerime rağmen olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: brknarda

Eylulde bile baslamadim YGS ye 2 ay kala başlamaya çalışıyordum son 1 ay deneme cozdum lys YGS arası da normal hatta baya az bir çalışmayla 17 k yaptım arkadaşlarım hayret ediyor . ama Cerrahpaşa falan yalan öyle şeyler için harbi harbi çalışmak lazım

• Benim ilk senem bu sene çalışmadım 115 bininci oldum mf4 te.Mezuna kalmayı düşünüyorum kalayım mı sence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞİMDİ ÜNİVERSİTELİYİM
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üşengeçadam0 kullanıcısına yanıt
    Hocam bence 10 15 k gelebilir gerçekten çalışmayarak o sıralamayı yaptıysanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üşengeçadam0

Benim ilk senem bu sene çalışmadım 115 bininci oldum mf4 te.Mezuna kalmayı düşünüyorum kalayım mı sence

Ben mezuna kalırken derdhane müdürüm açık söyliyim 5-6saati göze alırsan günde öyle kal demişti. Ben de o adamla inatlaştım dedim hocam 2-3 saat çalısmayla da 30 bine girebilirim. Naptım 2-3 saat çalıştım. Ne geldi? 80 bin. Bunları neden geveliyorum? Kardeşim en az 5 saati göze almazsan 20 30 bin gibi sıralamalar hayal... En acı şekilde tecrübe ettim bu sene

• 3 yıl son gün çalışarak sınavları atlattım hatta 12 ye geçerken kimya ve fiziğin 2.dönemi hakkında çok bir fikrim olmadan geçtim mesrla hız denge fln ilk defa 12 de öğrendim yani ama obp son senenin de etkisiyle 88 oldu. Yazın ygs Fenlerin 9.sınıf konularının tamamı veya tamamına yakınını bitirmiştim yaz adına yaptığım tek çalışma diyebilirim Ağustos son hafta dershane baslaması ile tam gaz basladım disiplinli olunarak bazı gunler az calısılsa bile boş geçmemek bile çok önemli ve suan ham 2.4 yerleşme 2.9 mf4. Yapılmıcak bişet değil ama kişiye göre değişir mesela benim görsel hafızam çok iyidir biyoloji de hocamız 11 de lenf geri emilimini çizerken tahta yememişti demire yazmıştı Bu tarz seyler aklımdan çıkmadığı için mesrla konuyu bılmıyorken bile genel hatlarıyla o emilim şeması aklımdaydı yanı anlatabilmişimdir kişiye göre değişir bu zaman vs

• Mezuna kalıp tembellik yapmaktan korkuyorum.Hedefim 50-60 bin civarına girmek

• 20-30 bin değil de 50-60 bin hedefim.Günde 5 saat çalışabilirim ama her gün değil.Yani bir gün çalışırım diğer gün daha az çalışırım gibi

• Benim arkadasın adı da eylül

• sevdiğim hocamın bir lafı var
    "üniversite 2 yılda kazanılır ya 11+12 ya da 12+mezun"
  • Temele göre değişir.Fen liselerinde neredeyse hiç çalışmayıp derece yapan dolu kişi var.

• bana yorumunuz biraz saçma geldi çalışmadan temel mi olur?
  • Bouncer535 kullanıcısına yanıt
    Dersi iyi dinliyorlar genelde.

• Bouncer535 kullanıcısına yanıt
    Kensilikle doğru bir cümle hocam.
  • aralıkta başladım diş kazandım şuan
  • vardır neden olmasın

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.