Şimdi Ara

EYT İPTAL EDİLİP ASGARİ ÜCRETLİLERE VERİLMELİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

en düşük maaş 10.000TL. 12500 değil, orada bir düzeltme yapalım...

EYT İPTAL EDİLİP ASGARİ ÜCRETLİLERE VERİLMELİ

bir günlük masrafın karşıladığı sayı.

3,500 x 365 = 1.227.500

o saray senelerdir açık... varın israfın(haybeye zevk için yenilip içilen, Allah korkusu olmadan, yarın yokmuşçasına yapılan harcamalar) boyutunu siz hesaplayın...

kamudaki israfı saymıyorum burada bile... mercedes'ten aşağı binmiyor beyefendiler...

gelecek sene geldiğinde, o bir günlük masraf belki de 4-5bin emeklinin maaşı olacak. en düşük maaşa ocak 2025'de zam gelse bile.

yani 2m emeklinin maaşları için vergiler geldi vb. bir argüman gereksiz, sarayın masrafları ile gayet güzel bir şekilde yük gördüğünüz insanların maaşları ödenebiliyor istenirse... EYT İPTAL EDİLİP ASGARİ ÜCRETLİLERE VERİLMELİ 

• srkn kullanıcısına yanıt

Sarayın 1 aylık gideri 3500x30 gün=105.000 emekli maaşı.Ama biz aylık 2.000.000 kişiye eyt maaşı veriyoruz.Nerdeyse 20x saray gideri.Bu kadar para nereden toplanacak ? Tabiki extra vergilerle...

Birde herkes en düşük emekli maaşı da almıyor.15 alanda var 25 alanda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

aylık baza vurmanız, konuyu saptırmaya çalışmak gibi oldu biraz.

ben orada bir yıllık gideri ile kaç emekli için imkan sağlanabileceğini belirttim.

eyt'ye gelmeden önce, ülkede bir sürü lüzumsuz harcama var hükümet(devlet demiyorum dikkat) tarafından yapılan...

onlara bir söz söylemeden eyt'lilere karşı tavır almak doğru değil bence...

• Hayır öğretmenlere verilsin

• srkn kullanıcısına yanıt

O zaman düşük maaş alınca da ağlamayın. Gençler olarak siz erken yaşta emekli olcanız diye biz çile çekemeyiz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.