< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EYÜP B HOCAMIN DEĞERLENDİRMESİ (2. sayfa)

-
-
Dallamaya bak 2018 e zor diyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Girdiğiniz senelerdeki mat ve fizikle bu seneyi kıyaslamanız yanlış gerçekten bariz bi fark var çünkü ben de iyimser biri değilim ama bu sınava orta demek bile mantıksız
Nerenden anlıyorsun
-
msüden sonra ben nerde trollük yaptım? msü kolaydı gerçekten. girdiğimiz tyt ile kıyaslarsan sen de anlarsın msü aslında çok kolaymış dersin
3D Ayt mati 2019 sınav döneminde çıktı. Yazarı özgür balcı. Forumda çekilişle 20 kitap dağıttı. Birini ben kazandım bana yolladı ve hepsini çözerek girdim. Son 3 soru cok zor, son 3 soru aşırı kolaydır. Aradan 2 yıl geçti, siz 3D'yi yeni mi duydunuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: helixSNAA3D Ayt mati 2019 sınav döneminde çıktı. Yazarı özgür balcı. Forumda çekilişle 20 kitap dağıttı. Birini ben kazandım bana yolladı ve hepsini çözerek girdim. Son 3 soru cok zor, son 3 soru aşırı kolaydır. Aradan 2 yıl geçti, siz 3D'yi yeni mi duydunuz?
La kardes yol al valla sinirliyim sana sağlam soverım hiç gerek yok
Abartıldığı kadar zor değil dedim. EA için konuşuyorum. Bizim dönemimizde de cok sağlam 2 soru vardı türev ve integralden. Çoğu kişi yapamamıştı. 2019 AYT 30-0 benim. Denemelerde 33-35 gelirdi. ben sinavı diğer yıllarla kıyaslamadım. Konuyu açan 70 eleyici soru falan demiş. Bunun absürt olduğunu anlamak için sınava bakmaya bile gerek yok. Hiçbir sınavda böyle bir şey olması mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helixSNAA -- 28 Haziran 2021; 23:19:24 > -
ön yargılarını kır. benden sana tavsiye
ayrıca mesela 2020de kimse eleyici soru şu kadar da demedi çünkü yoktu. bu sene diyorlarsa bi bildikleri vardır dimi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 28 Haziran 2021; 23:42:32 >
2020 ne alaka? Sen kime ne cevap veriyorsun belli değil. Yazdıklarımı bir oku, aklındakileri topla öyle gel.
-
Kanka sen nesin böyle ya sınava bile bakmamışsın konuşuyosun yazık kafana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dediğinin aksine Eyüp Hoca nabza göre şerbet vermeyen nadir hocalardan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen sene 5-6
Bu sene 65-70 tane
eleyici soru var.
Konuyu açanın iddiası bu. Hoca böyle demiş.
Böyle bir şey mümkün mü sence?
eleyici soruyu ne sanıyorsunuz
Forumda zaten sınava giren 10 kisiden 10'u olarak sınavın en zor sınav olduğunu ilan etmişsiniz.
Birisi çıkıp ya öyle değil diyorsa, boşverin kanıtlamaya çalışmayın kendinizi bu kadar. Ne sövüyorsunuz oğlum manyak mısınız siz? Ne güzel keyiflenin işte. Allahın barzoları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helixSNAA -- 28 Haziran 2021; 23:30:8 > -
hayır. msü'den sonra "msü'de ne yaptıysanız tyt'de de onu yapacaksınız, kendinizi avutmayın" tarzı söylemlerin vardı. şu ana kadar o kadar trolle rağmen onları bloklamayıp seni bloklamıştım. çünkü trollerin bile hoş da olmasa bir üslubu var. sen direkt insanları empoze ediyordun.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D72C9D06Emsüden sonra ben nerde trollük yaptım? msü kolaydı gerçekten. girdiğimiz tyt ile kıyaslarsan sen de anlarsın msü aslında çok kolaymış dersin
bu sene öyle bi sıralama gelecekki şaşıp kalacağız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2019 ayt matta 30 yaptıysan bu sınavda 20’yi geçemezdin hala artistlik yapıyorsun boş boş yaygara kopardığınız polinom soruları bu seneki polinomun önünde tövbe ister
Eyüp Hoca'nın yayınının büyük bir kısmını izledim ve bunu dediğine şahit olmadım. Eyüp Hoca'nın fikri kısaca şu: Bir sınavda bu kadar fazla seçici soru olmamalı.
niye öyle dedim bak bi kere yksye daha çok insan giriyor ikincisi yksnin zor olabileceğini tahmin ediyordum. msüde 70 yapanın 100 yapmasını beklemek çok ütopik olmaz mıydı? zaten şu 2021 tyt ile msüde 70 yapan da 60a düştü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 28 Haziran 2021; 23:38:27 >
hocam 70 eleyici falan derken bence doğru söylüyor yani geçen yıllara kıyaslarsan 70 eleyici dersin he bunların 40ını herkes yapabilirdi ama bu 40ın içinde çok ince dikkat mevzuları vardı kalan 30u da baya zor kısımlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X