Şimdi Ara

EYÜP B HOCAMIN DEĞERLENDİRMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
5.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tyt ilk 20 soruya insanlar genel olarak rahat bir şekilde gelmiş esas olay 20-30 arasında olmuş genel kanı bu. Ayt Matta gerçekten çok güzel sorular var o anda çözülemeyecek 4 soru kesinlikle var -4 direkt geliyor yani. Onun dışında diğer soruları yapamama nedeni olarak sorunun sınavda değil de bakış açısını değiştirmeyen insanlarda olduğunu düşünüyorum. Polinom sorusunu cozemeyip üzerinde defalarca durmak çok kötü bir düşünce tarzı. Bu tarz insanlar her zaman kaybeder. Ben bu şekilde yapmayıp gösterebileceği en iyi performansı gösteren insanların olduğunu düşünüyorum.30+ matematik hâlâ çok uç değil. Onun dışında geçen seneden bariz zor zaten bazı fizik ve bazı matematik soruları bunu net bir şekilde gösteriyor. Bazı dilimlerde 2020 den kesinlikle kötü gelecek 70tyt 50ayt. Üst sıralarda netler düştü bariz bir şekilde. İlk 2-3k değil de sonrasında ciddi düşüşler olacak gibi duruyor. Benim senemde 95 tyt 76.25 9k getirdi sizde 2-5k arasına atar. Umarım yığılmada kalmamissinizdir ama bunun için sağlam yapmış olmanız gerekiyor gençler.62+ ayt tıp barajı olabilir normal bir tyt ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D72C9D06E

niye öyle dedim bak bi kere yksye daha çok insan giriyor ikincisi yksnin zor olabileceğini tahmin ediyordum. msüde 70 yapanın 100 yapmasını beklemek çok ütopik olmaz mıydı? zaten şu 2021 tyt ile msüde 70 yapan da 60a düştü

ya eski mesajlarını bulmakla uğraştırma şimdi beni. hiç öyle analiz yaparak falan söylemiyordun. 70 yapanın 100 yapmasını da tartışmıyordun sadece aynı yapacağını söylüyordun ki yapadabilir. 100 yapamaz 90 yapar. seni bağlamazdı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 40'ını herkesin yapabildiği eleyici soru olmaz. "Eleyici soru" diyorsun adı üstünde. O soru diğer sorulara göre bariz az yapılmıştır. "Eleyici soru" kavramını nasıl kullanıyorsunuz 2021 yksciler olarak anlayamadım.

Kalan 30'uda baya zor olmaz, değildir. Dediğiniz gibi olursa milletin 5-10 net yapması gerek bu forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helixSNAA -- 28 Haziran 2021; 23:59:36 >
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt

hocam anlatamıyorum galiba, yani mesela önceki yıllarda 3 öncüllü bir soruda eğer 1.den kesin eminsen 3.de de arada kaldıysan 1-3 şıkkı olmazdı, 1 olurdu,yani bunu çıkmışların çoğunu çözen olarak söylüyorum ayrıca birkaç hocada bunu belirtiyor, yani bunlardan say ince dikkatlarden say,geçen yılın sorularına göre burda baya bir ayrılıyor sınır ayrıca eleyici diyince illa aşırı zor diye anlam çıkaramayız,eleyicilik farklı tarzda da oluyor bazen adamlar tyt matematikte 4.soruya zaman alan soruyu bilerek koyuyor o da bir eleyiciliktir,ben eleyicilik bakımından diyorum

• mamajustkilltheman M kullanıcısına yanıt

hocam blokla geç ne uğraşıyorsun bi düşük kapasiteli awwla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 29 Haziran 2021; 1:36:45 >
  • mamajustkilltheman M kullanıcısına yanıt

Ben 2020 ile hiç karıştırmıyorum zaten. 2020 yi bir sınav olarak görmeyin. 2020 birey A testi gibiydi. 38 ayt yapıp 4k olan adam gördüm forumda. Ben 30 ayt mat ile 5k oldum.

ya geçen yıl derken işte 2019 18 17 16lar falan 2020 zaten ösym açısından da yok hükmünde

Hoca her soruya tek tek yorum yaptı youtube kanalından bakabilirsiniz sandiğiniz gibi insanları rahatlatmak için her soruya zor deme gibi bir durum yok.

• Yok hocam ben genel konusuyorum eyüp b ne demis dememis pek umrumda değil forumdaki iklime karşı konustum. Sinav cok zor değil diyenin üstüne cullaniyor ya millet. Açıp bakmakla ugrasamam. Sonuçlar açıklanınca biri etiketler bakariz. Umarım emeginin karsiligini alir herkes. Anlaşılan yukarıdaki bazı dallamalar baya patlamış sınavda, şimdi cok zor olduguna inandırmaya çalışıyorlar kendilerini teselli etmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helixSNAA -- 29 Haziran 2021; 0:30:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Yok hocam ben genel konusuyorum eyüp b ne demis dememis pek umrumda değil forumdaki iklime karşı konustum. Sinav cok zor değil diyenin üstüne cullaniyor ya millet. Açıp bakmakla ugrasamam. Sonuçlar açıklanınca biri etiketler bakariz. Umarım emeginin karsiligini alir herkes. Anlaşılan yukarıdaki bazı dallamalar baya patlamış sınavda, şimdi cok zor olduguna inandırmaya çalışıyorlar kendilerini teselli etmek için.

Bir insanın herhangi bir etken-edilgen durumu olmadığı bir mevzuda, o mevzuya hakim de olmadan (2021’i düzgünce çözmeyi kast ediyorum) tespit sıçması çok komik. Gidin başka şeylerle vakit öldürün hocam, Türk genci sizin oyuncağınız değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: safaxclninkocasi

Bir insanın herhangi bir etken-edilgen durumu olmadığı bir mevzuda, o mevzuya hakim de olmadan (2021’i düzgünce çözmeyi kast ediyorum) tespit sıçması çok komik. Gidin başka şeylerle vakit öldürün hocam, Türk genci sizin oyuncağınız değil.

Alıntıları Göster

Bu arada AYT matta da 33 netim var, hani yapamayan ağlıyor durumu değil bu. Herkes çökük vaziyette, ateş düştüğü yeri yakarı bir türlü anlayamadı bu aq milleti.

• safaxclninkocasi S kullanıcısına yanıt

Asıl siz başka şeylerle vakit geçirin. Sınav bitmiş. Gecenin birinde millete sınav çok zordu valla bak diye ispatlamaya çalışıyor. Hem hamasete bak, "türk genci" falan katmış araya. Allahın krosu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helixSNAA -- 29 Haziran 2021; 0:39:41 >
  • quote:

Asıl siz başka şeylerle vakit geçirin. Sınav bitmiş. Gecenin birinde millete sınav çok zordu valla bak diye ispatlamaya çalışıyor. Hem hamasete bak, "türk genci" falan katmış araya. Allahın krosu!

Türk genci tamlamasının neresi barzoluk, hamaset? Ad hominemlara sığınıp yaptığınız şaklabanlık çok komik saatlerdir, hiç utanmadan burada insanlarla alay etmeye devam ediyorsunuz. Gram militarist, şovenist bir ifade de kullanmadım halbuki. Ulusun ismine düşmansanız o sizin sorununuz, konuyu buraya çekmeniz bile ne kadar bayağı bir karakteriniz olduğunu ispatladı zaten.

• safaxclninkocasi S kullanıcısına yanıt

Kroluk tabi. Ben diyorum ki sınav zor ama abartılıyor. Sen diyorsun ki türk genci oyuncağın değil. Türk genci falan katmışsın araya sanki amacım milletin moralini bilerek bozmak gibi. Alakası yok. Sen de biliyorsun. Böyle konuş ki millet ne dediğine bakmadan adam haklı yea desin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helixSNAA -- 29 Haziran 2021; 8:42:18 >
  • Merhaba,yayında 1.saatte genel analiz yapıyorum en kötü videoya süre de atadım. Yorumlarımı izleyeblrsiniz.kısaca sınav sadece mattan oluşmadığı için ölçme dğeerlendirme kriterleri açısından ciddi sıkıntılar var. Bunu sizi korumak ya da teselli etmek için söylemiyorum. Yayının devamında 2022 için neler yspmanız gerektiğini de anlattım. Sorunlara sadece isyan edersek bir sonuca varamayız. Sınav nasıl gelirse gelsin ortaya iyi bir performans koymalyız. Herkes böyle bir sınavda fullemek zorunda değil bazı yıllardaki 32 net bazı yılların 38ine karşılık gelebilir. Enseyi karartmadan 4 ağustosu açıklanmasnı bekleyin

Merak ettiğimden soruyorum. Abartıldığını düşündüğün kısımlar tam olarak hangileri?

• bu yılın 30 u geçen senenin 36 ve fazlası denebilir bence

• quote:

Kroluk tabi. Ben diyorum ki sınav zor ama abartılıyor. Sen diyorsun ki türk genci oyuncağın değil. Türk genci falan katmışsın araya sanki amacım milletin moralini bilerek bozmak gibi. Alakası yok. Sen de biliyorsun. Böyle konuş ki millet ne dediğine bakmadan adam haklı yea desin.

Bu sınava giren grubu tanımlayacak makro ifadeyi kullandım, bu nasıl bir kudurmadır :D Olayı yine siyasetle bitirmeyi başarmışsınız. Burada gerçekten retorik yapan varsa o sizsiniz. Türk ifadesine yerli yersiz alerji duyan güruhtan olduğunuz belli. Siyasetin s’si yokken bile buradan şovenizm çıkaran insan ruh hastasıdır muhtemelen.

• acaba mat. hocaları verilen kısıtlı sürede(sınavın tümünü kullanmadan) 80 de 80 yapabiliyorlar mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.