Şimdi Ara

EYY TIBET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UAA BU TIBETTE GOLD TICKET KULLANMAK SART OLDU MILLET 20+ OLDU BEN 17 Lv Nıck Hergele :)))
    TG de cıkmıo delırcem BURDA GUILD HALA KURULMADIMI YAFFS GUILD KURULUNCA KURDUK DIE BI TOPIC FLN ACINNN

• Kurulu guild war ama kurulduktan 2-3 sat içinde GP doldu lvl %100 oldu ve şu anda full. Guild adı NightMare .... Bende guilddeyim nick "Mustapha" beni sürekli kervan soyarken görebilirsiniz. Thief lvl şimdiden lvl 2 oldu
  • abi tibet diye açtığın kaçıncı topic bıkmadınmı ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceLaCroix

abi tibet diye açtığın kaçıncı topic bıkmadınmı ya...

bencede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of Low -- 26 Ağustos 2006; 18:48:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: meraklı_meraklı

quote:

bencede

Meraklı kardes sen bakıom cok meraklısın boyunun ölçüsünü bi alıyım ıstersen
  • Kral haklılar açtığın kaçıncı saçma topic beli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: K_RAL

quote:

quote:

bencede

sen önce doğru konuşup cvp vermeyi öğren ondan sonra gel boyun ölçsünü metreyle de alırız sen merak etme...mesela ben 1.82 metreyim

senin dünyadan haberin yok ayrıca 50 tane guild kuruldu sen lvl 2 olana kadar be şu anda duyduğuma göre lvl 2 olan guildler varmış

• quote:

Orjinalden alıntı: Dysentery

quote:

Orjinalden alıntı: K_RAL

quote:

quote:

bencede

sen önce doğru konuşup cvp vermeyi öğren ondan sonra gel boyun ölçsünü metreyle de alırız sen merak etme...mesela ben 1.82 metreyim

senin dünyadan haberin yok ayrıca 50 tane guild kuruldu sen lvl 2 olana kadar be şu anda duyduğuma göre lvl 2 olan guildler varmış

LAF YARISINA GIRMICEM SENLE BU ARADA BNM LVL 17 OLDU SENIN LV 2 HERALDE KARISTIRDIN GUILD LVLI 2 OLAN DA WAR AMA BEN SUAN BURDA GUILD KURAN OLDUMU DEDIM ANLAYISINA TUKUREM SENIN EMI ANNAMADAN YORUM YAZMA DUNUN COCUU

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.