Şimdi Ara

Ez iceborn mu trinity mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Takip etmediğim için bilmiyorum ama o turnuva bu solo Q arada fark var. Ben blue ez kötü demedim ki takımın cok iyi değilse çok iş yapamaz dedim. Nity çıkınca adc gibi olduğundan yine sana oyunu çevirme imkanı sunuyor. Iceborn daha cok kite ve kaçmakta çok güzel. Takım iyiyse iceborn ile oynayarak cok daha fazla keyif alınabileceği de doğrudur. Fazla denemedim ama bi aralar popi iken oynadım baya eglenmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 20 Aralık 2014; 10:06:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iceborn cogunlukla blue da tercih ediliyor. Trinity daha iyi gidiyor bence ezreal a

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ben oyuna yeni başşadım pek fikrim yok ama niye 3nity ile iceborn beraber kasılmıyor sadece shen pasifi içinmi yoksa başka bir nedeni varmı şuanki oynadığım oyunlarda 3nity çok etkili bir item gibi geldi bana hem ağır kandan gelen ms + as + crt hasar can ap ve mana da veriyor aynı zamanda bide buzdoğan kassak daha güçlü olmazmı ama buseferde ad eksiği olur gibi düşündüm düşünceleriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ben oyuna yeni başşadım pek fikrim yok ama niye 3nity ile iceborn beraber kasılmıyor sadece shen pasifi içinmi yoksa başka bir nedeni varmı şuanki oynadığım oyunlarda 3nity çok etkili bir item gibi geldi bana hem ağır kandan gelen ms + as + crt hasar can ap ve mana da veriyor aynı zamanda bide buzdoğan kassak daha güçlü olmazmı ama buseferde ad eksiği olur gibi düşündüm düşünceleriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3nity,manamune bile kasmıyorum dmg atmıyo karşıda caitlyn çatur çutur full item dağıtırken sen uzakta q q q renektonu 50 vuruşta öldürüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 20 Aralık 2014; 10:44:47 >
  • Trinity bence.
  • Muramana + Iceborn çok iyi oluyor Ezreal'a. Yani Manamune -> Muramana olduktan sonra aktifiyle iyi bi' damage elde ediyoruz. Iceborn da yanında iyi bi' ikili oluyor.

Fakat 3force -> Botrk -> IE & LW -> GA or Civa Yatağan da çok iyi bi' tercihtir.
  • Trinity , botrk ikilisi daha iyi oluyo bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.