Şimdi Ara

Ez iceborn mu trinity mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• iceborn;rakibi sinirlendirmeyi seviyorum.
  • Murumana aldiktan sonra iceborn tercih ediliyor kitelemeside kolay ez oynamiyorum ama bundan dolayi tercih ediliyor diye biliyorun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lich

• Ben oynarken trinity tercih ediyorum ama iceborn daha mantıklı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trinity born

• trinity
  • iceborn olmadan ez in diğer adclerden farkı olmuyor çok rahat aradan çıkarabiliyorsun. iceborn olunca kaçmak kovalamak çok daha kolay oluyor.
  • muramana varsa iceborn, yoksa tf.
  • Buzdoğan daha iyi gidiyor bence slow avantajı var bu iyi olur bi nebze de zırhından faydalanıyoruz.
  • Niye ikisini de almıyorsun

• simdi duruma gore degisir.

ADC buildi gitmek istersen yani damage icin , o zaman trinity alirsin ve ad gidersin ie lw desteklersin devaminda.

Blue build yaparsan amacin kite yapmak oldugu icin iceborn alirsin hem muramana sahip oldugun mana kadar ad arttirtigi icin iceborndan gelen 600 mana sana ad de verir. duruma gore tamamen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Litityum

Niye ikisini de almıyorsun

• Blade Waltz kullanıcısına yanıt
    Etkileyici mizah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

simdi duruma gore degisir.

ADC buildi gitmek istersen yani damage icin , o zaman trinity alirsin ve ad gidersin ie lw desteklersin devaminda.

Blue build yaparsan amacin kite yapmak oldugu icin iceborn alirsin hem muramana sahip oldugun mana kadar ad arttirtigi icin iceborndan gelen 600 mana sana ad de verir. duruma gore tamamen.

Tear trinity nasıl

• Sinir bozan yakalanamayan, çok burst atmayan ama devamlı rahatsız eden Ezreal için Iceborn.
    Vurduğunda canını yakan, burstu daha güçlü Ezreal için Trinity, ikisi de viable.

Blue Ezreal yaparken early de çok ciddi damage kaybı yaşıyorsun onu da belirtmek gerek Trinity'e göre. Önce gözyaşı alıyorsun bi 700 gold içeri giriyorsun damage artışı yok, sonrasında Iceborn alacan bitene kadar yine damage'in yerlerde, hatta Iceborn bittiğinde bile damage'in yetersiz, ta ki Muramana bitecek, LW falan alacan öyle toplanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 20 Aralık 2014; 2:13:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

simdi duruma gore degisir.

Tear trinity nasıl

tear alirsan skill spamlaman lazim, tear-trinity-ie falan gidersende zaten basic attack Q ile ayni vurmaya basliyor o yuzden bence gereksiz. Early de tear lane de geriye goturur standart adc buildi yapacaksan . Ayni sekilde adc buildi giden ezrealin mana sikintisi pek olmuyor fazla skill spamlamadigi icin. skill spam yapacaksan blue build git. tercih meselesi challanger olupta oynadigi her adc ye tear rushlayan adamlara denk geldim izlerken sana kalmis.

• 3 farklı build var: Birincisi Iceborn+Manamune, ikincisi 3nity+Manamune, üçüncüsü ise 3nity+klasik Ezreal buildi.
    Birinci buildin avantajı diğerlerine göre daha fazla CDR buna bağlı olarak da daha fazla Q spam ve yine bunlara bağlı olarak perma slow + kite + daha fazla E'yi kullanabilme (bu da fazla gap closer imkanı sağlıyor gerek kaçma gerek kovalama açısından).
    İkinci buildi ilk build ile kıyaslamak daha mantıklı olur. Çünkü tek farkı Iceborn yerine 3nity oluyor. Bu da ilk builde göre daha fazla damage output imkanı sağlıyor.
    Üçüncü build ise 3nity'den sonra klasik Ezreal buildi zaten.
    Bu üç build tamamen takımına ve karşıya göre çıkılmalı. Takımının damage durumuna, karşı takımın kompozisyonuna ve şampiyonlarına bakarak karar verirsen daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 20 Aralık 2014; 9:39:25 >
  • Dragonborn

Şaka bi yana nity alıyorum daha cok adc stili çıkıyorum. O born u çıkanlar genel de blue yapıyor ama blue eskisi kadar hoş değil.Takımın cok iyi değilse o build ile pek bişey yapamazsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Dragonborn

Şaka bi yana nity alıyorum daha cok adc stili çıkıyorum. O born u çıkanlar genel de blue yapıyor ama blue eskisi kadar hoş değil.Takımın cok iyi değilse o build ile pek bişey yapamazsın

Suanki ogn pre sezon turnuvasinda blue ez corki luci arasinda dönüyor biliyosundur umarim

Yada onlar bilmiyordur blue ez'in donanim habere göre vurmadigini

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.