Şimdi Ara

EZCOOL HD BOX (YENİ GİRİŞ SEVİYESİ MEDIA PLAYER) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
5
Favori
51.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indiana için rahat olsun hem görünüşü hem kullanışı güzel bir cihaz memnun kalacaksın ben denedim elimdeki filmlerle öyle bir sorun yaşamadım ama çok ileri geri yapmakta iyi değil ben dvd playerimin usb girişinden flash diskle avi film seyrederkende çok ileri geri yaptığımda bazen saçmalıyordu
  • ergın sagol..phılıps hmp3000 den vazgecıp aldım..ıslecısı 400 bnun phılıpsın 500 du..gorutnu kalıtelerı sanırım aynıdır ıkı cıhazında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

ergın sagol..phılıps hmp3000 den vazgecıp aldım..ıslecısı 400 bnun phılıpsın 500 du..gorutnu kalıtelerı sanırım aynıdır ıkı cıhazında..

indiana görüntü kalitesi çok iyi işlemci okadar önemli değil alttaki linkten mp4 formatında 3D demo indir gözlüklerini tak derinlik hissi gerçekten çok iyi.

http://www.freehd3d.info/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=9&Itemid=99

• 3d oynatmazkı bu cıhaz bılkdıgım kadarıyla..
  • 3D oynatmıyor mu?
    Aslında normalde oynatması gerekmez mi önemli olan tv nin üç boyutlu olup olmadığı değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenk

3D oynatmıyor mu?
    Aslında normalde oynatması gerekmez mi önemli olan tv nin üç boyutlu olup olmadığı değil mi?

3d yi oynatan cihaz değil TV dir. Tvniz 3d ise oynatır tabiki.
  • yukarıda verdiğim linkteki üstten ikinci klibi indirdim mp4 formatı 3D sbs ezcool,da oynattım çok güzeldi kızım bayıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

Orijinalden alıntı: greenk

3D oynatmıyor mu?

3d yi oynatan cihaz değil TV dir. Tvniz 3d ise oynatır tabiki.

Teşekkürler.
    Bende diyorum nasıl olur zaten cihaz görüntüyü oynatıcak 3d oynatması tvnin sorunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenk -- 20 Kasım 2011; 13:41:51 >
  • hals sbs lerı acıyor bıldıgım kadarıyla..3d yı oynatmak ıcın 3 d blurayler lazım..hals sbs olarak ızledın sanırım ergın bu 3dyı sen..bırde ergın senın tv nın modleı nedır..bende phlıps 40pfl9705 var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

hals sbs lerı acıyor bıldıgım kadarıyla..3d yı oynatmak ıcın 3 d blurayler lazım..hals sbs olarak ızledın sanırım ergın bu 3dyı sen..bırde ergın senın tv nın modleı nedır..bende phlıps 40pfl9705 var..

evet half sbs mp4 formatıydı 3-4 dakikalık bir demoydu ama gerçekten güzeldi şimdi netten avatar 3D half sbs indireceğim 20gb bakalım ne çıkacak televizyonum philips 42 7696
  • ergın senın tvnın gozluklerı pasıf dımı..bırde ezcool mp4 acıyor anladıgım kadarıyla.
  • evet pasif gözlüğü takıp 3D etkinleştiriyorsun sonrada yanyana seçeneğini işaretliyorsun işlem başlıyor.
    cihaz mp4 açıyor bende açmadığı hiçbir film yok şuanda bazı playerlerin açamadığı fotoğraf makinemin çektiği mov formatındaki videolarımıda sorunsuz oynatıyor
  • ok ergın sagol.50 gb orjınal blurya falan ızledınmı donma takılma yaptım..bide isomu yaptın blurayı yoksa klasor olarakmı ızledın..
  • orijinal bluray izlemedim ama bu cihazda izleyenlerin yorumları olumlu ben netten indirdiğim çok sayıda mkv izliyorum boyutları 8-15 arası değişiyor donma takılma hiç olmadı altyazı çerçevesi ve boyutta çok iyi istediğin kadar büyütebiliyorsun
  • ok sagol..kargom bugun gelıyor..
  • an itibariyle hepsiburada da fiyatı 195TL ye çekilmiştir :D Herhalde stok bulmakta güçlük çekip siparişleri karşılayamıyorlar. Aksi takdirde bilmeden böyle büyük bir hata yapabileceklerine ihtimal vermiyorum :S

http://www.hepsiburada.com/liste/ezcool-hd-box-full-hd-1080p-mkvdtsdolby-71-media-player/productDetails.aspx?productId=bd130631&categoryId=112123#Yorumlar
  • cıhaz ddün geldı..gercekten cok harıka..divx player devrı bıttı dıyebılırız..fakat 1080 p kıng kong 15 gb lık fımı ızlerken ekranda bı parıltı olup gıdıyor arada sırada..hanı sankı tv nın ledlerı hafif hafif göz kırpıyor gıbı bır durum..sızlerde boyle bı durum vamrı..
  • filmin kodlanmasından olabilir o iş. başka filmlerle de dene.
  • 720 pde yapmadı monıtorde ızlerken..bakalım aksam evde tv de bıkerede 720 pde denıcem..hatta fılmı tv nın kendı flashından denıcem..720 pde yapmıyorsa yınede kodlamadanmıdır..
  • 720 film hangisiydi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.