Şimdi Ara

EZCOOL HD BOX (YENİ GİRİŞ SEVİYESİ MEDIA PLAYER) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
589
Cevap
5
Favori
51.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı fılm kıng kong..dukkandakı monıtoırde sıknıt yoktu 720 p actı hd ready monıtorum..evde led var full hd onda 1080 pı olarak actım..evdekınde ısık tıtrreemesı goz kırpması gıbı bı durum oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyhes

an itibariyle hepsiburada da fiyatı 195TL ye çekilmiştir :D Herhalde stok bulmakta güçlük çekip siparişleri karşılayamıyorlar. Aksi takdirde bilmeden böyle büyük bir hata yapabileceklerine ihtimal vermiyorum :S

http://www.hepsiburada.com/liste/ezcool-hd-box-full-hd-1080p-mkvdtsdolby-71-media-player/productDetails.aspx?productId=bd130631&categoryId=112123#Yorumlar

uçmuş bunlar millet hiçmi araştırma yapmayacak alırken ben bimeksten aldım geçen hafta 93 tl şuanda 98 tl fiyatı,verdiğim parayıda kesinlikle hakeden bir cihaz

• bu fiyatta iyi ama bimekste 7 gün içerisinde koşulsuz iade hakkı var
  • İnternetden alımlarda her yere koşulsuz iade hakkı var, kanunen.
  • merhaba arkadaşlar evimde lg lw4500 tv var bilindiği gibi lgler dts sesi çözemiyor acaba bu ürünü alsam bu sorun ortadan kalkarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: monte41

merhaba arkadaşlar evimde lg lw4500 tv var bilindiği gibi lgler dts sesi çözemiyor acaba bu ürünü alsam bu sorun ortadan kalkarmı?

kalkar. bu cihaz dts 5+1 sesi 2.0 stereo'ya indirebiliyor. böylece tv'nin hoparlöründen dinleyebilirsin.

• kalkar. bu cihaz dts 5+1 sesi 2.0 stereo'ya indirebiliyor. böylece tv'nin hoparlöründen dinleyebilirsin.

çok teşekkür ederim son sorum olcak bu fiyat civarına bir media player almak istiyorum bunu mu alsam yoksa philipsimi veya başka marka önerirmisiniz?
  • bunu tavsiye ederim sorunsuz. ayrıca burada çok fazla kullanıcısı da var. böylece sorularına yanıt alabileceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdocklawless

bunu tavsiye ederim sorunsuz. ayrıca burada çok fazla kullanıcısı da var. böylece sorularına yanıt alabileceksin.

çok saol hocam ilgin için
  • sorunu cozdum..tv nın netlıgını kısınca duzeldı..olay tv yle alakalıymıs cıhazda sıkıntı yok..cok guzel harıuka bır makıne..herkeze tavsıye ederım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

sorunu cozdum..tv nın netlıgını kısınca duzeldı..olay tv yle alakalıymıs cıhazda sıkıntı yok..cok guzel harıuka bır makıne..herkeze tavsıye ederım..

cihazı beğendiğine sevindim indiana güle güle kullan farkındaysan kararsızlıkta kaldığımız cihazın konu başlığına sorun mesajları geliyor son zamanlarda
  • hsagol ergın..hangıı cıhazın hmp3000 phlıpsınmı kastedıyorsun..
  • bi sorum olacak, hd box da güncellemeyi yapamadım gitti , sitedeki 2 güncelleme dosyasını da belleğin kök dizinine atıp hdbox'da tıkladığımda "güncelleme yapılsın mı?" soruyor "evet" diyorum ilk başta bişi doluyor ama %10da iken ekran kararıyor ve belli bir süre sonra ezcool yazısı çıkıp sonra ana menü geliyor fakat sistem bilgisinde "V3.0_Cedar110308" yazıyor altyazıya çerçeve gelmiyor, acaba belleğin formatı ntfs olduğundan dolayımı olmuyor?
  • iki güncelleme dosyasını değil 08.06.2011 yazılı güncellemeyi indirin rar,dan çıkarıp boş bir flash diske atın sorunsuz yüklemesi lazım
  • flash da hiç bir dosyanın olmaması gerekiyormuş hatta ben garanti olsun die fat32 ye biçimlendirdim öle güncelleme dosyasını yükledim sorun çıkmadı...ama keşke hızlı ilerleme olayı "vlc" deki gibi olsaymış ama idare etcez artık
  • beyler bı sorum olacak..50 gb termınator ındırdım orjınal blu ray sanırım..bunu ezcoolda ızlemek ıcın klasor halındemı atmam gerekıyor..cunkı pc de ızlemek ısterken bısuru dosya cıkıyor hangısıne basıp baslatacagım bulmak zor oluyor..medıa playerda nasıl olacak..dırek klasor halınde atıp klasorun ıcıne gırınce dırek fılmın baslayacagı dosyayımı gosterıyor makıne yoksa elle yıne fılm dosyasını bulupmu acıcaz..bısuru dosya cıktı ıcınde fılmın..
  • ben de Ulak dvdrip .iso (tek iso dosya) vardı onda denedim , iso dosyasını aç dediğimde 2 seçenek çıkıyor herhangibirini seçince ilk başta reklam gibi bişiler çıkıo sonra filmin ana menü çıkıo altyazı seçenekleri , fragman , ses seçenekleri , filmi başlat vs. hatta altyazı yı ing. seçip filmi başlat dedim sorunsuz filmi açtı... film başlatıktan sonra kumandadan "subtitle" tuşu ile altyazıyı değiştirebiliyosun ....kumandadan "return" tuşuna basınca filmin ana menüsü çıkıo ama filmden çıkamıyosun ..."home" tuşuna basınca ezcool menüsüne dönebiliyosun......benimde sana ayrı bi sorum olcak orjinal .iso nerden indiriyosun özellikle avatarı indirmek istiyorum :)
  • Cihazı 3 haftadır kullanıyorum + ve - yönlerini paylaşmak isterim bu arada bende HB dan aldım baya gecikti göndermeleri.

ARTILAR :
    * Sessiz.
    * Hızlı.
    * Menusu kolay kullanılıyor ve hızlı.
    * Isınma problemi yok.
    * m2ts dahil pek çok medyayı oynatıyor.
    * Cihazı kapatsanız bile tekrar açtığınızda filme kaldığı yerden devam ediyor.
    * Pek çok formattaki filmi, farklı hızlarda ileri ve geri sarıyor.
    * Altyazı senkron problemlerine müdahale imkanı veriyor. Altyazıyı erken ve geç olarak ayarlayabiliyorsunuz.

EKSİLER :
    * Filmlerdeki karanlık sahnelerde ekran olduğundan da daha karanlık oluyor. Bu problem cihazdanmı TV den mi bilmiyorum ama çözemedim, hdmi kabloyu da değiştirdim olmadı birde başka bir tv ye bağlayıp orda deneyeceğim sonucu tekrar paylaşırım. Bu problem gerçekten sıkıntı veriyor, çözüm önerisi olan varsa lütfen söylesin.
    * Sub formatındaki alt yazıları açmıyor.
    * DivxPlus programı ile convert ettiğim filmleri ileri geri sarmıyor.
    * Altyazı büyüklük seçenekleri arasında farklar çok fazla. Daha fazla kademeli seçenek olabilirdi.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.