Şimdi Ara

EZCOOL HD DREAM MEDIA PLAYER.. (!!!!!IP TV DÜZELTİLDİ!!!!!)) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
2
Favori
90.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fanın dan ses gelen arkadaşlar fanı söküp yağlayın ses falan kalmıyor. Benim Dark Media Mania 2 yi alalı 8 ay oldu çok ses çıkarıyordu. Hele açıldığı anda ilk 2dk zarrrrrr zurrrr zıııı

Askerde çok bilgisayar fanı yağladım bu yüzden fanı yağlayınca sesin kesileceğini biliyordum. Açınca garantisi bozulur diye yapmıyordum. Bugün yetti canıma vidalarını sıyırmadan açtım cihazı çok kolay bir şekilde fana ulaştım. Fan kasaya 4 vidayla bağlıydı fanı da söktüm. Her fanın etiketinin altında yağlama deliği vardır. Oradan 1 damla makine, silah veya fan yağı damlatmak gerekir. Fazla değil 1 damla

İyice içine aktığından emin olduktan sonra 1 kaç tur elinizle çevirin ve etiketini kapatıp yerine takın. Ben bunları yaptım süper oldu.

Evdekiler bu cihazın bu kadar sessiz olabileceğine şaşırdılar.

Yağlayın fanınız orijinal halinden daha sessiz olsun.

Eğer doğru yaparsanız olmama ihtimali sıfır

Cihazın ışığına bakmazsam açıldığını bile anlamıyorum. Bırakın açıldığında ki yüksek sesi film izlerken bile çıkan ses kayboldu ortadan

Bu sorunu da çözdüm çok mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 4 Şubat 2012; 0:26:43 >

• Garantisi devam etmese yapılacak çok şey var ama işte garanti işi elimi kolumu bağlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakum52

arkadaşlar.
    uzun zamandır araştırıyorum.
    western digital live streaming alacaktım ama fiyatı umduğumun üzerine çıktı.
    şimdi soruyorum western mi alayım ezcoolmu?

Western al. Bu cihazda altyazılar okunmuyor aynı renk olunca film ile. Bu cihaza verdiğim parayı çöpe atsaydım daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soran2

quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

Altyazıya çerçeve ekleyen bir güncelleme ne zaman gelir?

Hiç sanmıyorum.

İyi de böyle hiç film izlenmiyor ki. Aynı renkli sahne gelince altyazı hiç ama hiç okunmuyor. Böyle olacağını bilseydim zırnık para vermezdim. Çöpe attık yani biz paraları. Haram olsun bu cihazdan kim ne para kazanıyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukhtb

Ürünü hepsiburada'dan salı günü sipariş verdim. Çarşamba elime ulaştı. Hiper Wirelss Usb Adaptör hediye olarak veriliyordu. Fakat göndermediler. Göndereceğiz dediler. Bekliyoruz. Bildiğim kadarıyla sürüm nedeniyle başka usb adaptörler çalışmıyor. Daha ürünü deneme fırsatım olmadı ama forumdan okuduğum kadarıyla fiyat performans açısından güzel bir ürün.

hepsiburada.com mağdurları arasına eklenmediniz umarım, 6 aydır bana 1 kutu balık yemi gönderecekler bu site yalandolan.com oldu artık, bu hafta mahkemeye vereceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtaser

quote:

Orijinalden alıntı: selcukhtb

Ürünü hepsiburada'dan salı günü sipariş verdim. Çarşamba elime ulaştı. Hiper Wirelss Usb Adaptör hediye olarak veriliyordu. Fakat göndermediler. Göndereceğiz dediler. Bekliyoruz. Bildiğim kadarıyla sürüm nedeniyle başka usb adaptörler çalışmıyor. Daha ürünü deneme fırsatım olmadı ama forumdan okuduğum kadarıyla fiyat performans açısından güzel bir ürün.

hepsiburada.com mağdurları arasına eklenmediniz umarım, 6 aydır bana 1 kutu balık yemi gönderecekler bu site yalandolan.com oldu artık, bu hafta mahkemeye vereceğim

Vallahi adamlara yaklaşık 6 kere mesaj atıp, 5 kere de aramışımdır. Bana net bilgi veremediler. Kendi satış sözleşmelerinde ürünü eksiksiz ve tam olarak temin etme maddeleri var. En son bunu mesaj olarak gönderdim. Eksiksiz yollayacağız dediler. Bekliyoruz. Çarşamba gününden beri bekliyoruz. sonuçta yanında verdiği ürün 25-30 tl lik birşey. isterse 1 liralık olsun. Sonuçta yanında vermeyi taahhüt ettikleri birşey ve işin garip yani başka usb adaptör de uymuyor. Ben adamlara mesaj atmasam doğru düzgün bilgi vermiyorlar. Bekliyoruz.

• Arkadaşlar Ezcool 3D film oynatıyor mu?
    3D işine çok yabancıyım.Formatı falan nedir?
    Hiç, Ezcool'da 3D film oynatan oldu mu?
  • Eksik olan ürün (Hiper kablosuz usb adaptör) elime ulaştı. Dedikleri gibi stokta sıkıntı varmış. Bir hafta içinde yolladılar. Ürüne gelince gerçekten güzel bir ürün. Bugün bakalım internet tv'sini ve youtube vs. inceliyeceğim. Film izlemek için zaten yeterli. Fan seside 1 dk. içinde makul seviyeye iniyor zaten. Ben beğendim şahsen.
  • Merhaba ,
    Ezcool a da sordum ama tam yanıt alamadığım için burada sorma ihtiyacı duydum;

Bu ürünü biraz farklı bir amaçla kullanacağım ,
    Amacım sadece ses;
    Diyelimki FLAC yada WAV gibi kayıpsız bir şekilde Audio CD sinden stereo sesi HDD ye attık, Sonrada Ezcool HD Dream e bu dosyayı çal ve optical out u kullanarak dışarı gönder dedik.
    Buraya kadar bir sorun olduğunu düşünmüyorum zira Ezcool HD Dream bunu zaten yapabiliyor.

Benim sorum: optical out çıkıştan çıkan ses çıkmadan önce ADC/DAC gibi işlemlerden geçip geçmediği. Optical out u kendi DAC cihazıma bağlıyarak amfilerime RCA çıkışlarından ( 4 amfi kullanacağım) gönderim yapacağım bu nedenle DAC cihazım öncesinde sesin herhangi bir dönüşümden geçmeden raw olarak iletilmesi gerekir. Sesi kendim işlemek istediğim için buna ihtiyaç duyuyorum.

Raw olaraktan kastım stereo max 24 bit 48 KHz gibidir ve herhangi bir çözüm işlemine gerek yoktur. DAC cihazım gerekli şeyleri zaten yapacak ama eğer EZcool HD dream ADAC/DAC işlemlerini gerçekleştiriyorsa işime yaramayacaktır.

Amaç: Çok kaliteli Audi CD player yerine EZcool HD Dream i kullanmak.

Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripanazomi_1 -- 11 Şubat 2012; 13:29:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Fanın dan ses gelen arkadaşlar fanı söküp yağlayın ses falan kalmıyor. Benim Dark Media Mania 2 yi alalı 8 ay oldu çok ses çıkarıyordu. Hele açıldığı anda ilk 2dk zarrrrrr zurrrr zıııı

Askerde çok bilgisayar fanı yağladım bu yüzden fanı yağlayınca sesin kesileceğini biliyordum. Açınca garantisi bozulur diye yapmıyordum. Bugün yetti canıma vidalarını sıyırmadan açtım cihazı çok kolay bir şekilde fana ulaştım. Fan kasaya 4 vidayla bağlıydı fanı da söktüm. Her fanın etiketinin altında yağlama deliği vardır. Oradan 1 damla makine, silah veya fan yağı damlatmak gerekir. Fazla değil 1 damla

İyice içine aktığından emin olduktan sonra 1 kaç tur elinizle çevirin ve etiketini kapatıp yerine takın. Ben bunları yaptım süper oldu.

Cihazın ışığına bakmazsam açıldığını bile anlamıyorum. Bırakın açıldığında ki yüksek sesi film izlerken bile çıkan ses kayboldu ortadan

fanı yağlıyınca demişsinde hangi ürünü almamız lazım link verirsen seviniriz ben laptopumdaki fana sürmeyi düşünüyorumda birde ne tarafına sürücez tam olarak detaylı anlatırsan seviniriz.

• Fanı yağlamak için sök arkasında yapıştırma etiket veya plastik kapak vardır.Falçatanın ucuyla çıkart.Plastik segmanlı bir mil göreceksin.Bir damla zeytinyağı damlat tamamdır.Milin üstünü tekrar örtebilirsen iyidir.Tozlanması gecikir.Sakın zeytinyağı dışında ayçiçek yağı gibi şeyler kullanma yoksa fanın kaskatı olur dönmez.Eğer elinde wd40 sprey varsa onu kullan yoksa zeytinyağı.
  • arkadaşlar cihaza internet üzerinden uzaktan erişim sağlayabiliyormuyuz? çok uğraşmama rağmen çözemedim bi türlü
  • Cihazı tüplü televizyon'da kullanan var mı?
    Görüntüde herhangi bir problem yaşanıyor mu?
    Salı günü alacağım acil cevap verirseniz çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Cihazı tüplü televizyon'da kullanan var mı?

Ben Ezcool'u sattım ama size yardımcı olayim.Evet tüplü tv'ye sorunsuz bağlanıyor.
    Yapmanız gerekenler ekran çözünürlüğünü 480p tarzında ayarlamak,diğerlerinde bende titreme yapıyordu.Ekran tipini 4:3 seçin
  • quote:

quote:

Ben Ezcool'u sattım ama size yardımcı olayim.Evet tüplü tv'ye sorunsuz bağlanıyor.
    Yapmanız gerekenler ekran çözünürlüğünü 480p tarzında ayarlamak,diğerlerinde bende titreme yapıyordu.Ekran tipini 4:3 seçin

Teşekkür ederim cevap için,ezcool'u satma sebebiniz cihazın bir sorunu bir memnuniyetsizliğiniz olduğundan dolayı mı?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim cevap için,ezcool'u satma sebebiniz cihazın bir sorunu bir memnuniyetsizliğiniz olduğundan dolayı mı?

Kesinlikle hayır.Artık android işletim sistemine geçmek istedim.Çinden öyle bir cihaz getirttim.Yoksa üründen memnundum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kesinlikle hayır.Artık android işletim sistemine geçmek istedim.Çinden öyle bir cihaz getirttim.Yoksa üründen memnundum.

Yorum için tekrar teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Fanın dan ses gelen arkadaşlar fanı söküp yağlayın ses falan kalmıyor. Benim Dark Media Mania 2 yi alalı 8 ay oldu çok ses çıkarıyordu. Hele açıldığı anda ilk 2dk zarrrrrr zurrrr zıııı

fanı yağlıyınca demişsinde hangi ürünü almamız lazım link verirsen seviniriz ben laptopumdaki fana sürmeyi düşünüyorumda birde ne tarafına sürücez tam olarak detaylı anlatırsan seviniriz.

En uzun ömürlüsü silah yağı her hangi bir av, balık, kampçılık malzemesi satan yerden alabilirsin 5TL falan. Rengi ve kutusu bildiğimiz makine yağına benzer ama içeriği daha dayanıklıdır. Sprey falan değildir bildiğimiz zeytin yağı kıvamındadır. Her fanın tam ortasında bir delik olur bu delik bir tıpanın veya bir etiketin altındadır. O deliğe ulaşıp oradan bir damla fazla değil sadece bir damla silah yağı damlatırsan uzun süre o fan sorunsuz çalışır.

• quote:

quote:

quote:

Altyazıya çerçeve ekleyen bir güncelleme ne zaman gelir?

Hiç sanmıyorum.

İyi de böyle hiç film izlenmiyor ki. Aynı renkli sahne gelince altyazı hiç ama hiç okunmuyor. Böyle olacağını bilseydim zırnık para vermezdim. Çöpe attık yani biz paraları. Haram olsun bu cihazdan kim ne para kazanıyorsa.

Alt yazıların rengi değiştirilebiliyor, beyaz, sarı, mavi, yeşil ve siyah renklerde ayarlanabiliyor. Tabi bunu arka plana göre otomatik yapsa daha güzel olur ama o özelliğe sahip oynatıcı var mı bilmiyorum açıkcası... Kumanda üzerindeki Subtitle tuşu ile yapılabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

• Fan problemi bendede oldu! cihazı ilk açtığımda fan zorlanıyormuş gibi zırıltı yapıyor, sanki ara gazı verir gibi 1 dakika sonra normale dönüyor! TV ünitesinin sürgülü dolabının içinde olduğundan film izlerken fan sesi duymuyorum ama bu ilk açılıştaki ses gıcık bir durum! oxyd ile telefonda görüşüp birebir değişim garantisi ile yeni cihaz talep ettim, kabul ettiler! yarın kargoya verip yenisini bekliycem bakalım inşallah yeni gelen cihazda aynı sorun tekrarlamaz! Zaten 3D TV kullandığım için Himedia HD900B alasım var, bu yüzden değişimden gelen cihazı kullanmadan satabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.