Şimdi Ara

EZCOOL HD DREAM MEDIA PLAYER.. (!!!!!IP TV DÜZELTİLDİ!!!!!)) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
2
Favori
90.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okan_2133

merhaba arkadaşlar cihazla ilgili bir sorunum var cihazı kablo ile internete bağladım pc deki filmleri izlemek için sayfa 3 teki "gpedit.msc" yaptım ama bi türlü pc ye bağlanamadım antivirüsü kapattım olmadı güvenlik duvarını kapattım olmadı modem ayarları ile oynadım olmadı ağda pc nin adını görünüyor girdiğimdde ağ kullanıcı adı şifresi istiyor ne girdimse bağlanamadım yardımcı olabilirmisiniz ağ kullanıcı adı şifresi nedir bana bi açıklarmısnız kablolu bağlanıyorum ağ kullanıcı adı şifresi ne oluyor pc adı şifresi dese yine hadi neyse bu işten bi şey analayamadım anlayan bi arkadaş varsa yardım etsin lütfen

İşletim sistemi win 7 ise biraz zorlanırsın paylarım için ama aşagıdaki yolu bir dene

Windows 7 PC'nizdeki dosyalara doğrudan ulaşabilmeniz için gerekli olan ayarlar aşağıdaki gibidir.

1. Başlat'a basıp arama kutusuna "gpedit.msc" yazın.
    2. Açılan pencerede Bilgisayar Yapılandırması/Windows Ayarları/Güvenlik Ayarları/Yerel İlkeler/Güvenlik Seçenekleri yolunu izleyin
    3. Sağ taraftaki listede aşağıdaki ilkeleri etkinleştirin
    Ağ erişimi: Adsız SID/Name çevirisine izin ver
    Ağ erişimi: Anonim kullanıcılara Everyone izinleri uygulansın

Ayrıca lütfen aşağıdaki ilkeleri devredışı bırakın
    Ağ erişimi: Adlandırılmış kanallar ve Paylaşım'lara anonim erişimi kısıtla
    Ağ erişimi: SAM hesaplarının anonim numaralandırmasına izin verme
    Ağ erişimi: SAM hesaplarının ve paylaşımlarının anonim numaralandırılmasına izin verme

Aşağıdaki ilkeyi de değiştirin:

Ağ güvenliği: LAN Manager kimlik doğrulama düzeyi
    Burada karşınıza çıkan listede "LM ve NTLM gönder - anlaşma olduysa NTLMv2 oturumu güvenliğini kullan" seçeneğini seçin.

Bu aşamadan sonra yapmanız gereken tek şey ezcool ile paylaşmak istediğiniz klasörün üzerine sağ tuş tıklayarak gelişmiş paylaşım ayarlarından klasörü "herkesin" paylaşımına açmak. Son olarak hem ezcool'u ve hem de PC'yi yeniden başlatın. Tebrikler artık ezcool'da ağ üzerinden Windows 7 bilgisayarına hiçbir engel olmadan girebiliyorsunuz!

ben bıunları uyguladım ve paylaşıma açtığım klasörleri ezcool'da görebildim. kullanıcı adı ve şifre sormuyor bu yöntemle.

not : yazı akortek forumundan alıntıdır.

• Öncelikle emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim, dark cinemania almayı düşünüyordum ama çok sorunları çıktığı için ezcoll'a yöneldim dark cinemania da olan sorunların aynı ezcool'da da varmı bu yüzden sizlere bir kaç sorum olacaktı;

1.Tüplü tv kullanıyorum dalgalanma falan sorunu varmı?

2.Üründe yazılan tüm formatları oynatıyormu?

3.Boyutu yüksek filmlerde (20-30)gb veya (10-15)gb gibi sıkıntı donma falan yapıyormu?

4.Çok sık donma aşırı bir ısınma problemi varmı?

5.Kumanda menzili nasıl DARK CINEMANIA gibi illa karşı karşıya gelmesimi lazım?

6.Ezcoll da kullandığınız sürüm nedir şu anda ezcoll un sitesinde (Youtube fixed, İnternet Tv Eklendi) yazıyor bu eski sürümmü yoksa youtube sorunu kalktımı?

cevaplarınız için teşekkürler...
  • Yokmu cevabı olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: balduz01

Öncelikle emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim, dark cinemania almayı düşünüyordum ama çok sorunları çıktığı için ezcoll'a yöneldim dark cinemania da olan sorunların aynı ezcool'da da varmı bu yüzden sizlere bir kaç sorum olacaktı;

1.Tüplü tv kullanıyorum dalgalanma falan sorunu varmı?

2.Üründe yazılan tüm formatları oynatıyormu?

3.Boyutu yüksek filmlerde (20-30)gb veya (10-15)gb gibi sıkıntı donma falan yapıyormu?

4.Çok sık donma aşırı bir ısınma problemi varmı?

5.Kumanda menzili nasıl DARK CINEMANIA gibi illa karşı karşıya gelmesimi lazım?

6.Ezcoll da kullandığınız sürüm nedir şu anda ezcoll un sitesinde (Youtube fixed, İnternet Tv Eklendi) yazıyor bu eski sürümmü yoksa youtube sorunu kalktımı?

cevaplarınız için teşekkürler...

merhaba;

1.tüplü tv de keyif alamazsin zaten 15- 20 gb full hd filmden... kalite yine 480p olarak gorunecektir. dalgalanma yok fakat ben sony 37 ekranda denedim. koseler ekrana sigmadi.

2. yazilan tum formatlari okuyor.. eski codecli wmv ve bazi eski flv lerde yanlis dosya uyarisi verip acmiyor.

3. donma yok..

4. isinma olsa bile makul.. cihazin calismasina engel degil.

5. infrared kumanda var. karsi karsiya gelmesi lazim maalesef.

6. eski sürüm firmware ile geliyor.. siz firmware guncellemesi yapacaksiniz aldiginizda. youtube calisiyor su anda.

• youtube sorunu ortadan kalkmis fakat son firmware tamamen fiyasko olmus...
    neden mi ?
    eskiden youtube da aramalarinda izledigim videolar otomatik full kalite acilirdi.. ornegin video max 720p ise 720p , 1080p yuklenmisse onu oynatirdi..
    youtube da sorun ortadan kalkmis ama her videou 480p oynatiyor resmen... 1080p videolar resmen leş gibi...

sorunu duzeltmisler ama ben tatmin olmadim acikcasi..
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar şuan 70 ekran kullanıyorum dediğin gibi tüplüde zevk alınmaz maddi sıkıntıyı atlattıktan sonra led lcd ye geçmeyi düşünüyorum.
  • Selamlar ,
    Bu ürünü yeni aldım sayılır ( zaman geçti ama kullanma fırsatım pek olmadı)

Ürünü ses amaçlı kullanmaktayım. TV ye bağlantı yapmamaktayım. Amacım yüksek kalite FLAC çalmak. Denemelerim sonucu açamadığım format olmadı. Fan gürültüsü çok da rahatsız etmiyor.

Sorularım:
    1- WD Live deki gibi telefonla basit cihaz işlevlerini wireless olarak kontrol etmem mümkün müdür ? Amaç EZcool kontrol ünitesini saklamak bu nedenle Uzaktan kumanda kullanımı mümkün olmayacağından parça değiştirme , dur başlat gibi kontrolleri telefon /andreoid den yapmam gerek.

2- ürün üzerinde gelen ekranı başka yere taşımak mümkün müdür ( 2 metre uzağa mesela)

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripanazomi_1 -- 16 Temmuz 2012; 4:11:13 >
  • Ben bu ürünü 1 yıldan uzun süredir ağdan kullanıyorum bugüne kadar hiç sorun yaşamadım tüm formatları gayet güzel oynatıyor

Tek kusuru soğutması için arkasında bulunan fan bu fan çok sessiz ve minik ama kasanın içerisine takıldığında sinir bozucu olabilmekte

Artık yeter ne yapabilirim diye araştırırken kendinden yapışkanlı chip soğutucu metallerden buldum ve hemen sipariş verdim

Gelince pasif soğutma sistemini hem cihazın işlemcisine hemde ramlarine uygulayacağım

Uygulama sonrası resimler eklenecek

• Bu linkten siparişini verdiğim minik chipset ve ram soğutucularını teslim aldım ve uyguladım

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/ekran-kartlari-icin-aliminyum-sogutucu-55851492

Gayet güzel oldu fan sesi rahatsız ediyordu

• Merhabalar ,

Soğutucuları temin edeceğim, paylaşım için teşekkürler.

Ekranı kutudan ayırmayı başardık sayılır, tam çalışınca detayları paylaşacağım

Ürünün genel tanımından Harici DVD yi USB den bağlayabilirsiniz diyor , bununla ilgili deneme yapan var mı ? Bazı harici DVD ler 2 USB portu kullanıyor bazıları adaptörlü ve tek port kullanıyor. Amacım Adaptörlü tek port kullananı takmak

Harici DVD bağlarsak DVD yada CD mizdeki normalde okuduğu her dosyayı okur mu , mesela flac / wav atsak yada divx atsak vb ?
  • Ben bu ürünü arabadaki teyibe baglamak istiyorum teyipte sadece aux cıkısı var acaba burdan baglayabilirmiyim daha önce bu konuda tercübesi olanlar bilgi verebilirler mi ?
    teyibimin özellikleri Pioneer Dex-p9r
  • http://www.markafoni.com/product/2571140/ almak isteyenlere uygun fiyat.
  • @ esc ;
    Teybinizde AUX çıkışı değil , girişi olur.

Bu üründe bulunan RCA çıkışını AUX IN girişine bağlayabilirsiniz elbette. Ancak WAV çalan daha ucuz player bağlanabilir, yani bu ürüne gereksiniminiz yok. Bağlanamaz mı , elbette olur , ama daha çok tüplü TV nize Blue Ray player bağlamak gibi olur,
    saygılarımla
  • s a arkadaşlar bende noontech a6 var ezcool yazılımını yükledim cihaz çalışıyor ıp tv özelliğinde ıp tv ekleyemiyormuyuz görüntü ekrana tam sığmıyor dark mni yazılımını yükledim ondada ıp tv özelliği yoktu en stabil yazlım hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_2133 -- 20 Ağustos 2012; 0:38:06 >
  • bende aynı dertten şikayetciyim IPTV de elle kanal ekleme imkanı malesef yok saçma sapan kanalları eklemişler çoğuda açılmıyor kanalların yeni bir yazılımla bu sorunu çözseler iyi olacak
  • kesinlikle ip tv ekleme gelmeli
  • acaba bize verdikleri su frimwareyi editleyemezmiyiz... olurmu acaba ordan ip tv eklesek sonra yazılımı yüklesek olabilirmi...
  • arkadaşlar browser özelliği var mı acaba? yani amacım lig tv seyretmek net üzerinden de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

Bu linkten siparişini verdiğim minik chipset ve ram soğutucularını teslim aldım ve uyguladım

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/ekran-kartlari-icin-aliminyum-sogutucu-55851492

Gayet güzel oldu fan sesi rahatsız ediyordu

Gördüm ve direkt olarak sipariş veriyorum... Bu yararlı paylaşım için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.