Selamlar Wireless adaptör için Hiper WNU683N2 stoklarda yok diyorlar. Başka uyumlu birşeyler var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: balduz01
Öncelikle emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim, dark cinemania almayı düşünüyordum ama çok sorunları çıktığı için ezcoll'a yöneldim dark cinemania da olan sorunların aynı ezcool'da da varmı bu yüzden sizlere bir kaç sorum olacaktı;
1.Tüplü tv kullanıyorum dalgalanma falan sorunu varmı?
2.Üründe yazılan tüm formatları oynatıyormu?
3.Boyutu yüksek filmlerde (20-30)gb veya (10-15)gb gibi sıkıntı donma falan yapıyormu?
4.Çok sık donma aşırı bir ısınma problemi varmı?
5.Kumanda menzili nasıl DARK CINEMANIA gibi illa karşı karşıya gelmesimi lazım?
6.Ezcoll da kullandığınız sürüm nedir şu anda ezcoll un sitesinde (Youtube fixed, İnternet Tv Eklendi) yazıyor bu eski sürümmü yoksa youtube sorunu kalktımı?
cevaplarınız için teşekkürler...
En kaliteli, en büyük dosyalarda dahi donma yok, ürün çok güzel. 1mb ve üzerindeki jpg resimlerini hızlı gösteremiyor.
En kötü yanı, saçmasapan bir fan kullanmışlar. Bendeki bi cızırdıyo bi susuyo bi vınlıyo. Bi ara bakacağım neler yapabilirim diye.
balduz arkadaşım eger senin için altyazı onemliyse kesınlıkle bu cıhazı alma.altyazı hiç okunaklı değil.fanı ise gercekten sorunlu.kumanda cok ıyı tersten dahi alıyor.ekranı var ama olmasada olurmuş.şunu da soyleyım bendeki cihazı 6 ay kullanabıldım.daha sonra bozuldu.belkı benım sansımadır.arayuzu menusu gayet ıyı.tuplu tvde sorun olmuyorben 720p modunda kulanıyordum.sıkıntı yoktu.su an hmp 5000 kullanıyorum.5000 tuplu tv de daha ıyı göruntu verıyor.altyazı okunaklıgıda daha ıyı.phılıpstede kumandada ses azaltma kısma tusu yok.ancak dahılı wifi var.youtbe a facebooka girebılıyorsun.vatanda 149 lira cıvarına alınabılıyor.sonuç olarak dahılı wifi daha ıyı altyazı tuplu tvde daha ıyı göruntu malzeme kalitesi hmp 5000 nın artısı ses tusunun olmaması bırde menusu ezcoola göre bıraz dha kullanışsız eksısı.
quote:
Orijinalden alıntı: ıglesıas
balduz arkadaşım eger senin için altyazı onemliyse kesınlıkle bu cıhazı alma.altyazı hiç okunaklı değil.fanı ise gercekten sorunlu.kumanda cok ıyı tersten dahi alıyor.ekranı var ama olmasada olurmuş.şunu da soyleyım bendeki cihazı 6 ay kullanabıldım.daha sonra bozuldu.belkı benım sansımadır.arayuzu menusu gayet ıyı.tuplu tvde sorun olmuyorben 720p modunda kulanıyordum.sıkıntı yoktu.su an hmp 5000 kullanıyorum.5000 tuplu tv de daha ıyı göruntu verıyor.altyazı okunaklıgıda daha ıyı.phılıpstede kumandada ses azaltma kısma tusu yok.ancak dahılı wifi var.youtbe a facebooka girebılıyorsun.vatanda 149 lira cıvarına alınabılıyor.sonuç olarak dahılı wifi daha ıyı altyazı tuplu tvde daha ıyı göruntu malzeme kalitesi hmp 5000 nın artısı ses tusunun olmaması bırde menusu ezcoola göre bıraz dha kullanışsız eksısı.
Yardımlarınız için hepinize çok teşekkürler. Ben android box a1r modelinde karar kıldım tam bana göre cihaz yani ANDROİD cazipliği
öncelikle selamlar sormak istediğim sorunun cevabı üstte ama ayrınlılı bi karşılaştırma yaparsak PHILIPS HMP5000 mi yoksa Ezcool HD Dream mı tercih edilmeli menüsü falan önemli değil ekranı olmasıda problem değil çünkü müzik dinlemek için almıyorum ürünü film oynatabilmesi görüntü kalitesi garantisinı dayanıklılığını falan düşünürsek hangisini önerirsiniz birde benim televizyonum philips bazı codec leri açmıyor o yüzden alıcam ayrıca hmp5000 vatanpc de satılıyor ama ezcool yok ve bende vatanpc ye çok güvenirim bugüne kadar hiç sorun çıkmadı yani çalışan şeyi götrdüm değiştiler ezcool u alıcağım yer nekadar güvenilir olur ? inşalah abnlatabilmişimdir yani iki medya oynatıcıyı kıyaslarsak hangisi ağır basar lütfen yorumlarınızı bekliyorum ..
Arkadaşlar wireless adaptör ne alabilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: ardatun
ben başka bir alet için aşşağıdakini almıştım.ezcoolde denedim çalışıyor.
bu playerde ıp tv kullanabilen var mı?ben menüden iptv ye giriyorum ordan herhangi bir kanalı seçiyorum ama biraz bağlanmak için uğraşıyor gibi gözüküp " connection failed" yazıyor.herhangi bir port açmak gerekiyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: ozguradam1
quote:
Orijinalden alıntı: ardatun
ben başka bir alet için aşşağıdakini almıştım.ezcoolde denedim çalışıyor.
Windows 7 PC'nizdeki dosyalara doğrudan ulaşabilmeniz için gerekli olan ayarlar aşağıdaki gibidir.
1. Başlat'a basıp arama kutusuna "gpedit.msc" yazın. 2. Açılan pencerede Bilgisayar Yapılandırması/Windows Ayarları/Güvenlik Ayarları/Yerel İlkeler/Güvenlik Seçenekleri yolunu izleyin 3. Sağ taraftaki listede aşağıdaki ilkeleri etkinleştirin Ağ erişimi: Adsız SID/Name çevirisine izin ver Ağ erişimi: Anonim kullanıcılara Everyone izinleri uygulansın
Ayrıca lütfen aşağıdaki ilkeleri devredışı bırakın Ağ erişimi: Adlandırılmış kanallar ve Paylaşım'lara anonim erişimi kısıtla Ağ erişimi: SAM hesaplarının anonim numaralandırmasına izin verme Ağ erişimi: SAM hesaplarının ve paylaşımlarının anonim numaralandırılmasına izin verme
Aşağıdaki ilkeyi de değiştirin:
Ağ güvenliği: LAN Manager kimlik doğrulama düzeyi Burada karşınıza çıkan listede "LM ve NTLM gönder - anlaşma olduysa NTLMv2 oturumu güvenliğini kullan" seçeneğini seçin.
Bu aşamadan sonra yapmanız gereken tek şey ezcool ile paylaşmak istediğiniz klasörün üzerine sağ tuş tıklayarak gelişmiş paylaşım ayarlarından klasörü "herkesin" paylaşımına açmak. Son olarak hem ezcool'u ve hem de PC'yi yeniden başlatın. Tebrikler artık ezcool'da ağ üzerinden Windows 7 bilgisayarına hiçbir engel olmadan girebiliyorsunuz!
ben bıunları uyguladım ve paylaşıma açtığım klasörleri ezcool'da görebildim. kullanıcı adı ve şifre sormuyor bu yöntemle.
not : yazı akortek forumundan alıntıdır.
windows 8 de bu ayarları yaptım. ağı goruyor ancak kullanıcı adı sıfre soruyor. varmı bır fıkrınız?
quote:
Orijinalden alıntı: kerim35
quote:
Orijinalden alıntı: murdocklawless
Windows 7 PC'nizdeki dosyalara doğrudan ulaşabilmeniz için gerekli olan ayarlar aşağıdaki gibidir.
1. Başlat'a basıp arama kutusuna "gpedit.msc" yazın. 2. Açılan pencerede Bilgisayar Yapılandırması/Windows Ayarları/Güvenlik Ayarları/Yerel İlkeler/Güvenlik Seçenekleri yolunu izleyin 3. Sağ taraftaki listede aşağıdaki ilkeleri etkinleştirin Ağ erişimi: Adsız SID/Name çevirisine izin ver Ağ erişimi: Anonim kullanıcılara Everyone izinleri uygulansın
Ayrıca lütfen aşağıdaki ilkeleri devredışı bırakın Ağ erişimi: Adlandırılmış kanallar ve Paylaşım'lara anonim erişimi kısıtla Ağ erişimi: SAM hesaplarının anonim numaralandırmasına izin verme Ağ erişimi: SAM hesaplarının ve paylaşımlarının anonim numaralandırılmasına izin verme
Aşağıdaki ilkeyi de değiştirin:
Ağ güvenliği: LAN Manager kimlik doğrulama düzeyi Burada karşınıza çıkan listede "LM ve NTLM gönder - anlaşma olduysa NTLMv2 oturumu güvenliğini kullan" seçeneğini seçin.
Bu aşamadan sonra yapmanız gereken tek şey ezcool ile paylaşmak istediğiniz klasörün üzerine sağ tuş tıklayarak gelişmiş paylaşım ayarlarından klasörü "herkesin" paylaşımına açmak. Son olarak hem ezcool'u ve hem de PC'yi yeniden başlatın. Tebrikler artık ezcool'da ağ üzerinden Windows 7 bilgisayarına hiçbir engel olmadan girebiliyorsunuz!
ben bıunları uyguladım ve paylaşıma açtığım klasörleri ezcool'da görebildim. kullanıcı adı ve şifre sormuyor bu yöntemle.
not : yazı akortek forumundan alıntıdır.
windows 8 de bu ayarları yaptım. ağı goruyor ancak kullanıcı adı sıfre soruyor. varmı bır fıkrınız?
windows 8 de çalışmıyor bu ayarlama. ne yaptıysam olmadı ve win 7 kurdum laptop'a yine.
Beyler ürünün fanından açılırken abartı bir ses gelen var mı?
en başta 1 kere çıkarken şimdi 7-8 kere fandan ses gelip susuyor daha ileride sorun çıkartabilir diye tırstım açıkcası.
quote:
Orijinalden alıntı: Fütursuz01
Beyler ürünün fanından açılırken abartı bir ses gelen var mı?
en başta 1 kere çıkarken şimdi 7-8 kere fandan ses gelip susuyor daha ileride sorun çıkartabilir diye tırstım açıkcası.
Aynı şekilde benim cihazımda da oluyordu, en sonunda içini açıp fan'ı söküp pasif soğutucu takarak ses olayını bitirdim. 720 veya 1080p dışında film izlemiyorum yani cihazı zorlayan şeyler bunlar fakat hiçbir sorun yaşamıyorum. Bu çözümü yine burada okumuştum sayfaları biraz karıştırırsanız resimli anlatımı bile vardı diye hatırlıyorum. Eğer pasif soğutucu almak isterseniz ben bunlardan alıp cihaza uyguladım;
alırken fanlı olmasını önemsememiştim ama şimdi keşke fansız modeli alsaydım diyorum.
bende sizle aynı işlemi uyguliyim o zaman.
*garanti dışı kalmasıda söz konusu tabii o da ayrı bir sorun.
arkadaşlar 1080p bir film indiriyorum yalnız tr dublaj sesi ayrı olarak iniyor. Film dosyasına gömmemişler sanırım. Bu ayrı ac3 sesini media player da nasıl izleyebilirim. Dosyaları aynı yere koyduğum zaman ve isimleri aynı olduğu zaman alt yazı gibi onu da görür mü acaba? Ya da başka bir çaresi var mı?
Filmi indirmeden öğrenmem lazım boşa indirmeyelim sonra kolay inmiyor bu 1080p ler :(
quote:
Orijinalden alıntı: melihonline
arkadaşlar 1080p bir film indiriyorum yalnız tr dublaj sesi ayrı olarak iniyor. Film dosyasına gömmemişler sanırım. Bu ayrı ac3 sesini media player da nasıl izleyebilirim. Dosyaları aynı yere koyduğum zaman ve isimleri aynı olduğu zaman alt yazı gibi onu da görür mü acaba? Ya da başka bir çaresi var mı?
Filmi indirmeden öğrenmem lazım boşa indirmeyelim sonra kolay inmiyor bu 1080p ler :(
Arkadaşlar HDMI kablo ile laptop u LCD ye bağladım. LCD den de dijital koaksiyel kablo ile Z906 ya bağladım ama dijital ses alamıyorum maalesef :( Decode ışığı yanmıyor.
Laptopdan lcd ye dijital sesi nasıl aktarabilirim?
arkadaşlar wireless adaptör olarak ne kullanıyorsunuz? TP link ürünü kullanan var mı?
Arkadaşlar ben de bu ürüden aldım ama bir sorunum var yaşayan var mı acaba? -Filmi izleyip kumandadan kapatma tuşuyla kapatınca cihaz stand by konumda kalıyor tamamen kapanmıyor kırmızı ışığı yanmıyor yani.Takılı HD yi söksem de durum değişmiyor çözüm önerisi verebilecek var mı?