Şimdi Ara

EZCOOL HD DREAM MEDIA PLAYER.. (!!!!!IP TV DÜZELTİLDİ!!!!!)) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
2
Favori
90.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Ben tamemen film izlemek icin medya oynatici almak istiyorum. Ancak philips hmp 5000 ile ezcool hd dream arasinda kaldim. Boyle bi cihazdan beklentim stabilite. Yani takilma, donma, format tanimama vb can sıkacak olaylar yasamak istemiyorum. Tabi cihazin durusu ve malzeme kalitesi, guncelleme destegi gibi konulara da onem veriyorum. Bu dogrultuda bu iki cihazdan hangisi almaliyim sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanı inanılmaz rahatsız edici. Herne kadar belli bir süre sonra azalsada, azalan ses bile rahatsız ediyor. ne tavsiye edersiniz?
  • Fan'ı söküp pasif soğutmaya geçmenizi öneririm. Ben aylar önce yaptım, hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım, izlediğim filmler 720 ve 1080'lik mkv'ler. Pasif soğutmanın detayları için konu içindeki geçmiş mesajlara bakabilirsiniz.

• Beyler ezcool hd dream ihtiyaçtan satılıktır. 110TL. Kutusu vs herşeyiyle tamdır. Almayı düşünenler pm lütfen.
  • flac dosyaları çalmıyormu bu cihaz.bir kaç deneme yaptım flac dosyaları açınca alet kapanıyor.
  • flac çalıyor, bende sorun yok. ape dosyalarını bile çalıyor.
  • merhabalar.

güzel bir sorum olacak sizlere.

malumunuz onlarca media player var piyasada, kendim de Ezcool Hd Dream kullanıyorum. Çoğu en son teknolojiyi, ses/video formatlarını destekliyor. Birçoğu da DTS ve hatta DTS-HD MA gibi ses formatlarını desteklediğini söylüyor.

Kendim bir çok media player denememe rağmen, sistemime bağlı AV Receiver'ımda hiçbirşekilde DTS-MA ibaresini göremedim. Bütün denemelerimde aldığım ses DTS idi Şuana kadar sadece ilgili codecleri düzenlediğim takdirde PC bağlantısı sayesinde DTS-MA çözebildim.

Piyasadaki media playerlardaki DTS-HD MA çözüyor mantığı koca bir yalan mıdır? DTS-HD MA sesleri DTS olarak indirgenmiş olarak mı duymaktayız?

Yardımcı olabilecek bu konuda tecrübeli birileri var mıdır acaba?
  • dts hd desteği yok cihazın.
  • şuan sadece benim mi youtube videoları açılmıyor yoksa sizde de böyle bir sıkıntı varmı arkadaşlar
  • Bu cihazla ilgili yeni alacak arkadaşlara şunu söyleyebilirim.

Cihazdan en büyük beklentim üzerinde ekran olması ve bu ekran üzerinden tv yi hiç açmadan müzik dinleyebilmekti. Fakat cihazın ekranı bana çok küçük geldi ve 1,5-2 metreden sonra ekran üzerindekileri okumak zorlaşıyor. oturduğunuz yerden kumandayla halletmeniz çok zor.
    Diğer bir konuda forumlarda araştırdığım kadarıyla cihazın çok sessiz olduğuydu fakat 2 ayrı cihaz aldım ikisinde de o ufak fan inanılmaz bir gürültü yapıyor. Sırf bu yüzden cihazların 2 isine geri verdim. Düşük seste bir film seyrederken yada şarkı aralarında sürekli duyabileceğiniz bir ses ne yaptıysam gideremedim. Hatta aldığım cihazda sorun olabileceğini düşünerek ikincisini aldım onda da aynı. birçok insan için tölere edilebilir bir ses olsada dip gürültüsünden hoşlanmıyan insanlar için alınmaması gereken bir cihaz. kullandığım dvd sürücüsünde hem ondan daha büyük 2 fan var hemde dvd nin döndüğünü varsayarsanız o ufacık cihazdan çıkan ses kadar ses çıkmamaktadır.

yeni alacak arkadaşların göz önünde bulundurması gereken noktalardır.

Bilgilerinize.

• akfinity2 A kullanıcısına yanıt
    pasif soğutucu ile işi çözenler var.
  • mykeskin kullanıcısına yanıt
    kesinlikle youtube açmıyor
  • youtube api sinde sürekli değişiklik yapıyor. o yüzden açılmıyor. sanırım bu tip cihazlar açamasın, sadece web üzerinden veya onaylı youtube uygulamalarından açılsın diye önlem.

http://www.ezcool.com.tr/download/EU162_1073_K325841_V343222_A333437_P307558_V3.0816.14_NOHDD_MS500_.rar

bu firmware i indirin kurun, açılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murdocklawless -- 15 Şubat 2014; 12:46:08 >
  • hmm. saol ama benim firmware güncel geçen onu yapmıstım.sanırım başka bir sıkıntım var ayarlayamamış olabilirim.YouTube videoları buluyor ama oynatmıyor.ip TV de kanallar geliyor ama açılmıyor. You tube can not play this video diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mykeskin -- 16 Şubat 2014; 14:19:10 >
  • Arkadaşlar söylenen tüm ayarları windows7 ultimate için yaptım ama kullanıcı adı ve şifre sormaya devam ediyor bu yüzden torrent indirmeyi hiç başaramadım .sürekli yazılanlar dışında başka önerisi olan var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak alınabilir bir cihazmı acaba.?
    HB de 146 TL düşmüş bazı olumsuz yorumlar var benim için önemli olan mkv ve divx filmleri açması altyazı ileri geri ayarlaması , boyut ayarlaması yapabilmem
  • Fan sesi klasik sorun. Garantisi devam ediyorsa ücretsiz pasif soğutucu takıyorlar servisinde.

HTPC sistemine geçmemden dolayı elimde 1 adet mevcut. pm üzerinden bilgi verebilirim
  • Kucuk bir sorum olacak, menu icerigi hic gosterilmemis. Ornegin uzan bilgisayarda ki bir icerigi usb bellege tasiyabiliyor muyuz? Ayni sekilde usb de ki bir filmi uzak bilgisayara tasiyabiliyor muyuz? Usb ve bilgisayarda ki icerigi silme yetkisi var mi? Ve son olarakta torrent uygulamasi nasil? Yani upload download hizini secebiliyor muyuz? Toplam seed ratio oranlari falan. Cunku hic biyerde menuler gosterilmemis biraz garip geldi. Simdiden tesekkur ederim

• yerel agda birbirileri ile taşıma yapılabılıyor. silme yapılabiliyor..
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.