Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (643. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.022
Cevap
25
Favori
448.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Find yourself and be that

quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Diziyi bitirdim az önce. Geçen yıl mart ayının başlarında başlamıştım. İlk bölümden itibaren bağladı dizi kendine beni. Breaking Bad'den sonra o boşluğu dolduran bir diziydi diyebilirim. Türk televizyonuna bir daha böylesi zor gelir. Şu ana kadar izlediğim en iyi dizilerden birisi. Yok böyle bir senaryo. Müziklerini indirdim, dizi de arşivde kalacak. Dizide geçen ve esinlenilen kitaplarla da ilgileneceğim.

Kitapların isimlerini bizimle de paylaşırmısınız?

Esinlenilen kitabın adı Monte Kristo Kontu diye biliyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Find yourself and be that

quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Diziyi bitirdim az önce. Geçen yıl mart ayının başlarında başlamıştım. İlk bölümden itibaren bağladı dizi kendine beni. Breaking Bad'den sonra o boşluğu dolduran bir diziydi diyebilirim. Türk televizyonuna bir daha böylesi zor gelir. Şu ana kadar izlediğim en iyi dizilerden birisi. Yok böyle bir senaryo. Müziklerini indirdim, dizi de arşivde kalacak. Dizide geçen ve esinlenilen kitaplarla da ilgileneceğim.

Kitapların isimlerini bizimle de paylaşırmısınız?

Benim bildiklerim

Shakespeare-Macbeth

Hicivler-Tepkiler (ABİDİN UYAR)

Dostoyevski-Kumarbaz/Suç ve Ceza

Henri Charriere-Kelebek

Ahmet Hamdi Tanpınar-Huzur/saatleri Ayarlama Enstitüsü

Emrah Serbes-Erken Kaybedenler

Ömer Hayyam-Rubailer

Charles Dickens-İki Şehrin Hikayesi

İvan Turgenyev-Babalar ve Oğullar

Alexandre Dumas-Monte Kristo kontu

Victor Hugo-Sefiller

Hakan Günay-Kinyas ve Kayra

Oskar Wilde-Reading Hapishanesi Baladı

Orhan Yeniaras-Alamut Kalesi

Edip Cansever- Sonrası Kalır

Ramiz Dayı'nın torunu Sekiz'e bıraktığı kitaplar

Oğuz Atay - Tutunamayanlar

Sabahattin Ali- Kürk Mantolu Madonna

Benim bildiklerim bu kadar ama daha da olabilir. Listeyi tutan biri varsa yazarsa iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MARVEL M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Arkadaşlar diziye 2 ay önce falan başladım şimdi 39. Bölümdeyim.Şimdiye kadar dizi çok güzeldi ama 37. Bölümden sonra özellikle Sekiz öldükten sonra dizi sıkmaya başladı konu kalmadı gibi sanki.Sizce 2. Sezona devam etmelimiyim ilk sezon gibi güzel mi yoksa kötü mü?

• Spoiler

Beyler neden eysan babasını öldürdü?Ne dedi Ezel kulağına?Dizi bitti neredeyse hala göstermediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 21 Mayıs 2017; 15:55:38 >
  • Bu hafta a2'de yayınlanmadı. Ne oldu acaba kaldırıldı mı dizi? Ne güzel izliyorduk arada...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

Arkadaşlar diziye 2 ay önce falan başladım şimdi 39. Bölümdeyim.Şimdiye kadar dizi çok güzeldi ama 37. Bölümden sonra özellikle Sekiz öldükten sonra dizi sıkmaya başladı konu kalmadı gibi sanki.Sizce 2. Sezona devam etmelimiyim ilk sezon gibi güzel mi yoksa kötü mü?

asıl 2.sezonda ramizin ve kenanın gençlik hikayesi başlıyor.Dizide en çok keyif aldığım 1.sezon ve 2.sezonda ki hem geçmişte hem şimdiki zamanda yaşanan akıl oyunlarıydı.Devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo

Bu hafta a2'de yayınlanmadı. Ne oldu acaba kaldırıldı mı dizi? Ne güzel izliyorduk arada...

gece 1 e alınmış malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Bu hafta a2'de yayınlanmadı. Ne oldu acaba kaldırıldı mı dizi? Ne güzel izliyorduk arada...

gece 1 e alınmış malesef

Ya arkadaş bu adamların hiç kafası çalışmıyor. Yerine koyduğu diziye bak: Yahşi Cazibe! Zaten senin reyting gibi bir derdin olamaz, Survivor ve İçeride dizileri var o saatlerde. İkisini de izlemeyen Ben, ne güzel Ezel'i keyifle tekrardan izliyordum. Ondan da mahrum kaldık iyi mi?

• Reyis

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

gece 1 e alınmış malesef

Ya arkadaş bu adamların hiç kafası çalışmıyor. Yerine koyduğu diziye bak: Yahşi Cazibe! Zaten senin reyting gibi bir derdin olamaz, Survivor ve İçeride dizileri var o saatlerde. İkisini de izlemeyen Ben, ne güzel Ezel'i keyifle tekrardan izliyordum. Ondan da mahrum kaldık iyi mi?

Ben de geçen açayım izleyeyim dedim ama vermediler. Adamlar işi bilmiyor.

• Arkadaşlar dizide okunan şiirlerin listesinin olduğu bir site ya da hangi yazarların şiirlerinin okunduğu hakkında bilginiz var mı? Mesela Edip Cansever ve Cemal Süreya'nın okunan şiirlerini biliyorum ama gerisini de öğrenmek istiyorum.

• ilk çıktığı zaman yarım yamalak izlemiştim ana karakterleri sekizi felan hatırlıyorum bi tek bugün sıfırdan başladım ilk bölüm 10/10 yavaş yavaş izlerim

• MARVEL M kullanıcısına yanıt
    ilk 3 sezon insanı bunaltan. yabancı dizi izlemeye yeni başlayanları hemen bıraktıracak "başyapıt".
  • Ya hadi boş yapma bas git. Sen bir diziyi bir kaç sezonuna göre mi bir bütün olarak mı değerlendiriyorsun ?

• Lan veled dizi 5 sezon 3 sezonu çöp. sanki bana 10 sezon dizinin 1.sezonu hakkında konuşuyoruz.
  • Hahhahha bana veled diyene bak 😂😂

3 sezonu anlamaya beynin yetmemiştir ağlama. Ayrıca dizi dram dizisi aksiyon değil

• ya oğlum git.
  • A Ğ L A

• Kardeş yalnız dizi 2 sezon bilip bilmeden yorum yapmaya gelme.
  • 
Sayfa: önceki 641642643644645
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.