Şimdi Ara

Ezel (2009-2011) (644. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.022
Cevap
25
Favori
448.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ne ağliycam veled. öncelikle benim ortaya attığım argümana cevap vermiyorsun bana hakaret etmeye çalışıyorsun. banada yüzüme karşı hakaret etsen o zaman karşılık verirdim.
  • vueenox kullanıcısına yanıt
    sanırsam ezelden bahsediyorsun kardeşim. ben ezeli televizyonda yayınlandığında güncel izledim. EĞER ÖN YARGILI ÜŞENGEÇ ŞİŞMAN VE ORTA ZEKALI olmasaydın orada cevap olarak verdiğim mesajda BREAKiNG BAD hakkında konuştuğumu anlardın -ki oda 5 sezon.
  • Ezel alt forumunda Breaking Bad hakkında tartışacak yapacak kadar düşük zekalı değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vueenox -- 13 Haziran 2017; 20:29:40 >
    düşündün düşündün bu cevabı mı buldun?
  • Cevaplama tarihine bakarak kac saniye düşündüğümü hesaplayabilirsin. En azından senden daha erken düşünüp yazmışım.
    A Ğ L A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vueenox -- 13 Haziran 2017; 20:48:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K U D U R

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım eleman intihar planları yapıyor çapraz ateş altında kaldı
    böyle bir mantık kurmanda tekrardan orta zekalı olduğunu kanıtlıyor. derdim sensin yemek vaktinde elimde telefon sana baktım ne yazcak diye düşündüm.
  • yaşın 18 den büyükse kendimi tokatlıycam
  • Bu cümleleri sarf ederken HANGİ kafanla düşündüğünü merak ediyorum. Üstün zekan ile gelecek hayatında başarılar diliyorum kolay gelsin. Ha bu arada K U D U R.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_slm

yaşın 18 den büyükse kendimi tokatlıycam

Hahaha

Ç I L D I R

• Gördüğünüz gibi çocuklarının istilası altındayız arkadaşlar. Gerçekten Allah bizi bunlardan muzaffer eylesin.
  • efsane bir dizi hayatın gerçeklerini anlatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: merhaba_slm

ilk 3 sezon insanı bunaltan. yabancı dizi izlemeye yeni başlayanları hemen bıraktıracak "başyapıt".

Arkadaşlar sakin olalım. Hocam öncelikle ben de yabancı dizi izlemeye Breaking Bad ile başladım. Bırakmak değil dizi bitmesin diye günde 1 bölüm izliyordum. Bu diziden sonra tüm yabancı dizilerin böyle sağlam olduğunu sandım ama hiçbiri bir Breaking Bad değildi.

• Ben de 37. bölüme geldim..Hergün 1-2 bölüm izliyorum.

• Zamanında ben bu diziyi neden izlememişim ki diyorum. Şuan 6. Bölümdeyim ilk bölümden itibaren saran tek dizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Zamanında ben bu diziyi neden izlememişim ki diyorum. Şuan 6. Bölümdeyim ilk bölümden itibaren saran tek dizi.

ohoo daha dur hele yeni başlıyor oyunlar çok şanslısın hocam.Benimde gözlerimi dolduran,gerçekten diziyi yaşamamı sağlayan ilk ve tek dizidir.Hiç bir yabancı dizi,film falan beni böyle etkilememiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

"Sen adamlarına öldürmeyi öğretirsin , ben ölmeyi kardeş."
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

"Sen adamlarına öldürmeyi öğretirsin , ben ölmeyi kardeş."

seninle benim aramdaki fark kardes, sen kendin icin yalvarirsin, ben sevdiklerim icin.

• 
Sayfa: önceki 642643644645646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.