Şimdi Ara

Ezel,kuzey güney,suskunlar ve 20 dakika dizilerini bitirdim başka öneri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne varsa eskilerde var başka yerli dizi önerisinde bulunurmusunuz izlediklerim kadar saracak cinsten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kurtlar vadisi 1-97

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim son dönem iyi gördüklerim daha eskiler varda boşver

Eski hikaye
    leyla ile mecnun
    Ulan istanbul
    Poyraz Karayel
    Galip derviş
    Keşanlı ali destanı
    Behzat ç
    Mor menekşeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 24 Kasım 2017; 18:34:30 >
  • Poyraz Karayel
  • Şubat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poyraz Karayel

Şubat

Eski Hikaye

Galip Derviş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - Tabi ki öncelikle ve kesinlikle en başta Kurtlar Vadisi 1-97 izlenmeli.

- Sonrasında Behzat Ç. (KV'den sonra ciddi mânada en sevdiğim Türk dizilerinden biridir, izledikten sonra 2-3 ay kendimi büyük boşlukta hissettim yeni diziye başlayamadım ne izlemek istesem o boşluğu dolduramadı)

- Kardeş Payı -->> sadece 1. sezon, 2. sezon zaman kaybından başka bir şey değil. Hayatımda bu kadar sert ve keskin olarak 1. sezonu ile 2. sezonu arasında dağlar kadar fark olan bir dizi görmedim. Bu kadar hızlı bir şekilde efsaneyken bir anda kestane olabilen başka bir dizi göremedim. 1. sezonu çok iyi, 2. sezonu berbat bile değil daha kötü. 2. sezonda karakterler falan baya değişiyor. Büyük Hilmi hariç, saygılar Büyük Hilmi

- İşler Güçler'i de tavsiye edebilirim. Müzikleri ve tuhaf ses efektleriyle kendine bağlayabilen bir dizi. Özellikle 2. sezon daha iyi bence, 1. sezon ben Büşra Pekin yüzünden ısınamamıştım pek diziye. Bu kadının oynadığı yerler bana hep kötü gelmiştir.

- Leyla İle Mecnun - bu da standart olarak izlenmesi gerekenlerden biri, fakat bu dizi nasıl desem sana oturup da düzenli olarak her bölümü tek tek izlenebilecek türden bir dizi değil bence ya çünkü özellikle 1. sezondan sonra sıkılabilirsiniz. Nasıl desem mesela internetten L&M ile ilgili kısa kesitler izleye izleye dizinin hikayesine, konusuna yine hakim olabilirsiniz. Ben şahsen 2. kez diziyi bitirmek istediğimde sadece 60-70 tane kısa kesit izleyerek ilerlemiştim hikaye olarak fazla bir şey kaybetmiyorsun. Dizi tarz olarak aile, samimiyet, arkadaşlık, dostluk, muhabbet gibi kavramları içerirken aynı zamanda bir bakmışsın seni ağlatan, bir bakmışsın seni güldüren, bir bakmışsın seni düşündüren bir hâl alıyor. 5 saniye önce kahkaha atarken 10 saniye sonra kendini ağlamamak için tutabilecek halde olabilirsin. Yani bütün duyguları içerisinde barındıran, hissettiren bir tarza sahip kaliteli bir yapımdır. Ama üstte de dediğim gibi özellikle 1. sezonu çok daha iyidir, diğer sezonları internetten kısa kesitlerle de takip edilebilir.

- Komedi olarak yine, Avrupa Yakası dizisini şiddetle tavsiye ederim. Komedi ve sitcom türü olarak bence Türkiye'deki en iyi dizilerden biridir. Ara sıra hala arka planda bir şeylerle meşgul olurken falan kafamı dağıtmak için rastgele bölümlerini açıp dinlerim, izlerim. Bu efsaneyi de izlemediyseniz mutlaka izleyin. (bkz. "Ben de Nişantaşı çocuğuyuuuum." )

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, başka dizi önerisi gelirse aklıma yazarım yine.

• uçurum
  • 46 YOK OLAN (KESİNLİKLE İZLE)
  • Selena
    Bez Bebek
    Gerçek Kesit
    Tek Türkiye
  • İçerde(departed),Çukur
  • poyraz karayel kesinlikle

• Eski hikaye,son,kayıp
  • poyraz karayel, behzat ç, leyla ile mecnun
  • O degılde kuzey guney ne dızıydı be.....
  • Aynı dizileri bende izlediğim için tavsiye edeceklerimi muhtemelen beğenirsin.

Kayıp
    Eski hikaye
    Uçurum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Masum'a iyi diyorlar. Haluk Bilginer, Ali Atay oynuyor.

• hatırla sevgili'yi de izleyebilirsin. ben de yeni izledim. şahaneymiş. zamanında nasıl izlemedim bilmem. o dönem olaylarını gerçek gazete ve tv görüntüleri ile harmanlayıp enfes bir şekilde ekrana yansıtıyorlar.
  • Kurtlar Vadisi 1-97
    Poyraz Karayel

Bunları kesin izle dostum
  • Beş Kardeş

Leyla ile mecnunu izlediysen tabiki---->Ben de Özledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 27 Aralık 2017; 3:39:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.