< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kurtlar vadisi 1-97 ülkemizde ki gelmiş geçmiş en iyi dizidir
|
Ezel diyenler yeni yetme, yeni nesil topluluk. Kimse kusura bakmasın ama Kurtlar Vadisi'nin her bir bölümü istisnasız heyecanlı, sürükleyici ve kendini izlettiren türdendi. 1 tane boş, sıkıcı geçen bölüm yoktur. (1-97'lik gerçek KV'nden bahsediyorum)
Ama Ezel asla öyle değil. Ezel'den size çok fazla sayıda boş bölüm, boş sahneler sayarım. Ezel'i 7-8 ay önce yeni izleyip bitirdim o yüzden hafızamda taze çok net hatırlıyorum. Özellikle bir ara 2. sezonda 15 bölüm civarı tamamen bomboştu. Bu 40'lı bölümlerin başlangıcı ile 50-55'li bölümlerin sonuna kadar olan kısımları izlerken deli oldum sırf bitireyim diye izlediğim bölümlerdi. Bahsettiğim yerler olay örgüsü olarak genç Ramiz'in dayıyı bıçaklamasından sonraki bölümler ile Selma'nın ölümüne kadar olan kısma ait. Genç Ramiz diziden çıkınca, Selma'nın ölümüne kadar 10-15 bölüm dizide hiçbir şey olmadı adam akıllı. Onun dışında güzel olan bölümlerde bile sıkıldığım yerleri hatırlıyorum. Bana şimdi eskiden dizi süreleri kısaydı demeyin. O zaman gerekirse uzatmayacaklar 2 sezon yerine 1 sezon yapacaklardı burası beni ilgilendirmez, kendine güvenmiyorsan da dizi yapma o zaman. |
Türkiye'de Kurtlar Vadisi (2003)'le kıyaslanacak başka bir dizi yok
ama Kurtlar Vadisi'ni genel olarak baz alırsak Ezel ondan daha iyidir |
ezel, kurtlar vadisi: S tier
kuzey guney, poyraz karayel, icerde: A tier |
Ezeli izlemedim henüz ancak bende en çok etki bırakan dizi KVP dir. Müzikleri ve senaryosuyla izlettiriyor kendisini.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 20 Haziran 2017; 1:22:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|