Şimdi Ara

EZEL VS KURTLAR VADİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
6.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ezel diyenler yeni yetme, yeni nesil topluluk. Kimse kusura bakmasın ama Kurtlar Vadisi'nin her bir bölümü istisnasız heyecanlı, sürükleyici ve kendini izlettiren türdendi. 1 tane boş, sıkıcı geçen bölüm yoktur. (1-97'lik gerçek KV'nden bahsediyorum)

Ama Ezel asla öyle değil. Ezel'den size çok fazla sayıda boş bölüm, boş sahneler sayarım. Ezel'i 7-8 ay önce yeni izleyip bitirdim o yüzden hafızamda taze çok net hatırlıyorum. Özellikle bir ara 2. sezonda 15 bölüm civarı tamamen bomboştu. Bu 40'lı bölümlerin başlangıcı ile 50-55'li bölümlerin sonuna kadar olan kısımları izlerken deli oldum sırf bitireyim diye izlediğim bölümlerdi. Bahsettiğim yerler olay örgüsü olarak genç Ramiz'in dayıyı bıçaklamasından sonraki bölümler ile Selma'nın ölümüne kadar olan kısma ait. Genç Ramiz diziden çıkınca, Selma'nın ölümüne kadar 10-15 bölüm dizide hiçbir şey olmadı adam akıllı. Onun dışında güzel olan bölümlerde bile sıkıldığım yerleri hatırlıyorum.

Bana şimdi eskiden dizi süreleri kısaydı demeyin. O zaman gerekirse uzatmayacaklar 2 sezon yerine 1 sezon yapacaklardı burası beni ilgilendirmez, kendine güvenmiyorsan da dizi yapma o zaman.
  • Kurtlar Vadisi ilk seri efsanedir. Pusu rezaletti o ayrı. Ezel'i Haluk Bilginer girdikten sonra izleyemedim sarmadı fazla uzattılar gibi. Hala sonunu bilmiyorum mesela Ezel'in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 20 Haziran 2017; 1:22:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ezel, kurtlar vadisi: S tier

kuzey guney, poyraz karayel, icerde: A tier

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezeli izlemedim henüz ancak bende en çok etki bırakan dizi KVP dir. Müzikleri ve senaryosuyla izlettiriyor kendisini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de Kurtlar Vadisi (2003)'le kıyaslanacak başka bir dizi yok
    ama Kurtlar Vadisi'ni genel olarak baz alırsak Ezel ondan daha iyidir
  • Ezel, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi dizisidir.
  • Kurtlar vadisi 1-97 ülkemizde ki gelmiş geçmiş en iyi dizidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kurtlar Vadisi tabiki.

Ilk 55 bölümü değil türkiye, dünyada en iyilerdendir. Sonraki bölümlerinde daha çok tapınakçılar, derin devlet olaylarına girdiğinden eski heyecanı kalmadı bence ama o bölümlerde türkiyede en iyidir.

Ezel ilk sezon güzeldi ama 2.sezon pek sarmadı.

• Kurtlar Vadisine 3.kez başladım.

• Ezeli izleyene kadar en iyisi Kv sanıyordum. Kesinlikle Ezel. 5 kere bitirdim hala izlemek istiyor canım. Her anını ezberlemek istiyorum böyle bir şaheser bidaha gelmez.

• Ikisini toplasan Leyla ile mecnun etmez...

• .Çakırın olduğu bölümlerle Kurtlar Vadisi
    .Ölümsüzün olduğu bölümlerLe EZEL
  • Ben Kurtlar Vadisi tüm bölümleri izledim ama Ezel'i geçen sene arkadaşımın önerisiyle izledim. Çok şey kaçırmışım diye düşündüm, senaryo olarak Monte Kristo Kontu ile bağdaşmış ama gerçekten çok sağlam dizidir kendileri, sadece Tuncel Kurtiz için bile izlenebilir yani.
  • ezelin bölüm süreleri uzundu baya o yüzden bayıyordu bazen bana göre en iyisi kvp dir sonrada ezel gelir tabi kvp pusu izlemedim bile kvp 1-96 bölüm efsane
  • DjarumBlack- kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.
  • Kurtlar vadisi eskiden çok izleniyordu bence reyting olarak bakarsak kurtlar vadisi

• Kurtlar vadisinin son sezonu hariç bence hep kendini izlettirdi. Sürekli farklı farklı karakterler soktular. İzletecek kesinlikle bir karakter çıkartmayı başardılar. Çakır-aslanbey versiyonları türk dizi tarihine damgasını vurmuş bölümlerdi.

Ezelin planlanmış bir konusu vardı. oldu bitti. ramiz dayı gibi efsane bir karaktere sahipti.

• Ne saçma soru bu yeğen

Türk Tv tarihinin en iyi dizisi Ezeldir...

• Ezele hakaret..KV nin ilk 55 bölümü bile kafa tutamaz..

• Ciganito kullanıcısına yanıt
    İşte biri özentilik yapiyor biri de ülkenin siyaset tarihini anlatıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.