Şimdi Ara

Ezhel tutuklandı (özgürlük sıfır) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Seni gidi seniii

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

İzlediğin dizileri yaz bana.izlediğin yada milyonlarca izlenen dizilerin hangisi örnek davranışa yöneltiyor ? Hangisinde uyuşturucu kullanılmıyor ? Hangisinde kan suç yok ?

Çevre ve irade ve en büyük aile ile ilgili.

Alıntıları Göster
    Avel daha demin örnek verdiğin arka sokaklarda falan uyuşturucuya özendirme mi var? Bahsettiğin Türk dizilerinin hangisinde uyuşturucuya methiyeler düzülüyor veya özendiriliyor. Aksine kötü bir şey olduğu vurgulanıyor çoğu TR dizisinde.

Senin savunduğun züppe göstere göstere esrar içiyor.Boş yapma şimdi,onla bunları bir tutuyorsun ya pes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 25 Mayıs 2018; 18:46:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: timucinkalorifer

Bu durumda , türk televizyonunda ki tüm yayınlar yasaklamalı...

Müge anlı cinayet

Arka sokaklar cinayet

Ufak tefek cinayetler

Hepsini tek tek zaten sayamam ,

Alıntıları Göster
    Saydığın programlarla bu konunun arasında ki fark; bu programlarda işlenen suçların kötü birşey olduğu anlatılıyor ve herkes bunun farkında. Ama senin savunduğun herif suç olan ve insan sağlığına zararlı olan bir maddeye insanları özendiriyor. Arada ki farkı anlayamayacak kadar IQ seviyen düşük ise;https://m.vitaminler.com/c/omega-3-ve-balik-yaglari-69?gclid=EAIaIQobChMI07TBvqGh2wIVCd0bCh0QAw0lEAAYBCAAEgLCZ_D_BwE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah haberlerde gördüm hiç tanımam etmem ama afacan şarkı yaparak millete kafa yapmayı öğütlüyormuş, içeride de yapsın öğütlerini,
  • bu kim diye müziklerini dinledim çok doğru olmuş tutuklanması kötü müzik yapan herkes tutuklanmalıdır
  • Sen dinleyip ot içmeyebilirsin ama küçük yaştaki insanlar etkileniyor işte.Ha şimdi diyeceksin ki Tv deki sahnelerde etkiler vs. Onlarada yaptırım lazım ayrıca ebeveyn kontrolü şart.Çocuklar her gördüğüne özenerek yaşar.Ezhelin kitlesinin yaş ortalaması da malum

• Hadi rap dinlemiyorsunuz da spotify adam 2. sırada nasıl tanımazsınız bu arada bencede özendiren şarkılar yapıyor ama raplerin alayı böyle şarkıları kaldırıp para cezası vermek ve düzgün şarkı yapmaya teşfik etmek daha mantıklı olurdu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evinde esrar öğütücü olanlar serbest bu adam içerde vay be.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sansar0123

bongla snap attı ne oldu yani? bunu dinleyen neyin doğru neyin yanlış olduğunu göremiyor mu? bak güzel kardeşim senin de görüşün için saygı duyuyorum ancak uyuşturucuya sen hiç şarkı sözü ile başlayan duydun mu? uyuşturucuya sokakta alışılır, kötü arkadaş çevresi sosyal ortam vs. Aileler gerekli eğitimi vermezse başlanır. Burda adam takılıdığını inkar etmiyorum, şarkılarında da geçiyor ancak bu özendiriyor bu boku için dediği anlamına gelmiyor. Eminemde bir şarkısında kendi annesi ile ilişkiye girdiğini söylemişti şimdi Amerika daki gençler annesine mi tecavüz etti? Lütfen bu sığ düşüncelerden kurtulmanı, cevap vereceksende sana karşı kullandığım saygı uslubü ile cevap vermeni dilerim. İyi forumlar..

Size istediginiz uslupta cevap verebilirim ancak sert bir mizacla yanitlamissiniz, bence ilk kendi uslubunuzu kontrol ediniz.

Hayir,Ezhel’den dolayi uyusturucu kullanan gormedim ama uyusturucu olumladigi gayet asikar.Bu adam zengin,hayat tarzi guzel,etrafinda kizlar var vs.Sonuc olarak her kucuk yastaki gencin sahip olmak istedigi seyler bu yuzden rol model olmasi muhtemel biri.Bu rol model uyusturucu kullanip uyusturucuyu ovuyor bu gencleri kotu etkilemez mi? Kendi basina bir faktor degildir ancak genel ele alindiginda kesinlikle bir faktordur.

Kendimden ornek vereyim genellikle lise hayatim boyunca her turlu tayfaya her turlu boka her turlu ortama girdim.Bunla ovunmuyorum,ama bana kattigi seyler oldugu kesin.Neyo yapip ,neyi yapmamam ve ne zaman durmam gerektigini ogrendim.En yakin arkadasim (ki asiri kurnaz bir heriftir) bile bu ortamlara uyum saglayip olayi ilerletti.Sosyal medyadan uyusturucu edebiyati yapan insanlari takip ediyor onlarin sarkilarini ezberliyordu.Benim bile abarttigim oldu.Allahtan beni koruyan buyuklerim vardi, ben senin aileni taniyorum bu sana yakismaz vs diyen.Ama benim bile abarttigim oldu.3 ay boyunca hayalet gibi gezdim,dun yedigim seyleri sayamazdim.

Peki geriye donup baktigimda ben nasil bu kadar etkilendim diye ne gordum? Herseyi gordum, arkadaslarimin ortaminin guzelligi,kizlarin free takilip sayica da oldukca fazla olmalari,asiri eglenceli olmasi,bu sanatcilar vs bunlarin hepsi birlesince boyle bir yola suruklendim.Bir baska arkadas cevremden sert tepkiler gelince bunlar hakkinda dusunmeye basladim.

Su an o ortamlardaki cocuklar hepsi surunuyor sacma sapan universitelerde okuyup tum gun caddede sabahliyorlar cevrelerinde kiz da pek kalmadi kizlarin hedefleri biraz daha degisti yas ilerledikce.

Yani sonuc olarak evet ezhel dinleyip ot,kokain icen yok ama ezhelin yaptigi gayet olumlama.Ezhelin bu cocuklarin uzerindeki etkisi bonzai icmek istemeyen cocuga ic olm nolucak kafasi cok iyi diyen cocukla ayni etkide.

Su an akillandim,kullanmak uzere olan genc birini gorunce zararlarini anlatiyorum veya onu kullanma bunu kullan cok merak ediyorsan vs tavsiyeler veriyorum.Zevkli bir sey olabilir ancak cok kolay kontrolden cikabilen bir madde.Dunyanin en bagimlilik yapici maddesini de kullansan yine de her sey senin iradende bitiyor.Ama herkesde bu irade olamiyor populer kultur de uyusturucuyu ovdugu icin cok iyi bir sey saniyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ezhel tutuklandı (özgürlük sıfır)

kimse kusura bakmasın

adamda, hırsızlığa, alkole, uyuşturucuya özendirme, polisten kaçma, anarşi dahil her şey var.

İnanmayan arkadaşlar için tam metin;

"IX. Gençlik ve spor
    A. Gençliğin korunması
    MADDE 58- Devlet, istiklâl ve Cumhuriyetimizin emanet edildiği gençlerin müsbet ilmin ışığında, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda ve Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü ortadan kaldırmayı amaç edinen görüşlere karşı yetişme ve gelişmelerini sağlayıcı tedbirleri alır.
    Devlet, gençleri alkol düşkünlüğünden, uyuşturucu maddelerden, suçluluk, kumar ve benzeri kötü alışkanlıklardan ve cehaletten korumak için gerekli tedbirleri alır."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 26 Mayıs 2018; 2:6:5 >

• Cricketmt2 C kullanıcısına yanıt
    Ne ağlaması kardeş kıçımla gülüyorum

• İyi de anlamadığım şey şu belki de dünyada Rap'in merkezi sayılabilecek Amerika'da rapçilerin (ünlü, tanınanlar da dahil) %95'i bu tarz rap yapıyor. Zaten rapin temelinde hep alkol, uyuşturucu, ölüm gibi sözler var.

Ve bu vatandaşı da ilk kez duyuyorum. Sırf sözlerinde uyuşturucu, sigara özendiriyor diye tutuklamak dünyanın en saçma şeyi.
  • Ne özgürlüğü len

Uyuşturucu esrar üzerinden prim yaparsan bedelini ödersin.

• En beğenilen yorumların güzelliği... Şu forumun bu olayını seviyorum işte.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.