Şimdi Ara

Ezhel tutuklandı (özgürlük sıfır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ezhel patlamadan önce dinliyordum.Hala sigara dahi kullanmadım.
    Edit:Bu her ne kadar özgürlüğe aykırı olsada bu şarkıları dinleyince hiç içmediğim şeyi içesim geliyor.

Ezhel tutuklandı (özgürlük sıfır)

Ülkenin hali...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 24 Mayıs 2018; 21:6:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HİÇ SEVMEM UMRUMDA DEĞİL .D
  • adamın albümü bandrolu değil mi, bu bandrolu zaten devlet veriyor yahu
  • gerçek nedeni o değildir uyuşturucu kullandığı ortada zaten adamın
  • Gayet yerinde bir karar. Uyuşturucu Alkol Sigara gibi maddeler iradesi zayıf insanlar üzerinde ölüme sebep olan bağımlılıklar oluşturabiliyor...

• ülkenin hali ne alaka olması gereken olmuş
  • Karar doğru keşke tv'deki saçmalıklar da kalksa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlamadığım bir şey var.Bu rapçiler neden habire şarkılarında ottan,uyuşturucudan bahsediyor?Sonra bu adamlara bağımlı deyince bazıları kızıyor.Al işte haber örnek olsun
    Bi ara Sagopa'da böyle bir sebeple gözaltına alınmıştı.
  • bu tipleri takip eden iq su çift ve tek haneli bireyler var onlarda bunlara özenip madde bağımlısı oluyorlar ya da bir şeyler oluyor.Daha geçenlerde dünyada yayaılan haberlerde gördeükleri flakkayı almak için torbacıya giden tipler vardı.
  • iyi olmuş ak47 müptezeline
  • ABD de son zamanlarda fırlayan hiphop cilari dinle birde ne sözler var

Gucci gang Gucci gang

• Özgürlüğe karşı olsada ciddi anlamda esrara özendiriyor.

• Kararın doğruluğundan veya yanlışlığından çok söylemek istediğim şeyler bambaşka.
    Bu tarz şarkılardan etkilenip de içesiniz geliyorsa iradeniz zayıftır, kendinizi düşünmüyorsunuzdur.
    Bir kere insana beyin verilmiş sen kendine zarar veren şeyi tüketmeyi nasıl istersin? Denemek falan da aynı şekilde istemekle aynı.
    İstiyorsun ki denemişsin.
    Ezhel dinlemem ama ABD'li bir çok hip-hop türünde eser veren sanatçıların şarkılarını dinlerim sözlerini de okurum hiçbirinden bu zamana kadar etkilenmedim etkilenmem de.
    Çünkü benim sağlığım dünyadaki her şeyden önde gelir. Kendini düşünmüyorsan başkalarının seni düşünmesini bekleme diye bir şey var.
    Aynen demek istediğim tam olarak bu.
  • Telefonun şarja tak beni diye ağlıyor

• “Ezhel patlamadan önce dinliyordum. Hala sigara kullanmadım”. Bu senin kendi iradenin güçlü olduğunu gösterir dostum. Sen kullanmıyorsun diye herkes kullanmayacak diye bir kaide yok. Ben sigara içiyorum (normal bildiğiniz sigara) senelerdir benimle birlikte olup ağzına sürmeyen arkadaşlarım var. Ama bunu genelleyemezsin. Küçücük çocuklar özeniyor bu adama, ellerinde sigaralar cool görünmek için saçma sapan giyim tarzları vs. Verilen karar gayet yerinde bir karar olmuş devleti suçlamak için bahane aramayın.

• Rasim Ozan Kütahyalı. kullanıcısına yanıt
    Keşin önde gideni hocam ne kullanmaması herifler bi dönem nerdeyse yayınlarda vuruyolardı dibine.

• İs pas kir kömür plastik çöplük lastik egzoz esma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan siz manyak misiniz? Bongla snap atiyordu gec bile kalindi.Cok gangster takilmak istiyordu ya girsin iceride takilsin simdi.Bos rapci, ancak ergen kizlar dinler.Ozentinin de onde gideni uyusturucunun edebiyati yapilmaz icersin guzeldi kotuydu dersin kafasini yasarsin biter.Bu gorgusuz dallamalar cok iyi bir meret ictiklerini sanip oyle yaptim soyle kapak aldim diye geziniyorlar sonradan gorme halleri kadikoye gidin milyonlarca var bu tiplerden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

• İçeri alınması özgürlüğe aykırıdır.Sırf buna özenip uyuşturucu kullanan varsa onların problemi orası ayrı da az önce merak edip 1,2 şarkısını dinledim . Bu rezalet şeyi insanlar nasıl dinliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.