Şimdi Ara

EZİK ARKADAŞ SORUNU (Edit geldi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayip ezik nedir blokluyorum hemen cok ayip ettin

Basligi okuyunca bile adamin sinir kalkiyo zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 30 Eylül 2016; 7:59:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarını ''ezik, popüler'' diye sınıflandırıp okuldaki statüsünü arkadaşlarından kazanan bir asalak olmak çok üzücü bir durum. Hayatım boyunca öyle tipler gördüm o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Sana tavsiyem hemen arkadaşlığını bitir ezik arkadaşını kurtar kendinden.
  • Konuyu ona göster. Yüzsüzün tekisin zaten sıkıntı yaşamazsın.

• Hürr

• Ah şu merte önemli bi işin düşsede o zaman görsem . hayattan tek beklentim şuan bu ona işin düşerse editle hocam
  • ulan tüm ezikler toplanmış adama saldırmış :D

kardeş senin niyetini anladım ben mert nekadarda iyi biri olsa onla dolaşmaktan sıkılıyosun hayatını böyle mahvetme merti küçümsemiyorum sadece kafa dengi değilsin , peşine takılmış zorla takılıyosun anladım burdakiler ne kadar anlamasada takma zaten çoğu bahsettiğin mert gibi :D
  • Her zaman bu kadar empati kursanız dünyada savaş kalmaz

• Buradakilerin sana olan tepkisi kendileri de asosyal olduğundan değil senin aşağılayıcı üslubundan dolayı. Herkes iyi muhabbet etmeyebilir hatta senin peşinde çok dolaşıyor olabilir fakat bu durumlar sen ondan üstün yapmaz.

Ayrıca ilişiğini kesmek istiyorsan kafalarımız uyuşmuyor bir süre takılmayalım de, zaten yüzsüz değilse bir daha "rahatsız etmez".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrik42 -- 30 Eylül 2016; 13:24:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen kafa dengi arkadaşlarla eğlenirsin ama cenazene mert gelir
  • Ulan cidden foruma boyle konu mu acilirmis ya. Buyuk hata etmisim. Herkes direk kendini mertin yerine koymus. Muhtemelen gercek hayatta acaba benim icinde boyle dusunen birileri var midir diyolardir. Olm ezik degilseniz niye ustunuze aliyosunuz. Bi durusunuz olsun. Hayat boyle ne yazik ki. Ezik adami kimse istemez. Usluba takilanlar da olmus. Ben ezige sessiz demem abi. Sessiz adamin da bir durusu olabilir. Yalniz veya asosyal olan birisinin de kendine gore bir durusu bir ozguveni olur. Amaaa ezik adamin tarifi baska turlu olmaz iste. Ezik eziktir. Baska turlu anlatamazdim. Iyice anlasilmasi icin ezik kelimesini kullandim. Yoksa arkadasim cok sessiz nasil uzaklasabilirim desem siz yine bana adam degilsin gibi hakaret edici laflar edecektiniz ve o zaman hakli olabilirdiniz. Cunku asosyal adamin bana zarari olmazdi. Asosyal arkadasim yok mh suan var. Ama ne pesimden takilir beni tek arkadasi beller ne de herhangi bir yerde ortamin enerjisini dusurur. Hatta biz onla cok egleniriz beraberken. Adam sadece sosyal olmayi sevmiyor. Ama insanlarla tanismak konusmak durumunda kalinca konusabiliyor da. Kendisi tek basina okula gitmeyi de becerebiliyor. Ben boyle bir adama ezik diyemem mesela. Cunku adamin kendi tercihidir bu. Ama hem sosyal olayim diyip hem de anlattigim gibi olan adam eziktir abi. Ezigin tarifi budur. Acin sozluge bakin ezik kelimesinin karsisinda ne yaziyormus. Ezik adamdqn hayir gelmez. Ben de bir donem yalnizligi tercih ettim mesela. Hosuma gidiyodu evde butun gun dizi film izlemek. Bazen birileriyl3 takilayim isterdim ama arkadaslik kurmadigim icin kimseyle arkadasim yoktu. Gidip de girmek istemedigim ortamlara girmedim. Baska gruplar vardi ilk zamanlar cagirirlardi beni gitmezdim. Cunku gidince onlarla kafam uyusmadigi icin eglenemeyecegimi bilirdim. Yalnizlik bir tercih degilse ezikliktir abi. Ha yalnizdir ortamlara girmek ister. Zaman alir. Bu surecte yalniz kalinir. Buna bisey diyemem. Hersey zamanla olur. Ama bence o da kendi kafa dengi insanlarini bulup onlarin yanina girmeye calismali. Benim kafamin uyustugu eglendigim adamlarla takilmak zorunda degil. Ben nasil gecen yil sevmedigim ortama girmedim belki yalniz kaldim en azindan kendimi kucuk dusurmekten iyidir dedim gitmedim. Bence insan iliskilerinde bu sekilde davranilmali.

Burada bana yukleniyo herkes. Gercekten cocugu uzmek istemedigim icin taktik almak amaciyla actim su konuyu. Insanlar habire bana yuklenmis. Yani ben merte digerleri gibi yol veremedigim icin mi suclu oldum simdi. Uslupsa uslubu acikladim. Ezik olan eziktir. Uslubu degistirmiycem. Ben oyle insan iliskileride oturup strateji yapamam. Dobra bir insanim. Ne srssiz sedasiz birisine yaklasirim ne de birisine bu sekilde yol vermeyo bilirim. Bana zarar veren beni kiran uzen biriyse tartisirim bidaha yuzune bakmayacak kadar kavga eder oyle ayrilirim. Ama bu cocuk bana iyi davrandigi icin arkadasligimi kesemedim. Digerleri gibi cool olsaydim boyle olmazdi belki.

• Sadece bir şarkıyla cevap vermek istiyorum.

İyi değilim ben Konu içime oturdu

• Çocuğun seni dibe çektiğini düşünüyorsan engel ol. Sen onu yukarı çek. Hem karakterin güçlenir hemde çocuğun dünyasına faydan olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetİnsancıl

O diğer eğlenceli bulduğun tiplere işin düştüğünde sudan bahanelerle ortadan kaybolurlar ama ezik dediğin mert sana sahip çıkar.

Üni bitince o eğlenceli insanlar işi düşmedikçe seni aramaz,senin işin düşünce de tanımamazlıktan gelirler.Ama ezik merti 9 sene bile arayıp sormasan,işin düştüğünde sana yardım eder.

Babamın da mert gibi bir dostu var.Üniversitenin ilk birkaç senesinde babam ona yardım ederek sosyaleşmesini sağlamış.Şu anda kardeşinden daha çok güveniyor,beraber dükkan işletiyorlar.

Güzelmiş

• muzolar M kullanıcısına yanıt
    Hocam bir ara bana yakışıklı dedi de aklım çıktı. Bi kız arkadaşa numarasını verdim bi dene napıyor diye Neyse sıkıntı yokmuş.

Kırıcı olmadan o arkadaştan uzaklaşmak zor gerçekten. Ben denedim ve üzüldüm sonra, yeniden takılmaya başladık. Ben bir çıkar yol bulmuştum gerçi. Bi kız arkadaş bulursam ben kızlayken gelmeyecekti ama o da (o konu daha karışık) olmadı.

Şimdi okuldan ayrılınca iyi bir arkadaşım olarak kaldı görüşüyoruz ben geldiğimde falan ama okuldayken ayrı sınıflarda bile olsak tenefüste arayıp gel diye çağırıyordu. Hiç yapmam telefonu açmadığım oldu kaç kere görsem de.

Uygun bir dille biraz mesafe bırakmasını iste, o sırada başka arkadaşlar da edin. Bu en çıkar yol galiba

• olm herkesin ezik olduğu foruma bu konu açılırmı
  • Sana tavsiye vereyim , eğer mert mal mal hareketler yapmıyor ise içine kapanık sakin bir çocuk ve seninle konuşuyorsa onun dostluğunu kaybetme.

Konustugun incilticeğin her lafı tartarak söyle , genelde içlerin filoz felsefeci yatar.Hayatın gerçeklerini kendi kafalarında sorgularlar.

Senin isteyen istediği gibi algılasın.Eğer mert karaktersiz ve haysiyetsiz biri ise muhattap olma.
  • ya bi kalk git babacım ya
  • Sepetle gitsin. Kimseyi çekmek zorunda değilsin. Üniversite dediğin yer çıkar ilişkilerinin geçerli olduğu bir yer. Kafan uyuşmuyorsa seni aşağıya çekiyorsa ne uğraşacaksın ki? Anan değil baban değil. Asosyalmiş ezikmiş falan filan sana ne? Şimdiye kadar gördüğüm tek şey bunun gibileri uğraşıp düzeltsen ilk işi seni satıp başkalarına gitmek olur.
    Bir arkadaşım var ayda 200-300 lirayla geçiniyor diğer arkadaşım 70 bine araba almak istiyor bu ikisi beraber takılabilir mi? Olacak iş değil gariban ayak uyduramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Sepetle gitsin. Kimseyi çekmek zorunda değilsin. Üniversite dediğin yer çıkar ilişkilerinin geçerli olduğu bir yer. Kafan uyuşmuyorsa seni aşağıya çekiyorsa ne uğraşacaksın ki? Anan değil baban değil. Asosyalmiş ezikmiş falan filan sana ne? Şimdiye kadar gördüğüm tek şey bunun gibileri uğraşıp düzeltsen ilk işi seni satıp başkalarına gitmek olur.
    Bir arkadaşım var ayda 200-300 lirayla geçiniyor diğer arkadaşım 70 bine araba almak istiyor bu ikisi beraber takılabilir mi? Olacak iş değil gariban ayak uyduramaz.

Yav he

• Gecen sene de sanki böyle bir konu açmıştın.Sana hakaretten 1 hafta ban yetiştim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.