Şimdi Ara

EZİK ARKADAŞ SORUNU (Edit geldi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer diğer arkadaş grubunun senle Mert yüzünden takılmadığı izlenimini çıkarmışsan şöyle diyeyim yarın öbür gün o grubun seni sepetlemesi 5 dakika almaz. Mert denen arkadaşla kafan uyuşmuyorsa bunu açık açık söyle. Kimseye de ezik muamelesi yapma üniversite ortamı lise gibi değildir, kolay kolay alışamayanlar elbet olacaktır. Ha çocuğa açıkça söyleyemeyecek kadar utangaçsan arkadaşının o grup içinde konuşmasını sağlayabilirsin ki bu iki taraf içinde rahatlatıcı olur. Ama ben sende potansiyel falan göremedim birader. Potansiyeli olan adam takıldığı kişinin arkasından ezik etiketi yapıştırmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespucci -- 1 Ekim 2016; 11:42:44 >
  • Konunu özeti: Mert Adamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: elured

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Sepetle gitsin. Kimseyi çekmek zorunda değilsin. Üniversite dediğin yer çıkar ilişkilerinin geçerli olduğu bir yer. Kafan uyuşmuyorsa seni aşağıya çekiyorsa ne uğraşacaksın ki? Anan değil baban değil. Asosyalmiş ezikmiş falan filan sana ne? Şimdiye kadar gördüğüm tek şey bunun gibileri uğraşıp düzeltsen ilk işi seni satıp başkalarına gitmek olur.
    Bir arkadaşım var ayda 200-300 lirayla geçiniyor diğer arkadaşım 70 bine araba almak istiyor bu ikisi beraber takılabilir mi? Olacak iş değil gariban ayak uyduramaz.

Yav he

Ancak bunu dersin işte. Hayatın gerçekleri bunlar. Kimse hayatında ezik, zayıf tipleri istemez. Ne işine yarayacak böyle biriyle arkadaş olmak.

• Adamın yaklaşık 1200tane mesajı var millete asosyal diyor bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nowo -- 1 Ekim 2016; 12:40:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek arkadaş Lisede edinilir

Üniversite de ancak sevgili, evleneceğin kadını edinirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar mert icin change.org da kampanya baslattik destek icin:www.change.org/mert_uzulmesin

• quote:

quote:

quote:

Sepetle gitsin. Kimseyi çekmek zorunda değilsin. Üniversite dediğin yer çıkar ilişkilerinin geçerli olduğu bir yer. Kafan uyuşmuyorsa seni aşağıya çekiyorsa ne uğraşacaksın ki? Anan değil baban değil. Asosyalmiş ezikmiş falan filan sana ne? Şimdiye kadar gördüğüm tek şey bunun gibileri uğraşıp düzeltsen ilk işi seni satıp başkalarına gitmek olur.
    Bir arkadaşım var ayda 200-300 lirayla geçiniyor diğer arkadaşım 70 bine araba almak istiyor bu ikisi beraber takılabilir mi? Olacak iş değil gariban ayak uyduramaz.

Yav he

Ancak bunu dersin işte. Hayatın gerçekleri bunlar. Kimse hayatında ezik, zayıf tipleri istemez. Ne işine yarayacak böyle biriyle arkadaş olmak.

Başın belaya girdi mi sana o ezik dediğin arkadaşların yardım eder ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZhanChi

Arkadaslar mert icin change.org da kampanya baslattik destek icin:www.change.org/mert_uzulmesin

Abi

• Lan bu konu daha önce forumda açıldı konuyu açan eleman ordan aynen copy paste yapmış milleti trollüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he

Kendine hayrı olmayan adamdan beklentiye mi gireyim? Hayattan herkesten korkan, kendine güveni olmayan herkesin ezik dediği birinden başım belaya girince yardım isteyeceğim öyle mi? Gücü olsa kendini değiştirirdi.

• Helal olsun

• MERT İN ARKASINDAYIZ . +1
  • Mert çok şanssız bir insan çünkü seninle arkadaşlık yapmak zorunda. Lütfen onunla ilişkini kes ve çocuğu rahat bırak. Ama şunu da unutma, ilerde işin düşerse "popüler" olanlar değil Mert yardım eder sana...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feslehan

Adamın yaklaşık 1200tane mesajı var millete asosyal diyor bide

1 sn. . mesaj sayısıyla asosyalliğin ne alakası var ?
  • Adam değilsin yazmış. Bu çocuk istemediği biriyle arkadaşlık yapmak zorunda mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he

Kendine hayrı olmayan adamdan beklentiye mi gireyim? Hayattan herkesten korkan, kendine güveni olmayan herkesin ezik dediği birinden başım belaya girince yardım isteyeceğim öyle mi? Gücü olsa kendini değiştirirdi.

Görüşlerimiz farklı boşver

• Birader neyi anlatacaksın ya. Sevgilinden ayrılıyorsun sanki diyeceğim ama bir kelime acıklama yapmadan ilişki bitiren insanlar var. Hiç gerek yok acıklama yapmana. Mesajlarına cevap verme, soguk seviyeli davran, git o sevdiğin cocukların yanına otur.

• quote:

Esasında bu arkadaş doğru söylüyor.Bizzat hayatında yaşadım.Mert gibileri alıp dipten çektim ortama soktum,insanlarla tanışırdım.Sonra ilk işleri beni satmak oldu.Siz siz olun kimseye yardım etmeyin.Yada benim gibi mertleri satılacağınızı bile bile dipten çıkarın ama doğru olanı yapın büyük adam olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cassiopeja

quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

quote:

Orijinalden alıntı: Cassiopeja

yahu adam istediği kişiyle arkadaş olur napsin yani. ilk başlarda beraber takılıyorlarmis sonra bakmış kafa yapıları uymuyor başka kişilere yönelmiş ne var bunda. mertle takılsa asosyal olup üniversite yılları belki de sosyal arkadaşı olmadığı için boşuna gidecek. adamın en doğal hakkı eğlenmek. ne adamlarsınız ya. siz asosyalsiniz diye herkesin de asosyal olmasını istiyorsunuz.

tebrikler oturduğun yerden asosyal olduğumuzu çıkarmışsın,

konuyu güzel okursan bu çocuğun genel olarak kimse yeni arkadaş edinmek istemesini eleştirmedi. arkadaşım dediği insanın arkasından hakaret eder gibi ezik demesini ve ona karşı olan tutumunu eleştirdi.

sessiz olduğu için o terimi kullanmış. doğru değil aslında ezik demesi o konuda katılıyorum. zaten özgüveni olmayan birisine yüzüne ezik dediğin zaman iyice özgüveni düşüyor ki lisede bunu çok yapıyorlar mesela ama konu sahibinin gidip bir başka arkadaş bulması ayiplanacak bi şey değil kesinlikle. okulun ilk haftaları, kimse kimsenin on yıllık arkadaşı değil sonuçta.

Konuyu okuduğuna emin misin?

• Yol ver dağlar , yol ver dağlar.
    Umarım mesajı almışsındır , açıklarsam forumda linç edebilirler çünkü
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.